Showbizz

De liefde druipt vanaf maandag van je tv (of niet…)

Metro bezoekt Love Island: geen gezuip, wél liefde

De tien startende deelnemers aan Love Island.

Foto van 'Erik Jonk'

26 MEI 2019

Geen alcoholische slemppartijen tot diep in de nacht, met half ontklede gasten in de lampen, integendeel: op tijd naar bed! Nee, in Love Island draait het om datende bloedmooie singles in de brandende zon en een oprechte zoektocht naar de ware liefde. Maandagavond begint – na een aantal buitenlandse edities - het gehunker in de eerste Nederlands / Vlaamse Love Island op RTL 5. Metro ging naar Gran Canaria, het liefdeseiland in dit geval, en bezocht daar de adembenemende villa waarin tien singles vrijdagmiddag binnenstapten om over zes weken – hopelijk – als regelrechte plakkers Love Island te verlaten.

De liefde druipt vanaf maandag van je tv (of niet…)

De villa van de buitenkant onder een grijs wolkendek.

Grijze wolken boven Gran Canaria met af en toe een bui. Nee, dat hadden we niet verwacht op dit Spaanse eiland in de Atlantische Oceaan, waar de liefde de komende weken de hoofdrol speelt. Daar, in Las Palmas, verwacht je toch een zon die op z’n minst wat verliefdheid aanwakkert. Helaas, maar niet getreurd. We zijn getuigen van de laatste voorbereidingen op de eerste Nederlands / Vlaamse Love Island. Veel Nederlanders kennen eerdere buitenlandse versies al (vooral de Britse), voor de Vlamingen is het programma volstrekt nieuw. De Belgen kennen net als wij wel Temptation Island en Ex on the Beach, populaire series waarin liefdes vooral kapot worden gemaakt.

De liefde druipt vanaf maandag van je tv (of niet…)

De knusse woonkamer.

Al smullen kijkers (heel veel Metronieuwslezers vooral, zo is Metro wel duidelijk geworden) van deze zonovergoten programma’s, in Love Island gaat het om een echte zoektocht naar een lover. De naam van de groeps-app van een groepje journalisten waarmee we door de grijze wolken op Gran Canaria neerdaalden, verwijst er al naar: Bestemming Ware Liefde.

Vijf dagen lockdown

Tien deelnemers aan Love Island zijn er al vijf dagen. Lockdown, dus zonder internet en mobieltje en met continu een productiemedewerker aan hun zijde. Ze hebben geen idee wie de andere deelnemers zijn. Als we hotel Bex binnenkomen, veert een jongen in de lobby enthousiast van zijn bank op. Hilariteit alom, want het blijkt deelnemer Noah uit Amsterdam die toevallig in Bex is ondergebracht. De 22-jarige – volgens een persbericht – vlotte babbelaar die met zijn small talk de vrouwen om zijn vinger windt (maar toch nog niemand vond) mag weer snel terug op zijn bank ploffen. Wij hebben als pers tenslotte informatie over de andere kandidaten. De monden gaan op slot.

De liefde druipt vanaf maandag van je tv (of niet…)

Niet verkeerd: zwembad in de tuin.

7000 aanmeldingen (60 procent Nederlandse singles) kregen de zenders RTL en VIJF (Vlaanderen) binnen. Ook op straat werden twintigers aangesproken of zij aan de casting wilden meedoen. Gezocht: mensen die ‘mondig en open zijn’, over hun gevoelens en relaties durven praten, bloedmooi (‘ook van binnen’) en – het belangrijkste – werkelijk op zoek zijn naar de grote liefde in hun leven. Wie louter met z’n knappe koppie even de buis wilde halen, die kon na de casting z’n ongeloofwaardige liefdesbiezen pakken. Vijf Belgische en vijf Nederlandse singles haalden de start van vanavond. Naast genoemde Noah zien we onder meer de 23-jarige extreme betweter Sebastiana uit Aartselaar (‘ik heb altijd gelijk, ook als het niet zo is’), voormalig proftennisster Lotte uit Amstelveen (22, naarstig op zoek naar een man, maar nooit de tijd gehad om een liefde aan de haak te slaan) en Stenn uit Antwerpen, met zijn 19 jaar de enige niet-twintiger (‘houdt niet van neplippen’). Maandagavond zien we hen verplicht direct vijf stelletjes vormen. En dan maar zien waar het schip strandt: zinkend schip of huwelijksbootje.

De liefde druipt vanaf maandag van je tv (of niet…)

Metro’s verslaggever neemt het er even van.

Geen roes uitslapen

Regeltjes zijn er in het huis en in de uitzendingen ook. Twee alcoholische versnaperingen per persoon per avond is de max. Rond middernacht moet iedereen naar bed (‘met mensen die tot halverwege de middag hun roes uitslapen krijgen we geen dagelijks programma van 45 minuten’). Deelnemers die fysiek of te grof verbaal geweld gebruiken, worden onmiddellijk uit de villa verwijderd. Roken gebeurt buiten, op een plek buiten beeld. En: expliciete seksscènes en naakte lijven zullen we niet zien (‘de suggestie is belangrijker dan de daad’).

De liefde druipt vanaf maandag van je tv (of niet…)

Programmaleidster Nele Van Lysebeth.

Na een heftige taxirit over krappe slingerwegen, zien we hem aan randje oceaan liggen: dé Love Island-villa. Het luxe huis is één grote technische machine (met onder meer 46 vaste camera’s), waarbij de elektriciteit op het eiland ‘het maar moet doen’. Een joekel van een aggregaat was dan ook een vereiste, want als we eten in de productietuin knipperen de bolletjes al vervaarlijk als het knopje van een waterkoker wordt ingedrukt. De productie, onder leiding van Nele Van Lysebeth, is er klaar voor zover je voor zo’n operatie klaar kunt zijn. „Eigenlijk ben je dat nooit, maar we gaan ervoor. We moeten dit weekend draaien, want 48 uur later heb je uitzending. En zo zes weken lang. Zin hebben we er als ploeg sowieso in”, zegt Van Lysebeth, die op dat moment meer dan een volledige dag wakker is. Dat vindt zij niet erg, het is haar job in deze fase. „Tot het einde van het programma werken we allemaal zeven dagen per week. Daarna mag ik zelf even op vakantie.”

86 vaste medewerkers

Wie de productie daar op Gran Canaria bekijkt, kan niet anders spreken dan van een monsteroperatie. 86 Belgen en Nederlanders zijn er als vaste ploeg en daar zit geen (van het eiland ingehuurde) cateringmedewerker, taxichauffeur of schoonmaker bij. Ook de opbouwers (decor en techniek) vallen buiten de 86. Aan een tafel zit een van de decorbouwers smakelijk te eten. „Ik ben hier al drie weken”, zegt hij. „Mooie klus hoor, daar kun je me wel voor sturen.” De gespierde kerel en zijn collega’s hebben de villa een totaal nieuw aanzicht gegeven, terwijl Denemarken op deze plek het eerste Love Island-seizoen al draaide. Maar ja, elk land heeft zo z’n eigen ideeën.

De liefde druipt vanaf maandag van je tv (of niet…)

De buitenkeuken waar nooit gekookt wordt.

Het past ook bij Love Island, wat slechts een format is (tien singles vormen vijf koppels en dan maar zien of het slaagt en wat de kijkers ervan vinden) maar waarbij werkelijk niets vast staat. Van Lysebeth: „Ik kan je nu niet zeggen wanneer iemand de villa zal moeten verlaten. Misschien is het nog helemaal niet nodig of gebeurt er binnen iets totaal onverwachts waarop we inspelen. En ja, als de eerste dagen blijkt dat niemand op elkaar verliefd wordt, dan moet je nieuwe mensen binnen brengen. Een aantal mensen staat daarvoor stand-by om in te vliegen. En weet je? Als je als kijker denkt ‘dat is mijn type daar in die villa’, dan kun je je tijdens de zes weken Love Island zelfs nog aanmelden.”

Nieuwe Islanders

Positiviteit, daar gaat hem om op het liefdeseiland. „Op de app zullen wij de kijker nooit een negatieve vraag stellen”, belooft Van Lysebeth. „Dus niet: welk koppel moet eruit? Maar wel: wie is jouw favoriete stelletje? De twee minst favoriete koppels lopen dan bijvoorbeeld gevaar. Of we stellen twee nieuwe Islanders voor en vragen: met wie mogen zij van jou op date?”

Concentrate Velvet was ook in de villa en maakte de volgende reportage:

Van Lysebeth moet er weer vandoor om nog wat puntjes op de i van Love Island te zetten. Haar bed moet nog even wachten. Achter de deur van de villa bevinden zich inmiddels Holly Mae Brood (dochter van Herman) en Viktor Verhulst (zoon van Gert). Zij maken hun debuut als presentator van een tv-programma en zo is ook deze klus netjes over Nederland en België verdeeld. De twee leiden de journalisten rond in de villa van de singles, maar niet voordat iedereen z’n schoenen heeft uitgetrokken. Rondom de villa is het namelijk één grote modder- en stofbende, iets waar Love Island niets aan kan doen. Hier en daar ligt namelijk een braakliggend stuk grond te koop. Met zulke bloedmooie singles als buren… het is maar een tip!

Twijfelaars om te slapen

„Binnen”, nodigt Verhulst ons uit. „Ik bijt niet.” De villa is op z’n minst luxueus te noemen, op de slaapkamer na. Maar dat is bewust: alle bedden (twijfelaars) van de stelletjes staan in een relatief kleine ruimte naast elkaar. „Dit is waar jullie op wachtten natuurlijk”, zegt Holly Mae Brood. „Al het gefrummel wordt hier vastgelegd.” Verhulst haalt de romantiek er gelijk vanaf: „Het toilet is hier ook, moet je zien, lekkere plaats wel. Haha, iedereen kan van elkaar meegenieten.” „Viktor is in vorm vandaag hoor”, zegt zijn presentatiecollega. „Hij staat aan. Hallooooo.”

De liefde druipt vanaf maandag van je tv (of niet…)

Holly Mae en Viktor in de slaapkamer.

„Ja, die journalisten moeten goede recensies maken Holly, zo werkt dat toch? We hebben niet voor niets een mooi hotel voor ze geregeld.” Vrolijk kwebbelend laten de twee de hele villa zien. Muren met kreten als love, chillen en cocooning. De zogeheten hide-away, waar koppels na bijvoorbeeld een challenge te hebben gewonnen een nachtje afgezonderd mogen doorbrengen. Een wat onduidelijke trap (Verhulst: „Dit is een trap als in Samson & Gert, hij leidt naar niets.”). Een buitenkeuken waar wel zal worden gegeten, maar niet gekookt (‘eten wordt voor de kandidaten gemaakt, als zij eten wordt er binnen gepoetst’), een heerlijk zwembad, een veranda, een knusse zithoek en een fitnessruimte in de buitenlucht. Het slot van de rondleiding is het uitzicht: niets meer en niets minder dan de Atlantische Oceaan. Dat uitzicht zou iedereen wel willen hebben, maar zeker de Love Island-deelnemers. Heerlijk om je even terug te trekken en te mijmeren. Misschien wel over dat mooie meisje of die mooie boy van een ander koppel…

De liefde druipt vanaf maandag van je tv (of niet…)

De luxe slaapkamer Hide Away voor een nachtje afzondering.

De liefdezoekers zitten inmiddels in de villa, de pers vliegt terug. Tijdens het inchecken is voor het eerst in drie dagen de lucht boven Gran Canaria strakblauw. Wij zullen het moeten doen met Bestemming Terug Naar Regenland.

25.000 euro

Over zes weken is er een favoriet en hopelijk stapelverliefd koppel (of meerdere) in Love Island opgestaan. De meest favoriete kandidaat van het winnende stelletje zal als slot van het programma met een cheque van 25.000 euro in handen staan. Hij of zij heeft twee keuzemogelijkheden: de poen houden (liefdesmissie mislukt) of delen met zijn of haar partner (de liefdesklokken van Gran Canaria zullen vast luid klinken). Programmabazin Nele Van Lysebeth heeft daarbij gelijk een droom: „Het eerste huwelijk van Love Island Nederland / Vlaanderen, oh wat zou dat prachtig zijn. In het buitenland zijn er al meerdere huwelijken na Love Island gesloten.”

De liefde druipt vanaf maandag van je tv (of niet…)

Schoenen uit! Links de stappers van Holly Mae Brood.

Love Island is vanaf maandag 27 mei zes weken lang dagelijks om 20.30 uur op RTL 5 te zien (en ook beschikbaar op Videoland).


Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA
Likeability of3

Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA

Noa gaat dan misschien wel haar moeder achterna, maar ze vindt het niet erg om vergeleken te worden met haar. /Zomer met Art

Foto van 'Metro'

VANDAAG, 10:00

Noa Vahle, de 19-jarige dochter van Linda de Mol, heeft een carrièrestap ondernomen waarmee ze haar moeder achterna gaat. Ze heeft namelijk een contract getekend bij BNNVARA, zo maakte ze gisteravond bekend bij Zomer met Art.

Misschien presenteren

„Ik kan er niet te veel over zeggen, maar ik heb twee weken geleden een contract getekend bij BNNVARA”, vertelt Noa aan presentator Art. Hij wil natuurlijk alle details weten, en dan specifiek of ze haar moeder achterna gaat en ook programma's zal presenteren. Jammer genoeg komt er geen definitief antwoord op: „Wie weet", aldus de nieuwste aanwinst van BNNVARA.


dislike
user_ea6f18687d4bcd126a7b2feadee879b472a171a8_avatar

Moeder koopt ‘moordpop’ voor zoontjevideo icon
01:47

In samenwerking met Dutch Film Works

GISTEREN

Moeder koopt ‘moordpop’ voor zoontje

Met de beste bedoelingen heeft een moeder, Karen, een speelgoedpop voor de verjaardag van haar eenzame zoontje gekocht. Ze zijn pas verhuisd en de jonge Andy heeft het er maar wat moeilijk mee. De aankoop blijkt bepaald geen gelukkige. De pop beschouwt zich als beste vriend van het kind gaat gruwelijk los op iedereen die Andy op een of andere manier in de weg zit.

Horror

Komt dit verhaal je bekend voor? Klopt: Chucky is back! Donderdag kun je de re-make van de horrorklassieker Child’s Play in de bioscoop zien. De op het oog vriendelijke pop komt net als in 1988 op de verkeerde manier tot leven en zorgt voor bloederige taferelen. De vraag voor velen in Child’s Play: ben ik Chucky’s beste vriend of een grote vijand? Oftewel, vraagt de pop jou Wanna play?

Child’s Play 2019 geeft de bioscoopganger een totaal vernieuwde kijk op de klassieker van 31 jaar geleden. De makers presteerden dat eerder met de succesvolle reboot van IT.


Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn

Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn

Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn. /ANP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

De 21-jarige Amerikaanse Disneyster Bella Thorne laat zich niet zomaar chanteren. Waarom? Ze heeft haar eigen naaktfoto’s op Twitter geplaatst, nadat ze werd afgeperst door hackers die de beelden in handen kregen.

Chanteren

Op Twitter schrijft ze: „Fuck you en de macht die je over me denkt te hebben. Ik ga hierover schrijven in mijn volgende boek”. Ze schrijft bij haar post: „Gisteren is mijn account gehackt en de voorbije 24 uur werd ik afgeperst met mijn eigen naaktfoto’s. Ik voel me bekeken. Iemand heeft iets van me afgepakt dat ik enkel wilde tonen aan één speciaal persoon”.


Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht

Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht

De eerste van vier Hunger Games-films, met Jennifer Lawrence in de hoofdrol, verscheen in 2012 en leverde wereldwijd zo'n 3 miljard dollar (bijna 2,7 miljard euro) op. / ANP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

Hunger Game-fans opgelet! Nog heel even wachten, maar er komt een nieuw boek mét verfilming. Schrijfster Suzanne Collins brengt in mei 2020 een prequel uit, die naar verwachting vrij snel daarna verfilmd gaat worden, dat meldt The Hollywood Reporter.

Het nieuwe boek


Likeability of5

Pasgetrouwde Daley Blind wordt vader

Daley Blind en Candy Rae Fleur. / AFP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

Afgelopen weekend trouwde voetballer Daley Blind met zijn vriendin Candy Rae Fleur. Maandag laat de 29-jarige Ajacied weten dat hij niet alleen met Fleur is getrouwd.

Bij een foto genomen op hun huwelijksdag schrijft de voetballer: „Het ene speciale moment na het andere. We zijn met zijn drietjes getrouwd. Mooie vrouw, je maakt me zo trots. Ik word vader.”

Een hoop te vieren


love
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Komt Tempation-Megan Joshua verrassen in EOTB?!

Megan uit Temptation Island. / RTL Beeldbank

Foto van 'Daisy Heyer'

15 JUN 2019

Dikke kans dat de kijkers van Temptation Island (wat nu even niet wordt uitgezonden) zich elke zondagavond storten op een gloednieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars. En daar komt een oude Temptation-deelneemster in terug, als we sommige media mogen geloven: Megan (snap je)!

Megan deed in 2018 mee aan Temptation Island met haar toenmalige lover Kevin. Dat ging al snel mis: Kevin was meerdere malen vreemdgegaan voordat het koppel meedeed aan het programma. Megan kreeg door de lieve woorden en vriendelijke schouder om op te huilen van Joshua al snel het besef dat ze wellicht beter weg kon gaan bij Kevin. En haar 'liefdesverdriet' genas snel door de bedkunsten van Joshua, waar ze al op dag 3 kennis mee maakte.

Doei beste vriend, hallo Ex On The Beach!


Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Rupert Grint en Tom Felton lijken wel wat te voelen voor een Harry Potter-filmreünie. /ANP

Foto van 'Metro'

14 JUN 2019

Harry Potter liefhebbers opgelet! Er bestaat een kans dat we Rupert Grint en Tom Felton weer te zien krijgen in de tovenaarswereld, zij lijken namelijk wel wat te voelen voor een eventuele filmreünie. Aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly vertellen de acteurs dat hun personages een deel van hen zijn geworden en dat het ze erg leuk lijkt weer eens deel te zijn van de magische wereld.

Eerder deze week opende een nieuwe attractie in het het Wizarding World of Harry Potter-pretpark, namelijk Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure. Een paar Harry Potter-acteurs waren aanwezig om de opening zo feestelijk mogelijk te maken, waaronder Grint en Felton.

Eventuele remake


Britt Dekker gaat dierenquiz presenteren

Britt Dekker tijdens de seizoenspresentatie van de NPO 2018-2019. / ANP

Foto van 'Metro'

13 JUN 2019

Voormalig realityster Britt Dekker gaat voor het eerst haar eigen studioprogramma presenteren. Dekker, die ook video’s maakt voor haar eigen Youtube-kanaal, zal de dierenquiz Paardenpraat TV op de AVROTROS aan elkaar gaan praten.

Eerste eigen studioprogramma

„Dit is heel cool, ik krijg mijn eigen dierenquiz bij AVROTROS op NPO3” deelt de 27-jarige Dekker donderdag op Instagram. „Echt super gaaf, want dit is mijn eerste eigen studioprogramma en we hebben echt twee mega toffe teamcaptains die nog geheim moeten blijven.”


Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Rico Verhoeven. / Robin Utrecht | ANP

Foto van 'Erik Jonk'

13 JUN 2019

Presentator Bram Krikke, kickbokser Rico Verhoeven, politicus Jesse Klaver en presentatrice Gwen van Poorten zijn donderdagavond beloond met een Best Social Awards. Deze awards worden beschouwd als de belangrijkste social media-prijzen van ons land. Woensdag werden onder meer overheden en merken in business-categorieën al beloond, donderdag waren in Casco Amsterdam de vijftien publieksprijzen aan de beurt.

Nieuw talent

„Wat een geweldige lijst winnaars! We zien veel nieuw talent dat heeft gewonnen, zoals Bram Krikke, Gwen van Poorten en Merol. Social media is in beweging en ook de consument heeft behoefte aan innovatie en creativiteit. Dat bewijst deze groep nieuwe winnaars ook maar weer eens. Het is fijn om te zien dat onze prijzen met de zesde editie steeds groter worden. Dat zie je aan de groei in uitgebrachte stemmen en aandacht voor onze prijzen”, aldus Diederik Broekhuizen, oprichter The Best Social.


Trotse Jonny de Mol wordt opnieuw vader
Likeability of5

Trotse Johnny de Mol wordt opnieuw vader

Johnny de Mol en zijn vrouw Anouk verwachten samen hun tweede kindje. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

12 JUN 2019

Babynieuws! Johnny de Mol wordt opnieuw vader. Hij en zijn vrouw Anouk verwachten een tweede kindje. Dat laat de presentator weten via Instagram.

Woensdag plaatste De Mol een tekening van zijn stiefdochter Kiki, die Anouk kreeg uit een eerdere relatie, op Instagram.

Tekening


love
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

De verloofde van Lil' Kleine is zaterdag bevallen van hun eerste kindje: een zoon. /Instagram Jaimie Vaes

Foto van 'Metro'

9 JUN 2019

Hoera! Lil' Kleine heeft tijdens zijn optreden op het 7th Sunday festival in Veghel bekend gemaakt dat hij voor het eerst vader is geworden. Zijn verloofde, Jaimie Vaes, is zaterdag bevallen van een jongetje.

'Heel gezellige vader'

De rapper hoopt een „heel gezellige" vader te worden. Eerder zei hij tegen Grazia„Ik word zijn beste vriend." Ook streeft hij ernaar een vader te zijn waarop zijn zoon trots zal kunnen zijn.


Dit zijn de koppels van Temptation Island VIPS

Onder andere de Vlaamse verleiders Pommeline en Fabrizio zien we terug in Temptation Island VIPS. Foto: Instagram @pommelinetilliere

Foto van 'Lisa Vermeij'

6 JUN 2019

Nog een paar weken wachten en dan kunnen liefhebbers van bedrog, drama, lust en sexy intriges weer genieten van een gloednieuw seizoen van Temptation Island VIPS. Vanaf 27 juni is de relatietest weer exclusief te zien bij Videoland. De eerste paar koppels zijn bekend.

Fabrizio & Pommeline


CJP’er Rick op De Parade: dat kan zomaar chaos worden

CJP’er Rick op De Parade: dat kan chaos worden

Rick van Veluw is deze zomer ‘chaotisch talkshowhost’ op de Parade. / Diederick Bulstra Photography

Foto van 'Rick van Veluw Eindredacteur CJP'

6 JUN 2019

Een interview houden met jezelf? CJP-eindredacteur Rick van Veluw doet dat gewoon, als slot van de CJP/Metro-reeks, over zijn andere rol op theaterfeest De Parade.

Hij claimt de bastaardzoon van Jeroen Pauw én het achterneefje van Eva Jinek te zijn: Rick van Veluw (26). Deze zomer mag hij zijn voorbeelden achterna als talkshowhost met Zijn er nog vragen? op rondreizend theaterfestival De Parade. Om te oefenen interviewde hij alvast zichzelf.

Erg vroeg naar bed


Likeability of2

Zoontje Nicolette Kluijver gepest

icolette Kluijver met haar kinderen Isabella, Ana-Sofia en Jesse op de rode loper voorafgaand aan de Christmas Show. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Het vierjarige zoontje van presentatrice Nicolette Kluijver wordt gepest omdat hij op ballet zit. Dat laat de presentatrice weten via een bericht op Instagram, waarin zij tevens een oproep doet aan alle ouders.

Als je maar gelukkig bent


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avataruser_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Likeability of3

Emile Ratelband voor de achtste keer vader

Emile Ratelband. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Emile Ratelband verwacht opnieuw een kind. De positiviteitsgoeroe bevestigde het nieuws eerder op woensdag aan BuzzE. Zijn draagmoeder, die twee keer eerder een miskraam kreeg, is opnieuw zwanger.

Omgangsregeling

Ratelband ziet zijn achtste kind als een kans om ‘helemaal opnieuw te beginnen’. Eerder probeerde Ratelband via de rechtbank zijn wettelijke leeftijd aan te passen. Wetenschappelijk onderzoek had volgens Ratelband namelijk uitgewezen dat zijn ‘echte’ leeftijd 41 is.


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Likeability of3

Martine Bijl op 71-jarige leeftijd overleden

Martine Bijl (1948 - 2019) / ANP

Foto van 'ANP'

3 JUN 2019

Presentatrice, zangeres en actrice Martine Bijl is afgelopen donderdag op 71-jarige leeftijd overleden. Dat heeft productiebedrijf Stage Entertainment laten weten. Bijl was de laatste jaren vooral bekend als presentatrice van het populaire programma Heel Holland Bakt. Martine Bijl kreeg in september 2015 een hersenbloeding. Ze is overleden aan de complicaties van die hersenbloeding.

Martine Bijl overleed in haar atelier in Maarssen, in het bijzijn van haar familie.

Hersenbloeding


sad
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

David Bowie-musical langer te zien in Amsterdam

Foto van 'Metro en ANP'

3 JUN 2019

Het laatste meesterwerk van David Bowie is komend najaar langer te zien dan gepland. Lazarus, de musical die de artiest voor zijn dood schreef, draait van oktober 2019 tot april 2020 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Aanvankelijk zou de voorstelling tot december draaien.

Veel belangstelling

De speelperiode is verlengd tot en met begin april, heeft producent Stage Entertainment maandag bekendgemaakt. Stage heeft besloten tot de verlenging omdat de kaartverkoop harder gaat dan verwacht. Vier maanden voor de première van de Nederlandse versie van Lazarus zijn er al meer dan 50.000 kaarten verkocht.


‘Mannen moeten júist naar Bevallen met... gaan kijken’

‘Mannen moeten júist naar Bevallen met... kijken’

Marly van der Velden.

Foto van 'Erik Jonk'

3 JUN 2019

De tweede reeks van de reality-serie Bevallen met... is onderweg. Dinsdagavond zien we onder meer actrice Marly van der Velden. Zij maakte een heftige en bijzondere bevalling mee.

De tweede reeks Bevallen met... is begonnen en dat betekent dat BN’ers de kraamkamers mogen binnenstappen. Eén van hen is Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Marly van der Velden. De 31-jarige zal op straat meer met Nina Sanders worden aangesproken (ze speelt de rol al 14 jaar!), maar voor zender TLC heeft ze eens iets totáál anders gedaan: meekijken met zwangere vrouwen.

Stiekem meekijken


Film Elton John in Rusland zonder seksscènes

Elton John/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

31 MEI 2019

Russische bioscoopgangers die naar Rocketman gaan, de biografische film over Elton John, krijgen de seksscènes niet te zien. Ook fragmenten met drugsgebruik komen na bewerking voor de Russische markt niet voor. Filmrecensenten merkten de verschillen met het origineel vrijdag op tijdens een voorvertoning.

Triest

Het distributiebedrijf Central Partnership erkende dat de film is aangepast „om te voldoen aan de wetten van de Russische Federatie''. Details gaf het bedrijf niet. De Russische wet verbiedt sinds enkele jaren „het promoten van niet-traditionele seksuele relaties onder minderjarigen". De film over de beroemde Britse artiest is geschikt bevonden voor kijkers van 18 jaar en ouder.