Zeven spelers missen finale Champions League

26 april 2012 om 09:16 door Novum
Zeven spelers missen finale Champions League

Chelsea en Bayern München treden 19 mei gehavend aan in de finale van de Champions League. Bij de Engelsen ontbreken vier basisspelers, Bayern moet het in eigen huis zonder drie vaste waarden stellen.

Chelsea kan niet beschikken over aanvoerder John Terry, Raul Meireles, Ramires en Branislav Ivanovic. Bij de Rekordmeister zijn David Alaba, Luiz Gustavo en Holger Badstuber er niet bij omdat ze in de aanloop naar de finale een gele kaart te veel ontvingen.

Beide ploegen bereikten de eindstrijd door af te rekenen met een Spaanse grootmacht. Chelsea was over twee wedstrijden te sterk voor Barcelona, Bayern klopte woensdag uiteindelijk Real Madrid na strafschoppen.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d