Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 3 jul 2019
Leestijd: 1 minuut

Tv-serie over Harry Potter in de maak

Goed nieuws voor fans van de tovenaarsleerling van Zweinstein! Naar verluidt is Warner Bros bezig met een tv-serie over Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel.

Trouwe fans

Het is inmiddels alweer acht jaar geleden dat de laatste Harry Potter-film uitkwam en nog steeds zijn de boeken en films zeer geliefd bij een grote groep fans. Volgens het AD wordt er door Warner Bros momenteel gewerkt aan een serie welke zich afspeelt in hetzelfde universum.

De serie zou enigszins gaan lijken op de Fantastic Beasts-films en gaat zich naar alle waarschijnlijkheid afspelen in de periode voordat Harry, Ron en Hermelien plaatsnemen in de schoolbanken van Zweinstein. Daarnaast worden er tevens enkele nieuwe personages geïntroduceerd.

Onzeker

Met een eigen streamingdienst gaat Warner Bros met de nieuwe serie de strijd aan met Netflix en Disney+. Omdat er nog niks is bevestigd door producenten, kan het ook nog zo zijn dat de serie uiteindelijk helemaal niet doorgaat. Of de tovenaarsvrienden ook te zien zullen is daarom nog even afwachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.