Cancellara maakt woensdag rentree

22 mei 2012 om 12:06 door Novum
Cancellara maakt woensdag rentree

Fabian Cancellara maakt woensdag in de Ronde van Beieren zijn rentree in het peloton. De 31-jarige Zwitser stond sinds 1 april aan de kant toen hij bij een val in de Ronde van Vlaanderen zijn sleutelbeen op vier plaatsen brak. De renner van Radioshack-Nissan-Trek liet al eerder weten dat hij hoopte op een terugkeer in de Duitse rittenkoers.

Cancellara richt zijn pijlen in het restant van dit seizoen op de Olympische Spelen, waar hij zowel in de tijdrit als in de wegrace hoge ogen hoopt te gooien. Hij krijgt in de Ronde van Beieren onder meer steun van Joost Posthuma.

Alexandr Kolobnev maakt in de Ronde van België zijn eerste wedstrijdkilometers van dit seizoen. De Russische renner keerde eind maart terug bij Katusha, nadat hij was vrijgesproken van dopinggebruik.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d