Federer heeft drie sets nodig tegen Ferrero

18 mei 2012 om 00:06 door Novum
Federer heeft drie sets nodig tegen Ferrero

Roger Federer heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het masterstoernooi van Rome. De Zwitser had drie sets nodig om voormalig nummer één van de wereld Juan Carlos Ferrero te verslaan: 6-2, 5-7, 6-1. Federer wist het graveltoernooi in de Italiaanse hoofdstad nog nooit te winnen.

Andreas Seppi is de volgende tegenstander van Federer. De Italiaan was te sterk voor Stanislas Wawrinka, die in de eerste ronde Robin Haase uitschakelde: 6-7 (1), 7-6 (6), 7-6 (6).

Richard Gasquet zorgde voor de verrassing van de dag. De Fransman versloeg de als vierde geplaatste Brit Andy Murray met 6-7 (1), 6-3, 6-2. Rafael Nadal bleef eenvoudig overeind. De vijfvoudig winnaar gaf tegen Marcel Granollers slechts twee games prijs: 6-1, 6-1.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d