Ajax neemt afscheid van drietal

31 maart 2013 om 19:50 door © 2013 ANP
Ajax neemt afscheid van drietal

AMSTERDAM (ANP) - Spelers en supporters van Ajax hebben zondag na afloop van de thuiswedstrijd tegen NEC (4-1) afscheid genomen van Jan Vertonghen, Vurnon Anita en Gregory van der Wiel. Dat gebeurde met oorverdovend vuurwerk en luid gezang.

Van het afgelopen zomer vertrokken drietal kreeg Vertonghen de meeste bijval. De aanvoerder uit België sloot niet uit dat hij ooit nog bij Ajax terugkeert. Directeur Edwin van der Sar overlaadde de drie oud-spelers met complimenten. Vertonghen, Van der Wiel en Anita wensten hun oude ploeggenoten veel succes in de strijd om de landstitel.

Zowel Vertonghen, Anita als Van der Wiel verklaarde klaar te zijn voor weer een kampioensfeestje in Amsterdam.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d