Juventus mist Vucinic in topper tegen Inter

29 maart 2013 om 19:30 door © 2013 ANP
Juventus mist Vucinic in topper tegen Inter

TURIJN (ANP) - Juventus kan zaterdag in de topper tegen Internazionale niet beschikken over spits Mirko Vucinic. De Montenegrijnse aanvalsleider heeft griep en mist daardoor de 'Derby d'Italia'. Trainer Antonio Conte wil bovendien geen risico nemen met Vucinic, met het oog op de komende confrontatie dinsdag met Bayern München in de kwartfinale van de Champions League. De 'Oude Dame' heeft in de Serie A een geruststellende voorsprong van 9 punten op Napoli, de naaste belager. Inter staat vijfde op 18 punten van Juventus.

Conte kan zaterdag in Milaan ook geen beroep doen op Mauricio Isla. De Chileen heeft een lange reis achter de rug voor de WK-kwalificatieduels van zijn land en is daardoor flink vermoeid.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d