Isner strandt in Nice tegen Davydenko

24 mei 2012 om 22:25 door Novum
Isner strandt in Nice tegen Davydenko

John Isner is er donderdag niet in geslaagd de halve finale van het tennistoernooi in Nice te bereiken. De Amerikaan (1) verkeek zich in de kwartfinale op de Rus Nikolay Davydenko, die met 6-4, 7-6 (4) te sterk was. Davydenko treft nu de Amerikaan Brian Baker, die Mikhail Kukushkin versloeg: 4-6, 6-3, 7-6 (4).

Gilles Simon is door de uitschakeling van Isner nu de hoogst ingeschaalde speler. De Franse nummer twee van de plaatsingslijst versloeg de Braziliaan Thomaz Bellucci: 7-5, 6-0. Simons volgende tegenstander is Nicolas Almagro. De Spanjaard (3) versloeg de Belg Steve Darcis met tweemaal 6-4.

In Brussel bereikte Agnieszka Radwanska eenvoudig de laatste vier. De Poolse nummer een van de plaatsingslijst won van de Belgische Alison van Uytvanck: 6-2, 6-1. Ze stuit nu op Kaia Kanepi (8) uit Estland, die met 6-3, 6-1 won van Tsvetana Pironkova uit Bulgarije.

De andere halve finale gaat tussen Simona Halep en Sofia Arvidsson. Halep rekende verrassend af met Dominika Cibulkova (4): 0-6, 6-4, 6-3. De Zweedse Arvidsson had twee sets nodig tegen Urszala Radwanska: 7-5, 6-4.

In Strassbourg schaarden de Italiaanse Francesca Schiavone, de Amerikaanse Sloane Stephens en Pauline Parmentier en Alizé Cornet uit Frankrijk zich bij de laatste vier.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d