Jong Oranje neemt laat afstand van tien Noren

25 maart 2013 om 21:05 door © 2013 ANP
Jong Oranje neemt laat afstand van tien Noren

WAALWIJK (ANP) - Jong Oranje heeft maandag de oefeninterland tegen de leeftijdsgenoten uit Noorwegen met 4-1 gewonnen. De ploeg van bondscoach Cor Pot maakte het verschil in het laatste kwartier, onder meer door twee treffers van Georginio Wijnaldum. De Noren speelden liefst 80 minuten met tien man, nadat Brede Moe al vroeg in de wedstrijd met rood uit het veld was gestuurd. De verdediger duwde de doorgebroken Yanic Wildschut onderuit.

Met een speler minder kwam Noorwegen na 50 minuten toch op voorsprong, door Flamur Kastrati. Feyenoorder Harmeet Singh liet kort daarna een grote kans liggen om de score te verdubbelen. Singh zag hoe zijn strafschop werd gekeerd door doelman Jeroen Zoet. Via Lerin Duarte en de invallers Wijnaldum en Danny Hoesen trok Jong Oranje vervolgens alsnog de zege naar zich toe.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d