Palermo zet coach al op straat

16 september 2012 om 22:02 door Novum/AP
Palermo zet coach al op straat

De serie A is pas drie wedstrijden oud, maar de eerste trainer is al ontslagen. Palermo besloot Giuseppe Sannino zondag de wacht aan te zeggen. Dat deden de Sicilianen nadat zaterdag gelijk was gespeeld en het eerste punt van het seizoen binnen was gehaald. Sannino was pas in juni aangesteld en tekende toen voor twee seizoenen. Vorig jaar werd hij veertiende in de Serie A met Siena.

Palermo stelde Gian Piero Gasperini aan als vervanger van Sannini. Diens vorige baan was trainer van Internazionale waar hij vorig jaar in september werd ontslagen na vier nederlagen en een gelijkspel.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d