Michael Owen vertrekt bij Manchester United

17 mei 2012 om 12:50 door Novum
Michael Owen vertrekt bij Manchester United

Michael Owen verlaat Manchester United. De 32-jarige aanvaller maakte dat donderdag bekend via Twitter. Owen krijgt geen nieuw contract aangeboden. "Ik heb van iedere minuut genoten in de drie jaar die ik bij deze geweldige club heb doorgebracht." Owen schrijft verder dat hij tijdens een korte vakantie over zijn toekomst na gaat denken.

Owen speelde in drie seizoenen mede door blessures slechts 31 duels voor de Red Devils in de Premier League, waarvan het merendeel als invaller. Daarin scoorde hij vijf keer. Eerder kwam de spits uit voor Liverpool, Real Madrid en Newcastle United. Tussen 1998 en 2008 speelde hij bovendien 89 interlands voor Engeland, waarin hij veertig keer doel trof.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d