Gesink en Mollema langer bij Rabobank

25 januari 2012 om 17:15 door Novum
Gesink en Mollema langer bij Rabobank

Robert Gesink en Bauke Mollema fietsen ook na dit seizoen voor Rabobank. Beide wielrenners hebben hun in december aflopende contract met de bankiersploeg verlengd tot eind 2014. Gesink is bezig aan zijn zevende seizoen bij Rabobank, Mollema is een jaar korter in dienst.

De 25-jarige Gesink haalde drie keer een toptienklassering in een grote ronde. In 2010 werd de Varssevelder zesde in de Tour de France en in de Vuelta a Espana kan hij een zevende (2008) en een zesde (2009) plaats overleggen. In een klassieker is de derde plek in de Amstel Gold Race van drie jaar geleden zijn beste resultaat.

Mollema, eveneens 25 jaar, gaf in 2007 zijn visitekaartje af met de eindzege in de Ronde van de Toekomst. Afgelopen seizoen volgde zijn definitieve doorbraak bij het grote publiek met het winnen van de groene puntentrui en een vierde plaats in het eindklassement van de Ronde van Spanje.

Algemeen directeur Harold Knebel is blij dat beide renners de ploeg trouw blijven. "Dit is een voortgang van de ingeslagen weg. Het is prachtig dat de twee beste Nederlandse ronderenners bij ons blijven."

Wil je op de hoogte blijven van de belangrijkste en leukste nieuwtjes?
Like ons dan even op Facebook. Dat is zo gepiept!
d