Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 4 feb 2020
Leestijd: 1 minuut

Marco en Leontine Borsato uit elkaar

Marco Borsato en zijn vrouw Leontine Ruiters gaan uit elkaar. Hun management heeft dat laten weten aan RTL Boulevard. Ze waren sinds 1998 met elkaar getrouwd.

De zanger laat op zijn eigen Facebookpagina weten dat hij en Leontien na een huwelijk van meer dan twintig jaar ‘met pijn in onze harten’ hebben besloten om uit elkaar te gaan. Hij vervolgt dankbaar te zijn voor de mooie jaren samen en vraagt iedereen om rust en privacy om dit te kunnen verwerken.

De zanger en de voormalige assistente van Rad van Fortuin waren sinds mei 1998 met elkaar getrouwd. Marco (53) en Leontine (52) hebben samen drie kinderen: zoons Luca (21) en Senna (18) en dochter Jada (17).

Affaire

Vorig jaar kwam naar buiten dat Borsato ongeveer tien jaar geleden een affaire had met pianiste Iris Hond. Geruchten dat het huwelijk van de Borsato’s in zwaar weer zou verkeren doen al langer de ronde.

In oktober 2019 moest de zanger toegeven dat hij Leontine bedrogen had met pianiste Iris Hond. De affaire zou jaren geleden hebben plaatsgevonden. Marco verdween vorige maand uit de publiciteit. Hij maakte zijn agenda leeg omdat hij kampt met een burn-out.

https://www.facebook.com/borsato.marco/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.