Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 19 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA

Noa Vahle, de 19-jarige dochter van Linda de Mol, heeft een carrièrestap ondernomen waarmee ze haar moeder achterna gaat. Ze heeft namelijk een contract getekend bij BNNVARA, zo maakte ze gisteravond bekend bij Zomer met Art.

Misschien presenteren

„Ik kan er niet te veel over zeggen, maar ik heb twee weken geleden een contract getekend bij BNNVARA”, vertelt Noa aan presentator Art. Hij wil natuurlijk alle details weten, en dan specifiek of ze haar moeder achterna gaat en ook programma’s zal presenteren. Jammer genoeg komt er geen definitief antwoord op: „Wie weet", aldus de nieuwste aanwinst van BNNVARA.

Veel details kan ze nog niet verklappen, maar wel is het duidelijk dat ze nog niet meteen de presentatie van een programma op zich neemt. „Misschien later."

Vergelijking

Ondanks dat ze aan een soortgelijke carrière als haar moeder begint, vindt ze het niet erg om vergeleken te worden met haar. „Dat label heb ik toch altijd, en daar ga je ook niet vanaf komen. Dan kun je juist laten zien: ik ga mijn eigen weg en ik doe het op mijn eigen manier."

De 19-jarige dochter van het gezicht van onder meer Ik hou van Holland was bij het nieuwe zomerprogramma te gast om te praten over het vluchtelingenprobleem op het eiland Lesbos. Daar heeft ze zelf een tijdje gewerkt als vrijwilliger. Noa: „Als je de mogelijkheid hebt om andere mensen te helpen die het niet zo makkelijk hebben als jij, waarom zou je het dan niet doen?”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.