Winst Bayern, hattrick voor Robben

17 maart 2012 om 20:35 door Novum
Winst Bayern, hattrick voor Robben

Bayern München heeft zaterdag opnieuw een monsterscore behaald. In het uitduel met Hertha BSC werd het 6-0 voor de 'Rekordmeister'. Arjen Robben stond in de basis en maakte drie treffers. Bayern brengt door de overwinning het gat met Borussia Dortmund terug tot vijf punten. De koploper won zaterdag eerder met 1-0 van Werder Bremen.

De ploeg van trainer Jupp Heynckes begon furieus aan het duel met Hertha. Binnen negentien minuten stond het al 3-0 door Thomas Müller en twee goals van Robben. Het tweede doelpunt van de buitenspeler kwam uit een penalty.

Na rust bleef het eenrichtingsverkeer richting het doel van Hertha. Mario Gomez en Toni Kroos wisten vlak na elkaar het net te vinden. Het slotakkoord van de avond was voor Robben. Hij scoorde opnieuw uit een strafschop zijn derde van de avond.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d