Koeman: we waren onszelf niet

30 maart 2013 om 23:50 door © 2013 ANP
Koeman: we waren onszelf niet

HEERENVEEN (ANP) - Trainer Ronald Koeman van Feyenoord was zaterdagavond naar eigen zeggen ,,niet ziek'' van de nederlaag bij sc Heerenveen (2-0). ,,Dat ben ik niet zo snel als je verdiend verliest en dat hebben we in deze wedstrijd duidelijk gedaan'', sprak hij nuchter.

Koeman gaf wel toe dat hij zwaar teleurgesteld was. ,,Omdat we onszelf niet waren. Dat zag ik eigenlijk al vanaf de eerste minuut. We hebben in de beginfase de bal zo'n 88 keer terug gespeeld in plaats van naar voren. We durfden hier gewoon niet te voetballen. Het geloof was er niet.''

Koeman vond het ook opvallend dat sc Heerenveen veel meer persoonlijke duels won. ,,Het komt niet vaak voor dat we op agressiviteit en fitheid worden afgetroefd. Maar dat gebeurde nu dus wel.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d