Napoli komt niet langs AS Roma

28 april 2012 om 23:21 door Novum
Napoli komt niet langs AS Roma

Napoli heeft zaterdag de druk op Lazio Roma om de derde plaats niet op kunnen voeren. Lazio's stadsgenoot AS Roma, zonder Maarten Stekelenburg onder de lat, bleek een te grote horde: 2-2. Marquinho opende de score voor Roma, maar Juan Zuniga en Edinson Cavani deden de wedstrijd kantelen. Drie minuten voor tijd bezorgde Fabio Simplicio Roma een punt.

Catania liep eveneens averij op. In de strijd om Europees voetbal haakte de ploeg af na een 1-1 remise in de Siciliaanse derby bij Palermo. Ook Cagliari - Chievo Verona kende geen winnaar. In Triëst werd er niet gescoord: 0-0.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d