Showbizz

Er is er één jarig: K3 is al weer (K)20!

Camera videoEr is er één jarig: K3 is al weer (K)20!

K3 anno 2019 met vlnr Klaasje, Hanne en Marthe. / Foto's: ANP e.a.

Foto van 'Erik Jonk'

25 JAN 2019

De vorige eeuw was het, toen drie Vlaamse K’s de hit Heyah Mama uitbrachten. K3 was een feit en dit jaar worden dus twintig kaarsjes uitgeblazen. Inmiddels door drie nieuwe sterren, Klaasje, Marthe en Hanne. Metro zocht de dames op, want heel 2019 zal in het teken staan het K3-jubileum.

Gehuld in knalroze truien met glitterletters (de eerste van hun voornaam) en alle drie die ochtend in dezelfde witte schoen gestapt, zitten de K3’s Metro te woord. Een kamer in een mooi hotel, in een verder vrij troosteloos stukje Amstelveen, is afgehuurd. Interviews staan in het teken van 20 jaar K3. Metro is net na enkele kinderen aan de beurt, die volgens Hanne Verbruggen (24) briljante vragen als ‘bestaan jullie echt?’ hebben gesteld.

Een jaar lang K3

,,De druk ligt dus hoog”, zegt de oudste van de drie met prachtige Vlaamse tongval, terwijl Marthe De Pillecyn (22) en Klaasje Meijer (23) naast Hanne op de hotelbank neerploffen. Dit jaar zullen de aanstekelijke Nederpopliedjes-zangeressen met een jubileumshow door België en Nederland reizen. En verder kunnen de kids niet om de dames heen: een K3-magazine, een stripboek, een speciaal feestnummer plus clip (6 maart), K3-marathons op NPO Z@ppelin, veel materiaal op K3’s YouTube-kanaal en allerlei verjaardagsitems op 20jaarK3.com: het is of komt er allemaal. Nee, een rustige verjaardag wordt het voor Klaasje, Marthe en Hanne niet.

Er is er één jarig: K3 is al weer (K)20!

K3, twee jaar na het begin. Vlnr: Kirstel Verbeke, Kathleen Aerts en Karen Damen.

Kun je je na ruim drie jaar nog voorstellen dat je ooit geen K3-lid was?

Marthe: Ik vind het wel moeilijk om me te bedenken hoe mijn leven voor dit leven was. Soms weet ik dat weer, als iedereen me in een winkel herkent bijvoorbeeld. Dan denk ik: Oh ja, vroeger liep ik zonder aandacht door deze winkel.

Klaasje: Ik denk juist vaak terug aan de tijd dat ik dwarsfluit studeerde en realiseer me dan dat ik gelukkig nog dezelfde persoon ben. Ik heb me door K3 wel sneller ontwikkeld. Als ik nu nog studeerde, dan was ik nog steeds een ‘op-de-achtergrond-meisje’.

Hanne: Hoe langer K3 bestaat, hoe moeilijker het zal worden om te bedenken hoe mijn leven ooit was. Ik heb een leven afgesloten en ben een K3-leven begonnen. Wel ben ik blij dat ik een tijd met studeren en uitgaan heb meegemaakt.

Er is er één jarig: K3 is al weer (K)20!

De Nederlandse Josje Huisman wint een tv-show en neemt de plaats in van Kathleen.

Wanneer leerde je K3 zelf kennen?

Hanne: Ik ben er gewoon mee opgegroeid. Vanaf mijn vijfde of zesde denk ik.

Klaasje: Door mijn buurmeisje, die is een jaar ouder. Zij werd een beetje fan en ik heb dat toen he-le-maal overgenomen. Bij haar thuis keek ik alle videobanden en deden we de dansjes na. Die leerde ik dan weer aan mijn zussen.

Marthe: Ik ben van ’96, dus was een klein kindje bij het begin. Maar ik wilde gelijk alle cd’s en deed ze na. Het eerste wat ik ooit zong was K3.

Zelf fan geweest

Wat betekent 20 jaar K3 voor je?

Klaasje: Wat wij nu doen, voelt gelukkig al helemaal van ons. We gaan al drie jaar zo hard, dat we alles eigen hebben gemaakt. Ik kijk wel nostalgisch op de 20 jaar terug, omdat ik zelf fan geweest ben. Het heeft iets dubbels.

Hanne: Wij zijn twintigers, dus het jubileum is een trip down memory lane. Wij kennen alles en waren vroeger de kinderen die stonden te applaudisseren. Nu staan we er zelf en kinderen klappen voor ons. Hoe mooi, want wij inspireren weer nieuwe jongeren.

Klaasje: Wij kunnen ons heel goed identificeren met de kinderen van nu.

Er is er één jarig: K3 is al weer (K)20!

Afscheidsinterview ‘oude’ K3 met Metro’s Iris en Erik. Karen Damen kijkt liever op haar smartphone.

Ooit worden er drie van hen K3.

Marthe: En dat vertellen ze ons ook!

Hanne: Dan zegt zo’n kleintje: Ik word later jou.

Klaasje: Zoals ik vroeger Kathleen wilde zijn.

Marthe: Dan dacht je: Dat kan natuurlijk niet. Maar het kan wel.

Pop up-theater

Wat gaan ‘we’ beleven met de jubileumconcerten?

Marthe: In Puurs bij Antwerpen treden we op in een pop up-theater met zes rijdende tribunes. De musical 40-45 speelt daar nu, zeg maar de Vlaamse Soldaat van Oranje.

Klaasje: Dat wordt het grote spektakel met tachtig man dansers en ballet. Vanaf augustus bouwen we de show om tot een theatervoorstelling, ook in Nederland natuurlijk.

Er is er één jarig: K3 is al weer (K)20!

2016 K3-eigenaar Studio 100 zocht op SBS 6 in K3 Zoekt K3 nieuwe zangeressen / danseressen. Rechts de baas van Studio 100, Gert Verhulst.

Doet de oude K3 stiekem ook mee?

Hanne: Stiekem niet.

Klaasje: De jonge fans van nu kennen vooral ons en groeien met ons op. Maar we zingen uiteraard wel 20 jaar K3-hits.

Moeilijk kiezen

Wat vind je het allerbeste nummer van K3?

Hanne: Moeilijk moeilijk, ehh… I Love You Baby.

Marthe: Alleen Door Jou.

Klaasje: Ik kan moeilijk kiezen tussen Ali Baba en Alle Kleuren.

Er is er één jarig: K3 is al weer (K)20!

De nieuwe K3 is een feit. Klaasje Meijer uit ’s Gravenzande gaat het avontuur aan met twee Belgen, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.

En is er een nummer waar je jeuk van krijgt?

Hanne zonder nadenken: Rettetet.

Marthe: Leuke kop: Hanne krijgt jeuk van Rettetet.

Klaasje: Het blijft zo hangen, terwijl je dat niet wilt.

Hanne: Het is op zich ook een heel aanstekelijk nummer, maar ik denk soms ‘daar gaan we weer’.

Marthe: Goed geschreven ook, want kinderen doen het nummer op schoolfeesten. Zelf heb ik trouwens niet een echt urgghhhh-nummer.

Klaasje: Ik ben heeeeel stiekum Ushuaia een beetje zat. Gewoon omdat hij zó vaak in onze tour heeft gezeten dat het niet zo spannend meer is om ‘m te zingen. Maar ik snap het nummer voor K3 ook hoor, hij is uitstekend geschreven.

Reacties van K3 op stripboek

De Avonturen van K3 - Roller Disco. Zo heet het onlangs verschenen stripboek over het beroemdste damestrio van België en Nederland. De strip is gebaseerd op de serie K3 Roller Disco, die dagelijks op de Vlaamse tv te zien is. Metro legde het stripboek aan Klaasje, Marthe en Hanne voor en vroeg hen te reageren op hun getekende personages. Je kunt dit hierboven terugzien.


Er komt een follow-up serie van Sex and the City!

De officiële cast van Sex and the City zal waarschijnlijk niet te zien zijn, maar goed nieuws is het wel. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

23 JUN 2019

Je had de serie, toen een film, toen een tweede film en daarna was het basta: Sex and the City komt nooit meer terug. Maar fans springen een gat in de lucht bij het volgende nieuws: er komt een nieuw boek én een nieuwe tv-serie van Sex and the City-schrijfster Candace Bushnell. En die klinkt nog beter dan het oldskool Sex and the City!

In maart afgelopen jaar werd bekendgemaakt door Deadline dat het boek van Sex and the City een follow-up kreeg met de naam Is There Still Sex in the City? Het boek staat gepland voor 6 augustus, maar dat is dus niet het enige: dit boek krijgt ook een tv-staartje met een eigen serie op televisie. En de serie zal gaan over een categorie vrouwen die je wellicht niet verwacht.

50-plussers


Dief berooft Halle Berry bijna van haar hele huis

Dief berooft Halle Berry bijna van haar hele huis

De man was flink brutaal: hij had een slotenmaker bij zich en een van de sloten was zelfs al veranderd. /ANP

Foto van 'Metro'

22 JUN 2019

Waarom zou je een tv, laptop of auto stelen als je ook gewoon iemands hele huis buit kan maken? Inboedel en al. Dat moet de dief die Halle Berry in maart bijna beroofde gedacht hebben. De 59-jarige man, die in januari ook al een poging waagde, was namelijk van plan de sloten van haar huis te verwisselen en zelf in te trekken.

Slotenmaker

De dief werd in januari ook al aangetroffen bij het huis van Berry. Toen was hij met een slot aan het rommelen, schrijft TMZ. Pas toen een tuinman hem aansprak, nam hij de benen. Slechts enkele maanden later, in maart, was het opnieuw raak. Deze keer was de man echter een stuk brutaler: hij had een slotenmaker bij zich. Een van de sloten was zelfs al vervangen toen het personeel toch maar even ging checken wat er aan de hand was.


Chucky is back: 2.0!

Camera videoChucky is back: 2.0!

Foto van 'Erik Jonk'

21 JUN 2019

Een angst van zovelen – een bezeten speelgoedpop - is terug op het witte doek. De horrorklassieker Child’s Play is nu in een 2019-versie te zien met uiteraard Chucky, de beroemde pop uit de vorige eeuw, in de absolute hoofdrol. En ja, hij vraagt het weer uitermate vriendelijk: Wanna play?

Gruwelijke andere kant

Child’s Play 2019 is van de makers van de succesvolle reboot van IT. Zij laten zien hoe een Vietnamese fabrieksarbeider wraak neemt op een vernederend ontslag. Hij creëert Chucky als moordpop in plaats van een behulpzaam vriendje Buddi, zoals de populaire poppen worden genoemd. De jonge Andy (Gabriel Bateman) wordt eigenaar van Chucky (met de stem van Star Wars-acteur Mark Hamill). Zijn moeder (Aubrey Plaza) schenkt de pop voor zijn verjaardag en als troost voor een verhuizing waarmee haar zoon het moeilijk heeft. Andy wordt Chucky’s beste vriendje, wat gelijk een gruwelijke andere kant inhoudt: wie Andy (of Chucky) pijn doet… die moet het ontgelden zullen we maar netjes zeggen. De vriend van Andy’s moeder, de kat, de aardige buurvrouw die zegt ‘nu Andy’s beste vriend te zijn’ en de klusjesman van het appartementencomplex en ook al het volk in de speelgoedwinkel waar Chucky eerder werd verkocht: allemaal zien zij een pop met een menselijke trekken en een menselijke wil, maar die tegelijkertijd een psychopaat en een moordmachine kan zijn.


Dotan geeft toe dat nepaccounts zijn idee waren

Dotan geeft toe dat nepaccounts zijn idee waren

Dotan noemt zijn actie een 'domme fout'. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

20 JUN 2019

Zanger Dotan heeft toegegeven dat hij de bedenker was van de nepaccounts waarmee hij zijn populariteit kon vergroten. Hij bood vanmiddag in een interview op Qmusic nogmaals zijn excuses aan.

De zanger noemt zijn acties ‘een domme fout’. Hij zocht manieren om zijn muziek aan de man te brengen en kwam er te laat achter dat hij te ver was gegaan. „Ik heb niet ingegrepen op de momenten dat het moest en kon”, aldus Dotan.

Aandacht


Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA
Likeability of3

Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA

Noa gaat dan misschien wel haar moeder achterna, maar ze vindt het niet erg om vergeleken te worden met haar. /Zomer met Art

Foto van 'Metro'

19 JUN 2019

Noa Vahle, de 19-jarige dochter van Linda de Mol, heeft een carrièrestap ondernomen waarmee ze haar moeder achterna gaat. Ze heeft namelijk een contract getekend bij BNNVARA, zo maakte ze gisteravond bekend bij Zomer met Art.

Misschien presenteren

„Ik kan er niet te veel over zeggen, maar ik heb twee weken geleden een contract getekend bij BNNVARA”, vertelt Noa aan presentator Art. Hij wil natuurlijk alle details weten, en dan specifiek of ze haar moeder achterna gaat en ook programma's zal presenteren. Jammer genoeg komt er geen definitief antwoord op: „Wie weet", aldus de nieuwste aanwinst van BNNVARA.


dislike
user_ea6f18687d4bcd126a7b2feadee879b472a171a8_avatar

Moeder koopt ‘moordpop’ voor zoontjevideo icon
01:47

In samenwerking met Dutch Film Works

18 JUN 2019

Moeder koopt ‘moordpop’ voor zoontje

Met de beste bedoelingen heeft een moeder, Karen, een speelgoedpop voor de verjaardag van haar eenzame zoontje gekocht. Ze zijn pas verhuisd en de jonge Andy heeft het er maar wat moeilijk mee. De aankoop blijkt bepaald geen gelukkige. De pop beschouwt zich als beste vriend van het kind gaat gruwelijk los op iedereen die Andy op een of andere manier in de weg zit.

Horror

Komt dit verhaal je bekend voor? Klopt: Chucky is back! Donderdag kun je de re-make van de horrorklassieker Child’s Play in de bioscoop zien. De op het oog vriendelijke pop komt net als in 1988 op de verkeerde manier tot leven en zorgt voor bloederige taferelen. De vraag voor velen in Child’s Play: ben ik Chucky’s beste vriend of een grote vijand? Oftewel, vraagt de pop jou Wanna play?

Child’s Play 2019 geeft de bioscoopganger een totaal vernieuwde kijk op de klassieker van 31 jaar geleden. De makers presteerden dat eerder met de succesvolle reboot van IT.


Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn

Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn

Thorne (21) deelt naakfoto's om hackers voor te zijn. /ANP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

De 21-jarige Amerikaanse Disneyster Bella Thorne laat zich niet zomaar chanteren. Waarom? Ze heeft haar eigen naaktfoto’s op Twitter geplaatst, nadat ze werd afgeperst door hackers die de beelden in handen kregen.

Chanteren

Op Twitter schrijft ze: „Fuck you en de macht die je over me denkt te hebben. Ik ga hierover schrijven in mijn volgende boek”. Ze schrijft bij haar post: „Gisteren is mijn account gehackt en de voorbije 24 uur werd ik afgeperst met mijn eigen naaktfoto’s. Ik voel me bekeken. Iemand heeft iets van me afgepakt dat ik enkel wilde tonen aan één speciaal persoon”.


Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht

Yeah! Nieuw deel Hunger Games-reeks in aantocht

De eerste van vier Hunger Games-films, met Jennifer Lawrence in de hoofdrol, verscheen in 2012 en leverde wereldwijd zo'n 3 miljard dollar (bijna 2,7 miljard euro) op. / ANP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

Hunger Game-fans opgelet! Nog heel even wachten, maar er komt een nieuw boek mét verfilming. Schrijfster Suzanne Collins brengt in mei 2020 een prequel uit, die naar verwachting vrij snel daarna verfilmd gaat worden, dat meldt The Hollywood Reporter.

Het nieuwe boek


Likeability of5

Pasgetrouwde Daley Blind wordt vader

Daley Blind en Candy Rae Fleur. / AFP

Foto van 'Metro'

17 JUN 2019

Afgelopen weekend trouwde voetballer Daley Blind met zijn vriendin Candy Rae Fleur. Maandag laat de 29-jarige Ajacied weten dat hij niet alleen met Fleur is getrouwd.

Bij een foto genomen op hun huwelijksdag schrijft de voetballer: „Het ene speciale moment na het andere. We zijn met zijn drietjes getrouwd. Mooie vrouw, je maakt me zo trots. Ik word vader.”

Een hoop te vieren


love
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Komt Tempation-Megan Joshua verrassen in EOTB?!

Megan uit Temptation Island. / RTL Beeldbank

Foto van 'Daisy Heyer'

15 JUN 2019

Dikke kans dat de kijkers van Temptation Island (wat nu even niet wordt uitgezonden) zich elke zondagavond storten op een gloednieuwe aflevering van Ex On The Beach All Stars. En daar komt een oude Temptation-deelneemster in terug, als we sommige media mogen geloven: Megan (snap je)!

Megan deed in 2018 mee aan Temptation Island met haar toenmalige lover Kevin. Dat ging al snel mis: Kevin was meerdere malen vreemdgegaan voordat het koppel meedeed aan het programma. Megan kreeg door de lieve woorden en vriendelijke schouder om op te huilen van Joshua al snel het besef dat ze wellicht beter weg kon gaan bij Kevin. En haar 'liefdesverdriet' genas snel door de bedkunsten van Joshua, waar ze al op dag 3 kennis mee maakte.

Doei beste vriend, hallo Ex On The Beach!


Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Komt er dan toch een Harry Potter-filmreünie?

Rupert Grint en Tom Felton lijken wel wat te voelen voor een Harry Potter-filmreünie. /ANP

Foto van 'Metro'

14 JUN 2019

Harry Potter liefhebbers opgelet! Er bestaat een kans dat we Rupert Grint en Tom Felton weer te zien krijgen in de tovenaarswereld, zij lijken namelijk wel wat te voelen voor een eventuele filmreünie. Aan het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly vertellen de acteurs dat hun personages een deel van hen zijn geworden en dat het ze erg leuk lijkt weer eens deel te zijn van de magische wereld.

Eerder deze week opende een nieuwe attractie in het het Wizarding World of Harry Potter-pretpark, namelijk Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure. Een paar Harry Potter-acteurs waren aanwezig om de opening zo feestelijk mogelijk te maken, waaronder Grint en Felton.

Eventuele remake


Britt Dekker gaat dierenquiz presenteren

Britt Dekker tijdens de seizoenspresentatie van de NPO 2018-2019. / ANP

Foto van 'Metro'

13 JUN 2019

Voormalig realityster Britt Dekker gaat voor het eerst haar eigen studioprogramma presenteren. Dekker, die ook video’s maakt voor haar eigen Youtube-kanaal, zal de dierenquiz Paardenpraat TV op de AVROTROS aan elkaar gaan praten.

Eerste eigen studioprogramma

„Dit is heel cool, ik krijg mijn eigen dierenquiz bij AVROTROS op NPO3” deelt de 27-jarige Dekker donderdag op Instagram. „Echt super gaaf, want dit is mijn eerste eigen studioprogramma en we hebben echt twee mega toffe teamcaptains die nog geheim moeten blijven.”


Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Best Social Awards: Bram Krikke en Rico Verhoeven

Rico Verhoeven. / Robin Utrecht | ANP

Foto van 'Erik Jonk'

13 JUN 2019

Presentator Bram Krikke, kickbokser Rico Verhoeven, politicus Jesse Klaver en presentatrice Gwen van Poorten zijn donderdagavond beloond met een Best Social Awards. Deze awards worden beschouwd als de belangrijkste social media-prijzen van ons land. Woensdag werden onder meer overheden en merken in business-categorieën al beloond, donderdag waren in Casco Amsterdam de vijftien publieksprijzen aan de beurt.

Nieuw talent

„Wat een geweldige lijst winnaars! We zien veel nieuw talent dat heeft gewonnen, zoals Bram Krikke, Gwen van Poorten en Merol. Social media is in beweging en ook de consument heeft behoefte aan innovatie en creativiteit. Dat bewijst deze groep nieuwe winnaars ook maar weer eens. Het is fijn om te zien dat onze prijzen met de zesde editie steeds groter worden. Dat zie je aan de groei in uitgebrachte stemmen en aandacht voor onze prijzen”, aldus Diederik Broekhuizen, oprichter The Best Social.


Trotse Jonny de Mol wordt opnieuw vader
Likeability of5

Trotse Johnny de Mol wordt opnieuw vader

Johnny de Mol en zijn vrouw Anouk verwachten samen hun tweede kindje. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

12 JUN 2019

Babynieuws! Johnny de Mol wordt opnieuw vader. Hij en zijn vrouw Anouk verwachten een tweede kindje. Dat laat de presentator weten via Instagram.

Woensdag plaatste De Mol een tekening van zijn stiefdochter Kiki, die Anouk kreeg uit een eerdere relatie, op Instagram.

Tekening


love
user_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

Hoera! Lil' Kleine is voor het eerst vader geworden

De verloofde van Lil' Kleine is zaterdag bevallen van hun eerste kindje: een zoon. /Instagram Jaimie Vaes

Foto van 'Metro'

9 JUN 2019

Hoera! Lil' Kleine heeft tijdens zijn optreden op het 7th Sunday festival in Veghel bekend gemaakt dat hij voor het eerst vader is geworden. Zijn verloofde, Jaimie Vaes, is zaterdag bevallen van een jongetje.

'Heel gezellige vader'

De rapper hoopt een „heel gezellige" vader te worden. Eerder zei hij tegen Grazia„Ik word zijn beste vriend." Ook streeft hij ernaar een vader te zijn waarop zijn zoon trots zal kunnen zijn.


Dit zijn de koppels van Temptation Island VIPS

Onder andere de Vlaamse verleiders Pommeline en Fabrizio zien we terug in Temptation Island VIPS. Foto: Instagram @pommelinetilliere

Foto van 'Lisa Vermeij'

6 JUN 2019

Nog een paar weken wachten en dan kunnen liefhebbers van bedrog, drama, lust en sexy intriges weer genieten van een gloednieuw seizoen van Temptation Island VIPS. Vanaf 27 juni is de relatietest weer exclusief te zien bij Videoland. De eerste paar koppels zijn bekend.

Fabrizio & Pommeline


CJP’er Rick op De Parade: dat kan zomaar chaos worden

CJP’er Rick op De Parade: dat kan chaos worden

Rick van Veluw is deze zomer ‘chaotisch talkshowhost’ op de Parade. / Diederick Bulstra Photography

Foto van 'Rick van Veluw Eindredacteur CJP'

6 JUN 2019

Een interview houden met jezelf? CJP-eindredacteur Rick van Veluw doet dat gewoon, als slot van de CJP/Metro-reeks, over zijn andere rol op theaterfeest De Parade.

Hij claimt de bastaardzoon van Jeroen Pauw én het achterneefje van Eva Jinek te zijn: Rick van Veluw (26). Deze zomer mag hij zijn voorbeelden achterna als talkshowhost met Zijn er nog vragen? op rondreizend theaterfestival De Parade. Om te oefenen interviewde hij alvast zichzelf.

Erg vroeg naar bed


Likeability of2

Zoontje Nicolette Kluijver gepest

icolette Kluijver met haar kinderen Isabella, Ana-Sofia en Jesse op de rode loper voorafgaand aan de Christmas Show. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Het vierjarige zoontje van presentatrice Nicolette Kluijver wordt gepest omdat hij op ballet zit. Dat laat de presentatrice weten via een bericht op Instagram, waarin zij tevens een oproep doet aan alle ouders.

Als je maar gelukkig bent


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avataruser_007cbecd5bde995ed0d8cee5cce0f362a09d1cc0_avatar

Likeability of3

Emile Ratelband voor de achtste keer vader

Emile Ratelband. / ANP

Foto van 'Metro'

5 JUN 2019

Emile Ratelband verwacht opnieuw een kind. De positiviteitsgoeroe bevestigde het nieuws eerder op woensdag aan BuzzE. Zijn draagmoeder, die twee keer eerder een miskraam kreeg, is opnieuw zwanger.

Omgangsregeling

Ratelband ziet zijn achtste kind als een kans om ‘helemaal opnieuw te beginnen’. Eerder probeerde Ratelband via de rechtbank zijn wettelijke leeftijd aan te passen. Wetenschappelijk onderzoek had volgens Ratelband namelijk uitgewezen dat zijn ‘echte’ leeftijd 41 is.


dislike
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar