Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 26 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Beau van Erven Dorens in gesprek over latenightshow

Beau van Erven Dorens is naar eigen zeggen in gesprek met RTL over een eigen late night talkshow. Dit vertelde hij dinsdagochtend in de ochtendshow van Mattie en Marieke op Q-music.

Marieke Elsinga vroeg aan Beau of hij wellicht benaderd was om het avondtijdslot op RTL te vullen.

„We zijn in gesprek. Je ziet dat ik aan het glimlachen ben,” bekende de presentator. Veel wil hij er verder niet over kwijt. De presentator weten dat hij de programma’s die hij momenteel maakt niet wil opgeven. Het tweede seizoen van zijn programma Five Days Inside is nu op RTL 4 te zien. Ook zijn programma Het Rotterdam Project scoorde goed.

Vervanging Humberto Tan

In de zomer van 2017 werd Beau ingezet als zomerpresentator van RTL Late Night, toen als vervanger van Humberto Tan. Een jaar later gaf Beau toe dat hij het jammer vond dat Twan Huys werd gevraagd om Humberto Tan te vervangen.

Begin dit jaar maakte Twan Huys bekend te stoppen als presentator van Late Night, nadat de zender hem te kennen had gegeven het programma van de televisie te halen. Twan Huys nam vorig jaar september het stokje over van Humbert Tan, die het programma, in zijn laatste periode als presentator, ook niet uit een kijkcijferdal kon trekken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.