Radwanska tegen Azarenka in Doha

17 februari 2012 om 21:01 door Novum
Radwanska tegen Azarenka in Doha

Agnieszka Radwanska neemt het in de halve finale van het WTA-toernooi in Doha op tegen Victoria Azarenka. De Poolse tennisster won vrijdagavond met gemak haar kwartfinalepartij tegen Christina McHale uit de Verenigde Staten: 6-1, 6-1. Azarenka, de nummer een van de wereld, had zich eerder vrijdag al verzekerd van een plaats bij de laatste vier. Zij klopte Yanina Wickmayer uit België met 6-0, 6-4.

De andere halve finale van het Qatarese toernooi gaat tussen Samantha Stosur en Marion Bartoli. Stosur, de winnares van de US Open, had haar handen vol aan Monica Niculescu maar klopte de Roemeense met 6-2, 2-6, 6-3. Bartoli had ook drie sets nodig om zich van Lucie Safarova te ontdoen. De Française trok met 7-5, 4-6, 6-1 aan het langste eind.

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
 

d