PSV is nu al bezig met het volgende seizoen

15 maart 2012 om 10:24 door Metro
PSV is nu al bezig met het volgende seizoen

Phillip Cocu zit vandaag in het Europa Leagueduel tegen Valencia (heenwedstrijd 4-2 verlies) voor het eerst als eindverantwoordelijke op de bank bij PSV. De Eindhovenaren kenden een hectische tijd met het ontslag van coach Fred Rutten als dieptepunt. Nu de kruitdampen zijn opgetrokken, Cocu na twijfeling akkoord is gegaan om het seizoen af te maken en de clubleiding pas laat een akkoord heeft bereikt met FC Eindhoven over de directe komst van Ernest Faber als assistent van Cocu, kan het vizier eindelijk op Valencia gericht worden. Maar hoewel Cocu benadrukte “alles van duel tot duel te bekijken”, is er opnieuw sprake van een verloren seizoen en wordt voorzichtig de blik al richting volgend jaar gericht. Een jaar waarin Cocu mogelijk aanblijft als hoofdcoach. “Soms word je met andere keuzes geconfronteerd, in de voetbalwereld kunnen dingen nu eenmaal opeens heel anders gaan”, aldus Cocu daarover. De fans mogen zich ook verheugen op een mogelijke terugkeer van Heurelho Gomes. De Braziliaan is uit de gratie geraakt bij Tottenham Hotspur en PSV probeert de 31-jarige keeper, die een aflopend contract heeft, opnieuw terug te halen naar Eindhoven.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d