Dallas dankt Dirk Nowitzki

27 maart 2013 om 09:30 door © 2013 ANP
Dallas dankt Dirk Nowitzki

DALLAS (ANP) - Dirk Nowitzki had dinsdagavond in de Amerikaanse basketbalcompetitie (NBA) een groot aandeel in de thuiszege van zijn ploeg Dallas Mavericks tegen Los Angeles Clippers: 109-102 na verlenging. De Duitser nam 33 punten voor zijn rekening. Daarmee vestigde hij een persoonlijk record dit seizoen in de NBA.

Nowitzki was vooral in de verlenging van grote waarde voor de thuisploeg. Dankzij 8 punten op rij van de boomlange Europeaan kon Dallas de derde zege op rij veiligstellen. Met de Mavericks zijn in de Western Conference ook Utah Jazz en Los Angeles Lakers nog in de race om het achtste en laatste ticket voor de play-offs.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d