Showbizz

Holly en Viktor hopen op Love Island-liefdesbaby’s

Holly en Viktor hopen op Love Island-liefdesbaby’s

Holly Mae Brood en Viktor Verhulst: Alsof we zelf in de Love Island-soap zitten. / Nick van Ormondt

Foto van 'Erik Jonk'

27 MEI 2019

Eindelijk is ’t ie daar: de Nederlands-Vlaamse versie van Love Island. Twee debuterende presentatoren hosten de naar liefde hunkerende kandidaten vanaf maandagavond 27 mei (RTL 5 en Videoland) dagelijks in een luxueuze villa: Holly Mae Brood en onze zuiderbuur Viktor Verhulst, beiden 24 jaar en vol ambitie.

Na meerdere Love Island-edities in onder meer Groot-Brittannië, Amerika, Australië, Duitsland en Denemarken, zijn nu de Nederlandse en Vlaamse singles aan de beurt. De tien singles moeten vanaf seconde één koppels vormen. Zij kunnen door het kijkerspubliek worden weggestemd, nieuwe singles kunnen de villa betreden en… het winnende koppel gaat met 25.000 euro naar huis (of één van de twee kandidaten, maar dat wijst zich de komende zes weken vanzelf). Nederland zond op RTL 5 al buitenlandse versies uit, voor de Vlamingen is het programma volstrekt nieuw.

Holly en Viktor hopen op Love Island-liefdesbaby’s

De tien startende deelnemers van Love Island.

Bestemming Ware Liefde

Holly Mae Brood en Viktor Verhulst verblijven als presentatoren zes weken lang op Gran Canaria, de bestemming ware liefde van deze nieuwe Love Island. De een dochter van rocklegende en kunstenaar Herman Brood, de ander zoon van Studio 100-baas Gert, de succesfabriek achter onder meer K3, Kabouter Plop en Samson & Gert. Viktor werkte tot nu toe vooral achter de schermen van datzelfde Studio 100. Vlamingen zagen hem ook in Boxing Stars en De Slimste Mens ter Wereld en als voormalige wederhelft van K3-zangeres Marthe De Pillecyn. Holly Mae is al tijdenlang met haar gezicht op filmdoek en de Nederlandse buis: van Sneekweek tot Goede Tijden, Slechte Tijden en van de film All You Need Is Love tot Dance Dance Dance. Dat laatste programma won zij met haar vriend, de acteur Soy Kroon.

Metro sprak het nieuwe presentatiekoppel in de buitenlucht in de rooftop bar van hotel Bex in Las Palmas, een half uur slingerweggetjes van de Love Island-villa vandaan. De ultieme zoektocht naar ware liefde zou op dat moment 24 later beginnen. Holly Mae en Viktor zijn dan vier dagen op Gran Canaria, vier dagen onder een grijs wolkendek met hier en daar een buitje. Als dat maar niet leidt tot donkere wolken boven de liefdesvilla.

Holly en Viktor hopen op Love Island-liefdesbaby’s

Nieuw presentatieduo aan de Atlantische Oceaan.

Superspannend

Jullie maken beiden je presentatiedebuut. Is er spanning of denk je een dag voor de start: kom nú maar op!

Holly Mae: Nou, het is wel spannend ja.

Viktor: Superspannend, maar we zijn heel blij dat we kunnen beginnen. Ik weet het namelijk al even, sinds de vorige zomer.

Holly Mae: En daar ben ik dan bijgezet, haha.

Viktor: We hebben drie audities gedaan samen. Het was BAM.

Holly Mae: Absoluut, er was direct een klik.

Keken jullie in het verleden naar Love Island-versies van andere landen?

Viktor: Ik nadat ik wist dat ik de presentator werd, toen heb ik een paar Britse seizoenen teruggekeken. In België was het niet eerder op tv. Ik moet zeggen: een superformat, ik raakte direct verslaafd. Door de dagelijkse uitzending heeft het een hoog soapgehalte. Je wordt meegezogen in de verschillende verhalen van de mensen in de villa. Je leert ze snel kennen en wilt steeds weten wat er de dag erna gebeurt. Ik wil eigenlijk zelf ook in die villa zijn, de kandidaten hebben er zo’n geweldige tijd.

Opbouwen, niet kapot maken

Holly Mae: Ik heb vorig jaar gekeken, het Britse seizoen 3. Een heerlijk programma, dat vooral heel positief is. Je duikt zó in die mensen, helemaal omdat het elke dag is. Goed bedacht dat het draait om iets opbouwen in plaats van dingen die heel mooi zijn kapot maken. Dat gebeurt natuurlijk in andere formats. Vernieuwend dus.

Holly en Viktor hopen op Love Island-liefdesbaby’s

Holly Mae en Viktor in de buiten gelegen fitnesshoek.

Is er ook the one you love to hate?

Viktor: Het is op tv leuk om zo’n persoon erbij te hebben natuurlijk, maar dat is op Love Island lastig. Dan word je als koppel namelijk gehaat en is dat kans groot dat je naar huis moet.

Holly Mae: The one you love to hate is niet gecast in elk geval, maar niemand – wij ook niet – weet bij God niet wat er gaat gebeuren. De kandidaten leven zes weken samen, dus er zullen ongetwijfeld conflicten zijn. Dat lijkt mij tenminste, als je zes weken vakantie viert en je leven deelt met mensen die jij niet hebt uitgekozen.

Concentrate Velvet was ook in de villa en maakte de volgende reportage:

Fantastische zomer

Kun je je voorstellen dat je, zonder een bekend gezicht, aan zoiets als Love Island zou meedoen?

Holly Mae: Voorstellen, ja dat wel. Als je de villa ziet en tussen allemaal knappe mensen echt op zoek bent naar liefde… Ik snap wel dat je dan een fantastische zomer hebt.

Viktor: Als er een datingprogramma zou zijn waarvoor ik me zou inschrijven, dan zou het Love Island zijn. Zeker voor België is het nieuw, verfrissend en anders dan andere datingshows. Het is zoals gezegd positief en met alleen maar singles. Koppels kunnen ook hier uit elkaar gaan na drie weken, maar dan waren zij in elk geval nog niet drie jaar samen.

Holly Mae: De energie van de mensen is heel anders. Het doel in andere programma’s is relaties kapot maken. De kandidaten van Love Island zouden het alleen maar fantastisch vinden om iemand tegen te komen waarop zij stapelverliefd worden. Hier hebben we met z’n allen gewoon een hele leuke tijd.

Holly en Viktor hopen op Love Island-liefdesbaby’s

Holly Mae tijdens de rondleiding voor de pers door de villa.

In hoeverre kennen jullie de deelnemers eigenlijk al?

Holly Mae, die na het gesprek een van deelnemers die in het ‘interviewhotel’ is ondergebracht toevallig tegen het lijf loopt (‘hoi, leuk je te ontmoeten’ – einde gesprek): Niet. We weten wie het zijn, verder niet.

Groots moment

Viktor: Het is gezond en belangrijk dat we ze nog niet ontmoet hebben. De deelnemers zien elkaar in de villa voor het eerst en wij zijn hun hosts als ze direct iemand moeten uitkiezen. Dat is toch een groots moment in het programma. We hebben alleen dossiers van de kandidaten ingezien, dus de karakters kennen we enigszins wel.

Toen jullie de dossiers lazen, dachten jullie toen: ha, fijne samenstelling?

Viktor: Ja, daar zijn we wel trots op.

Zit je dan al te bedenken wel poppetje bij welk ander poppetje zou passen?

Holly Mae: Ja, we hebben wel een klein wedje gelegd op wat er zou kunnen gebeuren.

Viktor baalt...

Wat kan je winnen?

Holly Mae: Daar hebben we het nog niet eens over gehad, Viktor.

Viktor: Nee, nee…

Holly Mae: Hij baalt, want hij weet nu al dat hij verliest. Het slaat namelijk nergens op hoe hij heeft gewed.

Maar Vlamingen zijn toch altijd zo doordacht?

Viktor: Het is net als met gokken. Zet je in op iets wat een kleine kans heeft, dan win je meer.

Holly Mae: Maar zonder gekheid, we weten natuurlijk helemaal niet hoe het gaat lopen. We weten totaal niet hoe de mensen daar (in de villa, red.) gaan zijn. Wie weet wat voor ware aard er hier en daar boven komt.

Viktor: Het zijn wel allemaal mensen waarmee ik op café zou kunnen gaan.

Op café?

Viktor: Ja, op café. Is dat fout?

Holly Mae: Naar het café, zeggen we in Nederland tenminste. Op café is dat je er bovenop gaat zitten.

Holly en Viktor hopen op Love Island-liefdesbaby’s

Goed uitzicht... als de lucht strakblauw is.

Elk detail kennen

Jullie zijn niet vaak in de villa, hoe gaan jullie het volgen?

Viktor: Ik denk dat we heel vaak in de productieruimte gaan hangen. Voor ons wordt het superbelangrijk dat we helemaal bij zijn. We moeten elk detail van elk verhaal kennen.

Holly Mae: Volgens mij gaan we het zo intens volgen dat we moeten afkicken als we terugkomen. Love Island wordt een soap waar we ook zo’n beetje zelf in zitten.

Zullen de Belgen en de Nederlanders eerst naar elkaar trekken?

Holly Mae: Daar hebben we het al over gehad en we hopen dat de deelnemers zich zullen mengen. En dat denk ik ook wel, zie mijn weddenschap Viktor.

Viktor: Het is toch exotisch om met iemand van een ander land te gaan, ook al zijn we buren? Vlamingen vinden Nederlanders volgens mij wel aantrekkelijk, ik ben in ieder geval wel fan van Nederlanders.

Hoe is het voor jullie om zeven weken van huis te zijn?

Viktor: Voor mij niet zwaar, ik ben alleen.

Je kunt nog meedoen hè, als er mensen worden weggestemd.

Viktor: Dat zou raar zijn haha, maar ik ben inderdaad single. Dus…

Al vijf weken overleefd

En voor jou Holly Mae?

Ik ga nog een paar keer terug ondertussen, om andere verplichtingen na te komen. Maar wij hebben net al vijf weken overleefd toen Soy in Amerika moest zijn. Wij kunnen het wel aan en hij komt ook nog naar Gran Canaria. Dat ik hier zit, daar moet hij gewoon gebruik van maken natuurlijk.

Nederland smult van datingprogramma’s, voor België is Love Island nieuw. Hoe zal het daar aanslaan?

Viktor: Ja, Nederland kent dit format al en het zal er vanaf dag één wel goed komen. In België zal er wat langere tijd overheen gaan, ik denk twee of drie weken. Ik ben ervan overtuigd dat het lukt.

Speel jij daar een belangrijke rol bij?

Viktor: Ik voel wel dat er naar me geloerd wordt, maar Holly en ik dragen het programma niet hè. Het zijn de kandidaten die shinen. Misschien dat er mensen naar me gaan kijken uit nieuwsgierigheid, maar daarna is het toch aan de deelnemers.

Vader is gewoon vader

Vinden jullie het bijzonder dat je beiden een op hun gebied succesvolle en bekende vader hebt?

Holly Mae: Eerlijk gezegd hebben we het daar niet over. Onze vader is gewoon onze vader. De vraag wordt ons best vaak gesteld, maar het is gewoon papa. Andere mensen valt het op, ons niet. Wij dachten bij die vraag alleen maar ‘oh ja, dat is ook zo’.

Wat hopen jullie dat er uit Love Island voortkomt? Love Island-kindertjes?

Holly Mae: Jaaaa, dat lijkt me zo leuk.

Viktor: Dat zou fantastisch zijn. In andere landen zijn al huwelijken gesloten.

En jullie zijn dan getuigen bij het eerste Nederlands/Vlaamse Love Island-huwelijk?

Viktor: Nou, dat zullen we nog wel eens zien.

Holly Mae: Nee man, wij zijn daar gewoon bij. Op de eerste rij.

In de zon liggen

En ook hopen op beter weer dan dit (het begint net weer te spetteren)…

Holly Mae: Dat hopen wij absoluut. Dat is misschien nog wel wat we het meeste hopen, haha. Het zou jammer zijn als het zo blijft.

Viktor: Op de momenten dat we niets te doen hebben, wil ik toch echt wel in de zon liggen.

Holly Mae: Wat je zegt. Ik ben in de vier dagen dat ik hier nu ben geen graad bruiner geworden dan toen ik uit Nederland vertrok. In Nederland was het gisteren strakblauw, balen!


Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn

Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn

Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn. /ANP

Foto van 'Metro'

GISTEREN

De 21-jarige Amerikaanse Disneyster Bella Thorne laat zich niet zomaar chanteren. Waarom? Ze heeft haar eigen naaktfoto’s op Twitter geplaatst, nadat ze werd afgeperst door hackers die de beelden in handen kregen.

Chanteren

Op Twitter schrijft ze: „Fuck you en de macht die je over me denkt te hebben. Ik ga hierover schrijven in mijn volgende boek”. Ze schrijft bij haar post: „Gisteren is mijn account gehackt en de voorbije 24 uur werd ik afgeperst met mijn eigen naaktfoto’s. Ik voel me bekeken. Iemand heeft iets van me afgepakt dat ik enkel wilde tonen aan één speciaal persoon”.


Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht

Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht

De eerste van vier Hunger Games-films, met Jennifer Lawrence in de hoofdrol, verscheen in 2012 en leverde wereldwijd zo'n 3 miljard dollar (bijna 2,7 miljard euro) op. / ANP

Foto van 'Metro'

GISTEREN

Hunger Game-fans opgelet! Nog heel even wachten, maar er komt een nieuw boek mét verfilming. Schrijfster Suzanne Collins brengt in mei 2020 een prequel uit, die naar verwachting vrij snel daarna verfilmd gaat worden, dat meldt The Hollywood Reporter.

Het nieuwe boek


Likeability of5

Pasgetrouwde Daley Blind wordt vader

Daley Blind en Candy Rae Fleur. / AFP

Foto van 'Metro'

GISTEREN

Afgelopen weekend trouwde voetballer Daley Blind met zijn vriendin Candy Rae Fleur. Maandag laat de 29-jarige Ajacied weten dat hij niet alleen met Fleur is getrouwd.

Bij een foto genomen op hun huwelijksdag schrijft de voetballer: „Het ene speciale moment na het andere. We zijn met zijn drietjes getrouwd. Mooie vrouw, je maakt me zo trots. Ik word vader.”

Een hoop te vieren


love
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Komt Tempation-Megan Joshua verrassen in EOTB?!

Megan uit Temptation Island. / RTL Beeldbank

Foto van 'Daisy Heyer'

15 JUN 2019

Dikke kans dat de kijkers van Temptation Island (wat nu even niet wordt uitgezonden) zich elke zondagavond storten op een gloednieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars. En daar komt een oude Temptation-deelneemster in terug, als we sommige media mogen geloven: Megan (snap je)!

Megan deed in 2018 mee aan Temptation Island met haar toenmalige lover Kevin. Dat ging al snel mis: Kevin was meerdere malen vreemdgegaan voordat het koppel meedeed aan het programma. Megan kreeg door de lieve woorden en vriendelijke schouder om op te huilen van Joshua al snel het besef dat ze wellicht beter weg kon gaan bij Kevin. En haar 'liefdesverdriet' genas snel door de bedkunsten van Joshua, waar ze al op dag 3 kennis mee maakte.

Doei beste vriend, hallo Ex On The Beach!


Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Rupert Grint en Tom Felton lijken wel wat te voelen voor een Harry Potter-filmreünie. /ANP

Foto van 'Metro'

14 JUN 2019

Harry Potter liefhebbers opgelet! Er bestaat een kans dat we Rupert Grint en Tom Felton weer te zien krijgen in de tovenaarswereld, zij lijken namelijk wel wat te voelen voor een eventuele filmreünie. Aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly vertellen de acteurs dat hun personages een deel van hen zijn geworden en dat het ze erg leuk lijkt weer eens deel te zijn van de magische wereld.

Eerder deze week opende een nieuwe attractie in het het Wizarding World of Harry Potter-pretpark, namelijk Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure. Een paar Harry Potter-acteurs waren aanwezig om de opening zo feestelijk mogelijk te maken, waaronder Grint en Felton.

Eventuele remake


Britt Dekker gaat dierenquiz presenteren

Britt Dekker tijdens de seizoenspresentatie van de NPO 2018-2019. / ANP

Foto van 'Metro'

13 JUN 2019

Voormalig realityster Britt Dekker gaat voor het eerst haar eigen studioprogramma presenteren. Dekker, die ook video’s maakt voor haar eigen Youtube-kanaal, zal de dierenquiz Paardenpraat TV op de AVROTROS aan elkaar gaan praten.

Eerste eigen studioprogramma

„Dit is heel cool, ik krijg mijn eigen dierenquiz bij AVROTROS op NPO3” deelt de 27-jarige Dekker donderdag op Instagram. „Echt super gaaf, want dit is mijn eerste eigen studioprogramma en we hebben echt twee mega toffe teamcaptains die nog geheim moeten blijven.”


Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Rico Verhoeven. / Robin Utrecht | ANP

Foto van 'Erik Jonk'

13 JUN 2019

Presentator Bram Krikke, kickbokser Rico Verhoeven, politicus Jesse Klaver en presentatrice Gwen van Poorten zijn donderdagavond beloond met een Best Social Awards. Deze awards worden beschouwd als de belangrijkste social media-prijzen van ons land. Woensdag werden onder meer overheden en merken in business-categorieën al beloond, donderdag waren in Casco Amsterdam de vijftien publieksprijzen aan de beurt.

Nieuw talent

„Wat een geweldige lijst winnaars! We zien veel nieuw talent dat heeft gewonnen, zoals Bram Krikke, Gwen van Poorten en Merol. Social media is in beweging en ook de consument heeft behoefte aan innovatie en creativiteit. Dat bewijst deze groep nieuwe winnaars ook maar weer eens. Het is fijn om te zien dat onze prijzen met de zesde editie steeds groter worden. Dat zie je aan de groei in uitgebrachte stemmen en aandacht voor onze prijzen”, aldus Diederik Broekhuizen, oprichter The Best Social.


Trotse Jonny de Mol wordt opnieuw vader
Likeability of5

Trotse Johnny de Mol wordt opnieuw vader

Johnny de Mol en zijn vrouw Anouk verwachten samen hun tweede kindje. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

12 JUN 2019

Babynieuws! Johnny de Mol wordt opnieuw vader. Hij en zijn vrouw Anouk verwachten een tweede kindje. Dat laat de presentator weten via Instagram.

Woensdag plaatste De Mol een tekening van zijn stiefdochter Kiki, die Anouk kreeg uit een eerdere relatie, op Instagram.

Tekening


love
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

De verloofde van Lil' Kleine is zaterdag bevallen van hun eerste kindje: een zoon. /Instagram Jaimie Vaes

Foto van 'Metro'

9 JUN 2019

Hoera! Lil' Kleine heeft tijdens zijn optreden op het 7th Sunday festival in Veghel bekend gemaakt dat hij voor het eerst vader is geworden. Zijn verloofde, Jaimie Vaes, is zaterdag bevallen van een jongetje.

'Heel gezellige vader'

De rapper hoopt een „heel gezellige" vader te worden. Eerder zei hij tegen Grazia„Ik word zijn beste vriend." Ook streeft hij ernaar een vader te zijn waarop zijn zoon trots zal kunnen zijn.


Dit zijn de koppels van Temptation Island VIPS

Onder andere de Vlaamse verleiders Pommeline en Fabrizio zien we terug in Temptation Island VIPS. Foto: Instagram @pommelinetilliere

Foto van 'Lisa Vermeij'

6 JUN 2019

Nog een paar weken wachten en dan kunnen liefhebbers van bedrog, drama, lust en sexy intriges weer genieten van een gloednieuw seizoen van Temptation Island VIPS. Vanaf 27 juni is de relatietest weer exclusief te zien bij Videoland. De eerste paar koppels zijn bekend.

Fabrizio & Pommeline


CJP’er Rick op De Parade: dat kan zomaar chaos worden

CJP’er Rick op De Parade: dat kan chaos worden

Rick van Veluw is deze zomer ‘chaotisch talkshowhost’ op de Parade. / Diederick Bulstra Photography

Foto van 'Rick van Veluw Eindredacteur CJP'

6 JUN 2019

Een interview houden met jezelf? CJP-eindredacteur Rick van Veluw doet dat gewoon, als slot van de CJP/Metro-reeks, over zijn andere rol op theaterfeest De Parade.

Hij claimt de bastaardzoon van Jeroen Pauw én het achterneefje van Eva Jinek te zijn: Rick van Veluw (26). Deze zomer mag hij zijn voorbeelden achterna als talkshowhost met Zijn er nog vragen? op rondreizend theaterfestival De Parade. Om te oefenen interviewde hij alvast zichzelf.

Erg vroeg naar bed


Likeability of2

Zoontje Nicolette Kluijver gepest

icolette Kluijver met haar kinderen Isabella, Ana-Sofia en Jesse op de rode loper voorafgaand aan de Christmas Show. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Het vierjarige zoontje van presentatrice Nicolette Kluijver wordt gepest omdat hij op ballet zit. Dat laat de presentatrice weten via een bericht op Instagram, waarin zij tevens een oproep doet aan alle ouders.

Als je maar gelukkig bent


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avataruser_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Likeability of3

Emile Ratelband voor de achtste keer vader

Emile Ratelband. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Emile Ratelband verwacht opnieuw een kind. De positiviteitsgoeroe bevestigde het nieuws eerder op woensdag aan BuzzE. Zijn draagmoeder, die twee keer eerder een miskraam kreeg, is opnieuw zwanger.

Omgangsregeling

Ratelband ziet zijn achtste kind als een kans om ‘helemaal opnieuw te beginnen’. Eerder probeerde Ratelband via de rechtbank zijn wettelijke leeftijd aan te passen. Wetenschappelijk onderzoek had volgens Ratelband namelijk uitgewezen dat zijn ‘echte’ leeftijd 41 is.


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Likeability of3

Martine Bijl op 71-jarige leeftijd overleden

Martine Bijl (1948 - 2019) / ANP

Foto van 'ANP'

3 JUN 2019

Presentatrice, zangeres en actrice Martine Bijl is afgelopen donderdag op 71-jarige leeftijd overleden. Dat heeft productiebedrijf Stage Entertainment laten weten. Bijl was de laatste jaren vooral bekend als presentatrice van het populaire programma Heel Holland Bakt. Martine Bijl kreeg in september 2015 een hersenbloeding. Ze is overleden aan de complicaties van die hersenbloeding.

Martine Bijl overleed in haar atelier in Maarssen, in het bijzijn van haar familie.

Hersenbloeding


sad
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

David Bowie-musical langer te zien in Amsterdam

Foto van 'Metro en ANP'

3 JUN 2019

Het laatste meesterwerk van David Bowie is komend najaar langer te zien dan gepland. Lazarus, de musical die de artiest voor zijn dood schreef, draait van oktober 2019 tot april 2020 in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Aanvankelijk zou de voorstelling tot december draaien.

Veel belangstelling

De speelperiode is verlengd tot en met begin april, heeft producent Stage Entertainment maandag bekendgemaakt. Stage heeft besloten tot de verlenging omdat de kaartverkoop harder gaat dan verwacht. Vier maanden voor de première van de Nederlandse versie van Lazarus zijn er al meer dan 50.000 kaarten verkocht.


‘Mannen moeten júist naar Bevallen met... gaan kijken’

‘Mannen moeten júist naar Bevallen met... kijken’

Marly van der Velden.

Foto van 'Erik Jonk'

3 JUN 2019

De tweede reeks van de reality-serie Bevallen met... is onderweg. Dinsdagavond zien we onder meer actrice Marly van der Velden. Zij maakte een heftige en bijzondere bevalling mee.

De tweede reeks Bevallen met... is begonnen en dat betekent dat BN’ers de kraamkamers mogen binnenstappen. Eén van hen is Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Marly van der Velden. De 31-jarige zal op straat meer met Nina Sanders worden aangesproken (ze speelt de rol al 14 jaar!), maar voor zender TLC heeft ze eens iets totáál anders gedaan: meekijken met zwangere vrouwen.

Stiekem meekijken


Film Elton John in Rusland zonder seksscènes

Elton John/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

31 MEI 2019

Russische bioscoopgangers die naar Rocketman gaan, de biografische film over Elton John, krijgen de seksscènes niet te zien. Ook fragmenten met drugsgebruik komen na bewerking voor de Russische markt niet voor. Filmrecensenten merkten de verschillen met het origineel vrijdag op tijdens een voorvertoning.

Triest

Het distributiebedrijf Central Partnership erkende dat de film is aangepast „om te voldoen aan de wetten van de Russische Federatie''. Details gaf het bedrijf niet. De Russische wet verbiedt sinds enkele jaren „het promoten van niet-traditionele seksuele relaties onder minderjarigen". De film over de beroemde Britse artiest is geschikt bevonden voor kijkers van 18 jaar en ouder.


Filmstudio's dreigen met boycot anti-abortusstaat

Onder andere Avengers: Endgame werd in Georgia opgenomen/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

30 MEI 2019

Grote entertainmentbedrijven Disney, Netflix en WarnerMedia, ook bekend van HBO, dreigen geen films en series meer op te nemen in de Amerikaanse staat Georgia. Daar is namelijk een wet aangenomen die de mogelijkheid van abortus flink inperkt.

Ernstig beperkt

„Ik denk dat veel mensen die voor ons werken daar niet meer aan de slag willen", stelt topman Bob Iger van Disney. Een bestuurder van Netflix reageerde eerder deze week al: „We hebben veel vrouwen die in Georgia werken aan producties en hun rechten, samen met die van miljoenen anderen, zullen ernstig worden beperkt door deze wet."


Borat oorzaak scheiding Pamela Anderson en Kid Rock

Borat/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

30 MEI 2019

In sommige gevallen scheiden mensen omdat de liefde verwaterd is, in andere gevallen scheiden ze vanwege Borat. De beroemde tv-ster is verantwoordelijk voor de echtscheiding van Pamela Anderson en Kid Rock.

Snel einde

Het over hun oren verliefde duo stapte in 2006 in het huwelijksbootje, maar een jaar later was het schip alweer gezonken. De liefde was omgeslagen in ruzie met dank aan de Kazach Sacha Baron Cohen. Zijn personage Borat valt in de film Sascha voor de beroemde tv-actrice en middenin signeersessie probeert hij haar te kidnappen, zodat hij de plaats van Kid Rock als haar man over kan nemen.