Alonso valt al snel uit

24 maart 2013 om 09:30 door © 2013 ANP
Alonso valt al snel uit

SEPANG (ANP) - De Grand Prix van Maleisië was zondag voor Fernando Alonso al na een ronde voorbij. De Spaanse formule 1-coureur van Ferrari, een van de favorieten voor de zege, raakte de voorvleugel van zijn bolide kwijt en moest de strijd staken. Hij reed zijn 200e grandprixrace.

Alonso, vorige week tweede in de openingsrace in Melbourne, kwam in de hectische beginfase even in aanraking met de Red Bull van Australiër Mark Webber. De voorvleugel van Alonso hing daardoor al wat scheef. Op het rechte stuk naar de finishlijn zorgde de turbulentie ervoor dat de vleugel compleet afbrak.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d