Trainer Martinez in beeld bij Liverpool

17 mei 2012 om 21:01 door Novum/AP
Trainer Martinez in beeld bij Liverpool

Roberto Martinez is kandidaat om volgend seizoen trainer van Liverpool te worden. De Spaanse coach heeft van zijn huidige club Wigan Athletic toestemming gekregen om te gaan praten. Liverpool is op zoek naar een nieuwe trainer nadat donderdag Kenny Dalglish werd ontslagen.

Martinez is niet de enige gegadigde om de vacature in te vullen. Er zouden nog zeker drie namen op een lijstje staan. Onder anderen André Villas-Boas, die dit seizoen werd ontslagen bij Chelsea, en Borussia Dortmund-trainer Jürgen Klopp worden genoemd.

"We zullen zeker geen overhaaste beslissingen nemen", belooft directeur Ian Ayre. "We nemen de tijd om de juiste man te vinden." Liverpool heeft ondanks het winnen van de League Cup een teleurstellend seizoen achter de rug. In de Premier League eindigde de club slechts als achtste.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d