Renner Taaramäe weer vier weken uitgeschakeld

19 april 2012 om 13:40 door Novum
Renner Taaramäe weer vier weken uitgeschakeld

Rein Taaramäe heeft zondag bij een val in de Vuelta a Castilla y Leon zijn linkerelleboog gebroken. De 24-jarige renner van Cofidis staat vier weken aan de kant, meldt teammanager Eric Boyer. Taaramäe maakte in Spanje zijn rentree, nadat hij een maand aan de kant had gestaan met de ziekte van Pfeiffer.

Taaramäe is de kopman van de Franse formatie. De Est eindigde vorig jaar als twaalfde in de Tour de France. Dit jaar staat Taaramäe nog met lege handen. Hij eindigde begin maart als tweede in de zevende etappe van Parijs-Nice, waar hij al met een verkoudheid kampte.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d