Showbizz

Dansende sterren zijn na 10 jaar terug!

Dansende sterren zijn na 10 jaar terug!

Foto: RTL

Foto van 'Erik Jonk'

6 SEP 2019

Na tien jaar keert Dancing With The Stars zaterdag terug. Vier deelnemers over hun ballroom- en latinskills. „Dit is de he-le tijd denken. In een panische staat.”

Anouk Hoogendijk (34)

Ex-voetbalster Ajax en Arsenl (103 interlands), analyticus bij de Oranje Leeuwinnen.

Deed op tv eerder mee aan Expeditie Robinson en Superstar Chef.

Danspartner: Jesse (‘ik danste op hoog niveau latin en ballroom en heb de Dansacademie in Tilburg gedaan’).

Dansende sterren zijn na 10 jaar terug!

Anouk en Jesse. / Sander Koning | ANP

Anouk, waar begín je aan? En waaróm?

„Dat heb ik ook af en toe gedacht. Expeditie Robinson was veel makkelijker, haha. Maar dansen vind ik leuk en nu word ik ook nog eens aan een professional gekoppeld. Als ik iets doe, wil ik het goed leren. En ik houd van uitdagingen waarbij ik me weer even topsporter voel. Na de eerste trainingen had ik als stijve hark wel een beetje spijt... Je krijgt zoveel informatie. Als je de pasjes kent komt je hoofd erbij, dan komen de armen erbij, dan komt de uitstraling er nog bij. Je bent nooit klaar. En weet je hoe heftig het is om jezelf in een spiegel bezig te zien?”

Ben je het type dat als eerste de dansvloer op stuift?

„Nou… ik ga wel altijd de dansvloer op. Misschien niet als eerste, maar ik ben er altijd wel voor te porren. Dit soort dansen trouwens niet, van sommige had ik zelfs nog nooit gehoord. Ik dans gewoon een beetje leuk met mijn benen en mijn heupen. Alles wat ik in Dancing With The Stars niet mag doen.”

Maar negentig seconden

Zaterdag moet je het live doen, voor pak ‘m beet 1 miljoen mensen…

„Manmanman, spannend. En dat op hoge hakken hè? Ik vind het doodeng, ondanks dat ik vaak live op tv ben en in volle stadions heb gevoetbald. Maar waar ik vroeger negentig minuten had, heb ik nu negentig seconden. Daarna kan ik niets meer goedmaken. Maar ik moet ook zeggen dat ik het mooi vind om te merken dat ik stappen maak. De trainingen vind ik nu heel leuk.”

Wat is Anouks sterke punt?

Jesse: „Ze leert heel snel omdat Anouk weet hoe haar lichaam in elkaar zit en hoe ze die moet gebruiken. Ze pakt het goed op.”

Wat is jullie doel?

Anouk: „Zo ver mogelijk komen, het liefst de maximale tijd in het programma zitten natuurlijk. Maar ja, zaterdag zien we het niveau van de rest en merken we of het publiek ons leuk vindt. Verder wil ik het dansen gewoon zo goed mogelijk doen.”

Keizer (32)

Rapper, echte naam Rozelsky Steve Lie-A-Jen.

Deed op tv eerder mee aan Sterren Springen Schans.

Danspartner: Kaat (‘mijn ouders hebben een dansschool, dus ik ben er mee opgegroeid. Na het wedstrijddansen heb ik me laten omscholen tot danstrainster en jurylid’).

Dansende sterren zijn na 10 jaar terug!

Kaat en Keizer. / Sander Koning | ANP

Keizer, waar begín je aan? En waaróm?

„Ik begin aan een prachtig avontuur, waarbij ik nieuwe dingen kan leren. Net als bij schansspringen vind ik het leuk dat mensen me aankijken en vragen ‘waarom doe je zulke gekke dingen?’ Maar ja, wanneer maak ik dit nu mee? Dat ik opeens even ga stijldansen, waarmee ik nog geld verdien ook. Ik vind het tof. Hierover kan ik op feestjes later opscheppen. Hey man, ik ken de tango. Zal ik de tango even laten zien?”

Ben je het type dat als eerste de dansvloer op stuift?

„Vroeger was ik wel zo’n type. Maar nu ik bij wat meer mensen bekend ben, durf ik het eigenlijk niet meer. Als ik dan niet zo goed dans en ik word gefilmd, dan zie je het de volgende dag overal terug. Of lees je dat ik waarschijnlijk dronken op de dansvloer stond. Als ik danste dan was het trouwens een beetje street- en breakdance. Dit is hele andere shit.”

Besef komt later wel

Zaterdag moet je het live doen, voor pak ‘m beet 1 miljoen mensen…

„Daar moet ik maar niet te veel over nadenken. Sterker, ik zet het compleet uit mijn hoofd. Dat besef komt na het dansen wel.”

Wat zijn Keizers sterke punten?

Kaat: „Keizer is gewoon een talent met superveel ritmegevoel en hij leert ook nog heel snel. Ik heb nog nooit een man gehad die zo goed naar me luistert. Uniek. Hij is muzikaal en doordat hij heeft geturnd, snapt hij hoe zijn lichaam werkt. Toen ik hoorde dat hij meedeed, hoopte ik al dat ik aan Keizer zou worden gekoppeld.”

Wat is jullie doel?

Keizer: „Het liefst gaan we door tot aan de finale. Dan zien meer mensen je en verdien je wat meer, haha. Nee, laat ik eens bescheiden doen. Ik vind het gewoon tof om mee te doen en hoop dat mensen zeggen: Wow Keizer, dat heb je mooi gedanst.”

Rutger Vink (30)

YouTuber Furtjuh, 600.000 abonnees.

Deed op tv eerder mee aan It takes 2.

Danspartner: Claudia (‘ik dans vanaf mijn zesde omdat mijn ouders ook dansten en ben nooit meer gestopt’).

Dansende sterren zijn na 10 jaar terug!

Claudia en Rutger. / Sander Koning | ANP

Rutger, waar begín je aan? En waaróm?

„Ik houd van challenges. Dat doe ik op YouTube ook, maar dit is een extreme challenge. Ik wil het wel graag leren. Deze strijd ben ik dus aangegaan en we zijn nu al acht trainingsweken verder. We trainen vier, vijf keer per week en dan telkens drie uur lang. En dat mag ik met een tweevoudig Nederlands kampioene doen, want dat vergat Claudia even te zeggen.”

Ben je het type dat als eerste de dansvloer op stuift?

„Nee nee nee. Ik ben totaal geen danser. Ik voel me dan een beetje groot, want ik steek er altijd bovenuit (hij meet 1.92 meter, red.). Ik ben motorisch een beetje ingewikkeld. Ik onthoud de passen met ezelsbruggetjes. Ik kan mezelf wel programmeren. Dus ik doe gewoon wat er wordt gevraagd en daar word ik dan op beoordeeld.”

Hij denkt dat hij niet kan dansen

Zaterdag moet je het live doen, voor pak ‘m beet 1 miljoen mensen…

„Nou, bedankt… Normaal perform ik alleen voor een lens, die ik in mijn eigen hand houd.”

Hoe zit het met het talent van Rutger?

Claudia: „Hij denkt dat hij niet kan dansen, maar ik vind van wel. Rutger is muzikaal en hij is supergedreven. Hij gaat door tot het goed is.”

Wat is jullie doel?

Rutger: „Ik train zo hard dat ik nu niet kan zeggen dat ik de finale niet wil halen. Anders zou ik die honderden uren voor niets hebben weggegooid. Op feestjes durven veel mensen niet te dansen. Mijn tweede doel is daarom dat ik laat zien dat je het met een beetje lef echt wel kan.”

Heleen van Royen (54)

Schrijfster van onder meer De Gelukkige Huisvrouw.

Deed op tv eerder mee aan Jouw Vrouw Mijn Vrouw.

Danspartner: Bernard (‘als 14-jarige begon ik met stijldansen en won meteen mijn eerste wedstrijdje. Tot 2015 heb ik competitief gedanst, ook op EK’s en WK’s’).

Dansende sterren zijn na 10 jaar terug!

Heleen en Bernard. / Sander Koning | ANP

Heleen, waar begín je aan? En waaróm?

„Dat vroeg ik me na een week ook even af, maar het leek me leuk om eens fysiek bezig te zijn. Ik zit altijd achter mijn laptop en werk altijd met mijn hoofd. Het leek me heel gaaf, maar ben er nu achter gekomen dat je bij dansen ook met je hoofd werkt. Ik ben zelfs de héle tijd aan het denken, in een panische staat. Ik vind het moeilijk maar erg leuk, op het nummer waarop we dansen na. Dat krijg ik niet meer uit m’n kop.”

Ben je het type dat als eerste de dansvloer op stuift?

„Ja eigenlijk wel, vroeger zeker. Maar dan wel vrij dansen, dat vond en vind ik helemaal geweldig. Dancing With The Stars is volledig tegenovergesteld. Het eerste is ontspanning, maar dit vooral spanning, haha. Het is fijn om met Bernard te trainen, maar tegelijkertijd frustrerend omdat hij alles zo goed kan. Dit lijkt bijna op opnieuw leren lopen.”

Vrees voor een black-out

Zaterdag moet je het live doen, voor pak ‘m beet 1 miljoen mensen…

„Ja, dat is nogal spannend. Ik vrees een black-out, maar Bernard zegt dat je in zo’n situatie veel adrenaline hebt. Dat je daardoor heel scherp bent en je spieren het zelfs nog wat beter doen. Gelukkig heb ik geleerd door te gaan, wat er ook gebeurt.”

Wat zijn Heleens sterke punten?

Bernard: „Heleen heeft een groot doorzettingsvermogen, een goede uitstraling, maar zij heeft vooral gevoel voor connectie. Ze snapt vrij snel wat ik bedoel en dat is natuurlijk essentieel.” Heleen: „Voor we begonnen verwachtte je vast een nachtmerrie.”

Wat is jullie doel?

Heleen: „Eerst was mijn doel ‘als ik er maar niet als eerste uit ga’. Dat lijkt me zo erg en heel hard. Maar ja, dat hebben we niet in de hand.” Bernard: „Ons doel is nu dat we na een dans kunnen zeggen: Dit is wat we kunnen. Niet meer, niet minder en dat we alles hebben gegeven.”

De winnaars en wie nog meer?

• De eerste vier winnaars van Dancing With The Stars waren Jim Bakkum (2005), Barbara de Loor (2006), Helga van Leur (2007) en Jamai Loman (2009).

• De zeven mensen die dit jaar naast de mensen op deze pagina meedoen zijn Bibian Mentel, Berget Lewis, Samantha Steenwijk, Tooske Ragas, Barrie Stevens, Gijs Staverman en Jamie Trenité.

Dansende sterren zijn na 10 jaar terug!

Chantal Janzen en Tijl Beckand. / Sander Koning | ANP

• De presentatie is in handen van Chantal Janzen en Tijl Beckand. De jury bestaat uit Euvgenia Parakhina, Dan Karaty, Irene Moors en Louis van Amstel.

• Dancing With The Stars is vanaf zaterdag om 20.00 uur op zaterdagen te zien (RTL 4). De kijkers hebben invloed op wie mag blijven en wie het programma moet verlaten.


Netflix-serie Ares: huiveren in Amsterdam
Likeability of3

Netflix-serie Ares: huiveren in Amsterdam

Het Rijksmuseum speelt een prominente rol. / Foto's: Pim Hendriksen | Netflix

Foto van 'Erik Jonk'

VANDAAG, 07:59

Amsterdam staat in the picture door de eerste Nederlandse Netflixserie Ares. De acteurs dachten er niet te veel over na. „Maar wat vet.”

158 miljoen potentiële kijkers konden het afgelopen weekend afstemmen op en gruwelen om de eerste totaal Nederlandse serie op Netflix, Ares. Met deze 8-delige psychologische horrorserie wordt Amsterdam met bepalende filmlocaties als het Rijksmuseum en het Tropenmuseum behoorlijk op de kaart gezet. Natuurlijk was er al het wereldwijde succes Undercover, over drugsbaron Ferry Bouman (Frank Lammers), maar die is gezamenlijk met de Belgen gedraaid.

Duistere sets


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Nikkie Tutorials schuift aan bij Ellen DeGeneres

Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

GISTEREN

Vorige week haalde YouTuber Nikkie de Jager het wereldnieuws. Deze week schuift NikkieTutorials aan bij niemand minder dan Ellen DeGeneres.

De visagiste maakte vorige week in een video op haar eigen YouTube-kanaal bekend dat ze transgender is. Het filmpje is inmiddels door meer dan 31 miljoen mensen bekeken en werd vaker aangeklikt dan bijvoorbeeld de video's waarin de internetster de make-up van Kim Kardashian en Jessie J doet.


Sex Education's acteur Ncuti Gatwa: Ik was dakloos

Ncuti Gatwa bij de wereldpremière van het tweede seizoen van Sex Education. / EPA

Foto van 'Daisy Heyer'

19 JAN 2020

Het leven van Hollywood-sterren lijkt altijd zo glamorous, maar ook die mensen hebben soms een zeer heftige achtergrond: zo ook Sex Education-ster Ncuti Gatwa. Hij heeft onthuld dat hij voor zijn doorbaak in de Netflix-show dakloos was. 

Gatwa, die Eric Effiong speelt in de show, vertelt in een openhartig interview in The Big Issue dat hij tientallen tijdelijke baantjes had om zichzelf te kunnen onderhouden nadat hij vanuit Schotland naar Londen verhuisde.

„Ik kom uit Schotland en verhuisde naar Londen toen ik 21 was", legt hij uit. „Ik was constant aan het werk als acteur; en op best wel goede plaatsen. Zo werkte ik een jaar in het Globe Theater en deed ik veel werk bij Kneehigh, een theatergezelschap. Toch moet je jezelf kunnen voeden. Je moét werk hebben om de huur, rekeningen, reizen en het auditeren (waar je veel dagen vrij voor moet hebben) te kunnen bekostigen. Ik kon het financieel allemaal niet bolwerken."


Nieuwe muziek Adele komt 'sneller dan verwacht'

Nieuwe muziek Adele komt 'sneller dan verwacht'

De 31-jarige zangeres komt dit jaar met nieuwe muziek, haar vierde studioalbum. /ANP

Foto van 'Metro en ANP'

19 JAN 2020

Goed nieuws voor fans van Adele! De 31-jarige zangeres komt dit jaar met nieuwe muziek, haar vierde studioalbum. En dat zou wel eens eerder kunnen zijn dan verwacht, liet haar manager doorschemeren.

Adele bracht in 2015 voor het laatst een album uit. 25 was de opvolger van de platen 21 (uit 2011) en 19 (uit 2008). Een nieuwe plaat volgt in 2020 en „hoe sneller hoe beter", zegt Adele's manager, Jonathan Dickins, in het tijdschrift Music Week.

Speculaties


Yes! Frans Bauer en Donnie brengen single uit

Het nu al legendarische duo Frans Bauer/Stack Sjouer en Donnie / Top Notch

Foto van 'Metro'

17 JAN 2020

De hele muziekindustrie mag dan in Groningen zitten voor Eurosonic/Noorderslag, het beste van 2020 op muziekgebied staat gewoon online. Frans Bauer en Donnie hebben namelijk de single Geen Centen Maar Spullen gereleased.

De twee Nederlandse muziekiconen sloegen de handen ineen voor deze langverwachte single. Daar hoort natuurlijk ook een clip bij. Hierin zijn de twee mannen te zien op een oerhollandse markt waar een vorkje kibbeling wordt geprikt bij de visboer, een bloemetje wordt gekocht en ook de snoepkraam krijgt een glansrol.


Eminem brengt onverwacht nieuw album uit

Eminem tijdens een optreden in 2018 / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

17 JAN 2020

Eminem weet op deze heugelijke dag zijn fans flink te verrassen: er is vanaf vandaag namelijk nieuwe muziek van de rapper te horen.

Dat the Real Slim Shady flink wat tijd spendeerde in de studio, was al wel bekend. Wanneer er nieuwe muziek te horen zou zijn voor het grote publiek, was echter nog even geheim. Tot nu. Vandaag ligt Music to be Murdered By ineens in de platenzaken én is het album natuurlijk te vinden op de bekende streamingsdiensten.

Verrassing


'Monica' uit Friends test welk personage ze écht is

Courtney Cox (links) met Friends-medespelers Lisa Kudrow (midden) en Jennifer Aniston (rechts) / ANP

Foto van 'Metro'

15 JAN 2020

Stiekem hebben we allemaal de quiz 'Welk Friends-personage ben jij' wel eens gedaan. En natuurlijk deed je 'm opnieuw toen bleek dat je Ross Geller was. Maar naast gewone stervelingen doen ook Friends-acteurs de quiz.

Er is nu een nieuwe 'test' om te checken op welk Friends-personage je lijkt. Op Instagram is een nieuwe filter die laat zien wie jij bent. Ook Courtney Cox besloot zich te wagen aan de befaamde filter.

Courtney vs. Monica


Cardi B wil de politiek in
Likeability of3

Cardi B wil de politiek in

Cardi B wil de politiek in. / EPA

Foto van 'Metro'

14 JAN 2020

Cardi B, bekend als rapper, songwriter en actrice wil de politiek in. Dat liet de popster gister weten in een tweet.

Dat de talentvolle rapper van vele markten thuis is weten velen van ons inmiddels wel. Maar een carrière in de politiek lijkt toch iets te veel van het goede. Volgens Cardi B heeft ze daar slechts een aantal jaar aan opleiding voor nodig om de boel onder de knie te krijgen.

Op twitter zegt ze: „Ik denk dat ik politicus wil worden. Ik hou echt van de regering, zelfs als ik het niet met ze eens ben."


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Dit zijn de oscarnominaties van 2019

Dit zijn de Oscarnominaties van 2019

Voorbereidingen op de rode loper. / EPA

Foto van 'Metro en ANP'

13 JAN 2020

Joker is de grote winnaar bij het uitdelen van de nominaties voor de Oscars, de belangrijkste filmprijzen ter wereld. De duistere film kreeg elf nominaties en maakt onder meer kans in de belangrijke categorieën beste film, hoofdrolspeler (Joaquin Phoenix) en regisseur (Todd Philips).

Meerdere films ontvingen tien nominaties, zoals het oorlogsepos 1917 van Sam Mendes, Once Upon a Time in Hollywood van Quentin Tarantino en Netflix-film The Irishman van Martin Scorsese. Zij zijn alle drie genomineerd voor beste film en beste regie. 1917 kreeg daarnaast nominaties in vooral technische categorieën, zoals camerawerk. Cameraman Roger Deakins draaide de film in minutenlange shots.

Netflix


Na een week: Jinek op punten (nog even) Op1

Na een week: Jinek op punten (nog even) Op1

Eva Jinek. / William Rutten

Foto van 'Erik Jonk'

13 JAN 2020

De talkshowoorlog tussen NPO (Op1) en RTL (Jinek) is een week onderweg. De kijkcijfers ontlopen elkaar nauwelijks, dus oorlog kan vrede worden. Niks mis mee. Na een week kijken concludeert Metro: Jinek wint (nog) op punten.

Het enige verschil bij Jinek 2020? Je drukt op je afstandsbediening 4 in, in plaats van 1 en ziet een nieuwe studio. Eva Jinek doet bij RTL 4 dat wat ze deed op NPO 1 en minstens net zo goed. Een dag eerder beginnen dan het nieuwe Op1, op vrijdag achter The Voice of Holland, was een commercieel slimmigheidje. Verder verloor Jinek het qua kijkcijfers alle dagen zonder The Voice van Op1, zij het nipt. Nederland was blijkbaar benieuwd naar dat waar de NPO mee kwam (vijf nieuwe koppels).

Scherp als vanouds


Molloten staan te popelen

Molloten staan te popelen

De deelnemers aan Wie is de Mol? met in het midden presentator Rik van de Westelaken. / AVROTROS

Foto van 'Erik Jonk'

11 JAN 2020

De ware Wie Is De Mol?-fan – Molloot genoemd - staat werkelijk te popelen in afwachting van de start van het twintigste seizoen zaterdagavond.

„Inmiddels wel ja”, geeft zo’n Molloot, Tom Beekhuis (27) uit Utrecht, volmondig toe. De online marketeer van voetbalclub FC Utrecht is de drijvende kracht achter WieisdeMolHints.nl (ook Facebook) waarop hij alle hints en aanwijzingen die hij en andere Molloten vinden, verzamelt en bespreekt.

Erin verdwalen


Snelle komt met nieuwe track tegen appen op de fiets
Likeability of5

Snelle's track tegen fiets-appen

Rapper Snelle komt met een heftige videoclip om jongeren bewust te maken van de gevaren van telefoongebruik op de fiets. /ANP

Foto van 'Metro'

10 JAN 2020

Ondanks dat het verboden is om te appen en te fietsen tegelijk, gebruiken steeds meer jongeren hun telefoon tijdens het fietsen. Rapper Snelle komt daarom met een heftige videoclip om jongeren bewust te maken van de gevaren.

Ruim driekwart van de jongeren tussen de 15 en 17 jaar geeft aan hun telefoon wel eens te gebruiken tijdens het fietsen. Dat blijkt uit een onderzoek van Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid in opdracht van Interpolis. Rapper Snelle grijpt daarom in en wil met zijn nieuwe track ‘Smoorverliefd’ jongeren laten zien hoe gevaarlijk het eigenlijk is om te appen op de fiets.

Clip


like
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Heimwee naar Wie is de Mol?

Marlijn en Rop: heimwee naar Wie is de Mol?

Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen voor 'MolTalk-café' Vondel CS in Amsterdam. / Foto's: AVROTROS

Foto van 'Erik Jonk'

10 JAN 2020

Het nieuwe presentatiekoppel van MolTalk is dolgelukkig. „Na het meedoen had ik echt een beetje liefdesverdriet.”

Na drie seizoenen Margriet van der Linden en Chris Zegers als presentatieduo van MolTalk, hebben Marlijn Weerdenburg en Rop Verheijen het stokje overgenomen. Zaterdag trapten zij af met een introductie van de tien kandidaten in China en een quiz met oud-deelnemers. Zaterdag 11 januari verzorgen de twee de nababbel van het twintigste seizoen van Wie is de Mol? voor het eerst live. Metro bespreekt het avontuur met de nieuwkomers, die als tv-gezichten vooral bekend werden in Danni Lowinski (Weerdenburg) en De Luizenmoeder. Beiden deden ook aan Wie is de Mol? mee. Marlijn Weerdenburg in 2015 in Sri Lanka, toen voorgangster Margriet van der Linden de Mol was en de actrice / zangeres het in de finale met één antwoord verschil moest afleggen tegen winnaar Rik van de Westelaken (ja, de huidige presentator). Rop Verheijen in 2016 in de Dominicaanse Republiek, toen Klaas van Kruistum de Mol bleek en de acteur het speelveld als zesde moest verlaten.

Het telefoontje…


Laatste aflevering Modern Family in april te zien

Laatste aflevering Modern Family in april te zien

Laatste aflevering Modern Family in april te zien / ANP

Foto van 'Metro'

8 JAN 2020

In april komt er een einde aan Modern Family. Dan wordt de laatste aflevering van het elfde - en tevens laatste - seizoen uitgezonden. 

In 2019 maakte zender ABC al bekend dat het elfde seizoen van de hitserie ook gelijk de laatste zou worden. Nu is de datum van de laatste aflevering bekendgemaakt.


Fien Vermeulen en Igmar Felicia uit elkaar

Fien Vermeulen en Igmar Felicia uit elkaar

Mattie Valk, Fien Vermeulen en Igmar Felicia bij Qmusic. / ANP

Foto van 'Metro'

7 JAN 2020

Igmar Felicia en Fien Vermeulen hebben hun relatie beëindigd. Dat laat Vermeulen weten op Instagram. „Verdrietig nieuws", schrijft de 28-jarige radio-dj. 

Het bericht leest vervolgens: „Igmar en ik zijn uit elkaar. Ik ben dankbaar voor de leuke herinneringen, de enorme liefde en zo wil ik het ook met me meenemen. Soms is liefde loslaten."


‘Stunning looks’ bij de Golden Globes

‘Stunning looks’ bij de Golden Globes

Zo kwam Taylor Swift. / Foto's: Getty Images

Foto van 'Metro'

6 JAN 2020

Een nieuw decennium vol awardshows is begonnen! Op de rode loper van de Golden Globes vielen zondagavond meteen de mooiste creaties op.

Door: Luz Lancheros / Metro World News

‘Stunning looks’ bij de Golden Globes

Cate Blanchett.


Tarantino en 1917 winnen Golden Globe beste films

De cast van Once Upon A Time.. In Hollywood met regisseur Quentin Tarantino (midden) / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

6 JAN 2020

De films Once Upon A Time... In Hollywood en 1917 hebben de Golden Globes voor beste films gewonnen. De film van Quentin Tarantino werd bekroond met de prijs voor beste Comedy of Musical, 1917 van Sam Mendes won in de categorie drama.

Hij won ook de award voor beste regisseur. 1917 is gebaseerd op het oorlogsverhaal van de grootvader van Mendes tijdens de Eerste Wereldoorlog.

Sam Mendes, de regisseur van 1917 / ANP


Angela: in Five Days Inside gelukkig ook hard gelachen

'In Five Days Inside gelukkig ook hard gelachen'

Angela Groothuizen hoefde niet lang na te denken of zij een van de presentatrices van Five Days Inside wilde zijn. / Nick van Ormondt

Foto van 'Erik Jonk'

5 JAN 2020

Angela Groothuizen is een van de presentatrices die in Five Days Inside in de voetsporen treedt van Beau van Erven Dorens. Ze zag tranen, maar ook de schaterlach.

In vijf dagen een wereld ontdekken waar je anders niet zo snel binnenkomt. Met dat gegeven bracht Beau van Erven Dorens de RTL 4-kijker in Five Days Inside twee seizoenen lang verbazingwekkende, soms verdrietig makende en ook vertederende televisie. Hij ontmoette onder meer langgestraften, zieken die hun einde zagen naderen, asielzoekers en verslaafde bejaarden, en bleef vijf dagen en nachten in hun instelling. Het leverde Van Erven Dorens tegen de miljoen kijkers op en ook de Gouden Televizier-Ring van 2018. Nu hij zijn eigen talkshow Beau heeft, gooit RTL het vanaf dinsdag over een andere boeg. Drie vrouwen gaan het derde seizoen onafhankelijk van elkaar op pad: Angela Groothuizen, Caroline Tensen en Natasja Froger.

Zo verging het Beau:


Adele weer in schijnwerpers om gewicht

Adele weer in schijnwerpers om gewicht

Adele weer in schijnwerpers om gewicht / ANP

Foto van 'Metro'

5 JAN 2020

Adele kan het ook nooit goed doen. Was ze eerst 'te dik', vinden fans haar nu weer te dun geworden. 

De zangeres was afgelopen week op vakantie gespot met Harry Styles en James Cordon. Foto's van het uitje zijn - natuurlijk - op social media beland, maar zorgden ook gelijk voor een kleine Twitter-rel. Want: is Adele niet veel te dun geworden?