Kasper Hermans
Kasper Hermans Entertainment 15 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Ruziënde Franse rappers tekenen voor kooigevecht

Dat er ergens op de wereld twee rappers met elkaar overhoop liggen, dat is amper nieuwswaardig te noemen. Maar de Franse Booba en Kaaris gaan hun ruzie wel op een heel opmerkelijke manier uitvechten. Ze gaan dat namelijk letterlijk doen.

De twee rappers zullen plaatsnemen in een kooi voor een groot kooigevecht, dat aanstaande december in Zwitserland zal plaatsvinden. Sponsoren hebben zich er al massaal op gestort, want de winnaar van de strijd krijgt maar liefst anderhalf miljoen euro op zijn bankrekening bijgeschreven.

Dat het gevecht niet in hun thuisland gehouden wordt, heeft overigens alles te maken met de wetgeving in Frankrijk. Daar zijn kooigevechten, oftewel MMA (Mixed Martial Arts), verboden. Aan de andere kant van de grens is dat niet het geval.

Niet voor het eerst

Overigens gingen Booba en Karis al eens met elkaar op de vuist. Afgelopen zomer was het raak op het Parijse vliegveld Orly. Daarvoor werden ze allebei veroordeeld met een voorwaardelijke celstraf van anderhalf jaar en een boete van 50.000 euro.

Op social media plaatste Kaaris een video, waarin hij het contract voor het gevecht met zijn rivaal ondertekent. Een van zijn hashtags is duidelijk. „De regel is dat er geen regels zijn.”

https://www.instagram.com/p/BwKEEHVoFCY/

Booba reageerde via zijn account met de woorden: „Hij heeft getekend. Ik wilde dat het eerder zou gebeuren, maar het belangrijkste is dat het gebeurt.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.