Knieblessure houdt Horner aan de kant

30 maart 2013 om 10:10 door © 2013 ANP
Knieblessure houdt Horner aan de kant

LUXEMBURG (ANP) - De Amerikaanse wielrenner Chris Horner moet de Ronde van Baskenland laten schieten. Dat heeft zijn ploeg RadioShack-Leopard zaterdag bekendgemaakt. De al 41-jarige Horner kampt sinds de rittenkoers Tirreno-Adriatico met knieklachten.

Vanwege die kwetsuur werd Horner vorige week al in Zwitserland behandeld. Hij herstelt nu in de Verenigde Staten en hoopt komende week de training te hervatten. Laatbloeier Horner won de Ronde van Baskenland in 2010, het jaar erop werd hij tweede. Die klassering bereikte hij in 2012 nog in de Tirreno.

De Ronde van Baskenland begint maandag.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d