Orica nieuwe hoofdsponsor wielerteam Greenedge

1 mei 2012 om 10:25 door Novum
Orica nieuwe hoofdsponsor wielerteam Greenedge

Wielerteam Greenedge heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden. De Australische ploeg, waar de Nederlanders Pieter Weening, Sebastian Langeveld en Jens Mouris onder contract staan, gaat de komende drie jaar als Orica Greenedge door het leven.

Orica is een bedrijf dat chemicaliën en explosieven levert voor de mijnbouw. Het is niet bekend hoeveel geld de Australische multinational van plan is in het team te steken.

Greenedge maakt dit jaar voor het eerst deel uit van de World Tour, de hoogste divisie in het wielrennen. Met de overwinning van Simon Gerrans in Milaan-San Remo beleefde het team half maart een droomdebuut.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d