RKC Waalwijk strikt Hongaar Németh

26 januari 2012 om 14:50 door Novum
RKC Waalwijk strikt Hongaar Németh

RKC Waalwijk heeft zich versterkt met Hongaars international Krisztián Németh. De 23-jarige aanvaller tekent een contract tot het einde van het seizoen. Németh zat zonder club sinds zijn recente vertrek bij MTK Boedapest. Hij is zondag waarschijnlijk inzetbaar in het thuisduel tegen VVV-Venlo.

Németh stond drie seizoenen onder contract bij Liverpool, maar hij wist bij de Reds niet door te breken. Hij kwam verder uit voor Blackpool en de Griekse clubs AEK Athene, Olympiakos Piraeus en Olympiakos Volos.

"Krisztián is een vrij complete speler met veel talent, dat zie je direct als je hem ziet spelen", zegt trainer Ruud Brood van RKC. "Een speler met een neusje voor de goal, die ons voorin voorziet van meer mogelijkheden. Krisztián kan in meerdere systemen goed uit de voeten, zowel in de spits als kort daarachter."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d