Beckham mag blijven van Ancelotti

28 maart 2013 om 20:30 door © 2013 ANP
Beckham mag blijven van Ancelotti

PARIJS (ANP) - Als het aan zijn coach Carlo Ancelotti ligt, verlengt David Beckham zijn contract bij Paris St. Germain. ,,Daar ben ik een groot voorstander van'', liet de Italiaanse trainer van de Franse koploper donderdag weten.

De Engelse oud-international kwam sinds zijn entree in Parijs in januari tot dusver vier keer in actie voor zijn nieuwe club. De 37-jarige middenvelder tekende destijds een contract voor 5 maanden. Hij hoopt met Paris SG de Franse titel te veroveren.

Beckham is momenteel de bestverdienende voetballer ter wereld. Hij strijkt jaarlijks zo'n 36 miljoen euro op. Slechts 5 procent daarvan is salaris, de rest is afkomstig uit onder meer reclameactiviteiten en sponsoring. Het salaris dat Beckham in de Franse hoofdstad krijgt, schenkt de Britse glamourboy aan een goed doel.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d