Koeman geeft landstitel nog niet op

31 maart 2013 om 01:05 door © 2013 ANP
Koeman geeft landstitel nog niet op

HEERENVEEN (ANP) - Feyenoord is in de enerverende titelstrijd nog niet uitgeschakeld. Dat verzekerde trainer Ronald Koeman na de pijnlijke nederlaag zaterdag bij sc Heerenveen (2-0). ,,Maar we hebben nu natuurlijk wel een stapje teruggedaan. Toch staan we nog steeds op een plaats waar we voor het begin van de competitie graag wilden staan. Maar de ambitie om kampioen te worden, zag ik in deze wedstrijd niet terug bij mijn ploeg. Op naar de volgende wedstrijd. Het is een gekke competitie, laat de concurrentie het maar laten zien dan.''

Collega en oud-ploeggenoot Marco van Basten wilde zich na afloop niet mengen in de aanhoudende discussie over de titelkansen van de diverse kampioenskandidaten. ,,Laten ze het lekker zelf uitzoeken'', lachte de oud-international. ,,Doe je best met z'n allen, zou ik willen zeggen. Dat de beste moge winnen. Wij hebben hier in Heerenveen wel iets anders aan ons hoofd, zoals de achtste plaats bijvoorbeeld.''

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d