Fenerbahçe moeizaam langs laagvlieger

31 maart 2013 om 20:40 door © 2013 ANP
Fenerbahçe moeizaam langs laagvlieger

ISTANBUL (ANP) - Fenerbahçe heeft het gat met koploper Galatasaray zondag weer teruggebracht tot 4 punten. De formatie uit Istanbul won vrij moeizaam voor eigen publiek met 2-0 van laagvlieger Akhisar Belediyespor. Beide treffers voor de ploeg van Dirk Kuijt, die 90 minuten speelde, werden in de tweede helft gemaakt.

De Kameroener Pierre Webó maakte vlak na rust de 1-0, waarna de Senegalees Moussa Sow 7 minuten voor tijd voor de bevrijdende tweede treffer zorgde. Galatasaray, waar Wesley Sneijder een uur speelde, won op zaterdag al met 2-0 van Istanbul BB. Burak Yilmaz maakte beide doelpunten.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d