Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 14 jun 2019
Leestijd: 2 minuten

Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Harry Potter liefhebbers opgelet! Er bestaat een kans dat we Rupert Grint en Tom Felton weer te zien krijgen in de tovenaarswereld, zij lijken namelijk wel wat te voelen voor een eventuele filmreünie. Aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly vertellen de acteurs dat hun personages een deel van hen zijn geworden en dat het ze erg leuk lijkt weer eens deel te zijn van de magische wereld.

Eerder deze week opende een nieuwe attractie in het het Wizarding World of Harry Potter-pretpark, namelijk Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure. Een paar Harry Potter-acteurs waren aanwezig om de opening zo feestelijk mogelijk te maken, waaronder Grint en Felton.

Eventuele remake

Even een opfrisser: Rupert Grint speelde de roodharige Ron Wemel en Tom Felton vertolkte de rol van de blonde Zwadderaar Draco Malfidus. Entertainment Weekly vroeg aan de acteurs of ze er open voor zouden staan om ooit de rol van de vaders van hun personages te vertolken, mocht er een remake komen. „Ik zou het zelfs gratis doen”, grapt Felton.

„Ja, ik zou het geweldig vinden. Ik zou dat zwarte pak van Lucius (Draco’s vader in de films) wel graag willen dragen", aldus de Draco-acteur. Ook Grint is enthousiast. "Het zou een echte afsluiting zijn op ons verhaal."

Cursed Child

Het vervolg op de Harry Potter serie, Harry Potter en het Vervloekte Kind, gaat over de kinderen van onder meer Harry, Ron, Hermelien en Draco. Als dat boek ooit verfilmd zou worden zijn Grint en Felton ook wel te porren om Ron en Draco weer te spelen. „Draco is op de een of andere manier een deel van mij geworden", zegt Felton. Grint laat weten dat hij het „fantastisch" zou vinden.

Jammer genoeg betekent dit niet per se dat zo’n film er ook echt komt. Maar het is troost genoeg om te weten dat de acteurs het in ieder geval niet zullen tegenhouden!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.