Serena Williams verdrijft Stosur van vijfde plaats

21 mei 2012 om 10:50 door Novum
Serena Williams verdrijft Stosur van vijfde plaats

Serena Williams zet haar opmars op de WTA-ranglijst voort. De 30-jarige Amerikaanse tennisster steeg ten koste van Samantha Stosur van de zesde naar de vijfde plaats. De Chinese Na Li klom dankzij haar finaleplaats in het toernooi van Rome naar de zevende positie.

Victoria Azarenka blijft de wereldranglijst aanvoeren. De Wit-Russische heeft een ruime voorsprong op de als tweede geklasseerde Maria Sharapova. De Poolse Agnieszka Radwanska staat derde.

Michaella Krajicek is nog steeds de beste Nederlandse op de 71e plaats. Kiki Bertens steeg net als vorige week een plekje en staat nu 89e. Arantxa Rus staat nog net binnen de top honderd op de 97e positie. Bibiane Schoofs won zes plekken en staat 148e.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d