Altidore scoort niet voor VS

27 maart 2013 om 08:50 door © 2013 ANP
Altidore scoort niet voor VS

MEXICO-STAD (ANP) - AZ-aanvaller Jozy Altidore heeft het Amerikaanse elftal dinsdagavond in en tegen Mexico (lokale tijd) niet aan een overwinning kunnen helpen. Het WK-kwalificatieduel eindigde voor 95.000 toeschouwers in het Aztekenstadion in 0-0. Altidore, in de eredivisie dit seizoen al goed voor 18 treffers, werd in de 54e minuut gewisseld.

In de WK-kwalificatiegroep leidt Panama met 5 punten uit 3 duels, gevolgd door Costa Rica en de VS (beide 4 punten). Mexico staat na de derde opeenvolgende remise met 3 punten op de vijfde plaats in de poule van zes landen. De eerste drie teams plaatsen zich direct voor het WK in Brazilië in 2014.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d