Showbizz

Er is er één jarig: K3 is al weer (K)20!

Camera videoEr is er één jarig: K3 is al weer (K)20!

K3 anno 2019 met vlnr Klaasje, Hanne en Marthe. / Foto's: ANP e.a.

Foto van 'Erik Jonk'

25 JAN 2019

De vorige eeuw was het, toen drie Vlaamse K’s de hit Heyah Mama uitbrachten. K3 was een feit en dit jaar worden dus twintig kaarsjes uitgeblazen. Inmiddels door drie nieuwe sterren, Klaasje, Marthe en Hanne. Metro zocht de dames op, want heel 2019 zal in het teken staan het K3-jubileum.

Gehuld in knalroze truien met glitterletters (de eerste van hun voornaam) en alle drie die ochtend in dezelfde witte schoen gestapt, zitten de K3’s Metro te woord. Een kamer in een mooi hotel, in een verder vrij troosteloos stukje Amstelveen, is afgehuurd. Interviews staan in het teken van 20 jaar K3. Metro is net na enkele kinderen aan de beurt, die volgens Hanne Verbruggen (24) briljante vragen als ‘bestaan jullie echt?’ hebben gesteld.

Een jaar lang K3

,,De druk ligt dus hoog”, zegt de oudste van de drie met prachtige Vlaamse tongval, terwijl Marthe De Pillecyn (22) en Klaasje Meijer (23) naast Hanne op de hotelbank neerploffen. Dit jaar zullen de aanstekelijke Nederpopliedjes-zangeressen met een jubileumshow door België en Nederland reizen. En verder kunnen de kids niet om de dames heen: een K3-magazine, een stripboek, een speciaal feestnummer plus clip (6 maart), K3-marathons op NPO Z@ppelin, veel materiaal op K3’s YouTube-kanaal en allerlei verjaardagsitems op 20jaarK3.com: het is of komt er allemaal. Nee, een rustige verjaardag wordt het voor Klaasje, Marthe en Hanne niet.

Er is er één jarig: K3 is al weer (K)20!

K3, twee jaar na het begin. Vlnr: Kirstel Verbeke, Kathleen Aerts en Karen Damen.

Kun je je na ruim drie jaar nog voorstellen dat je ooit geen K3-lid was?

Marthe: Ik vind het wel moeilijk om me te bedenken hoe mijn leven voor dit leven was. Soms weet ik dat weer, als iedereen me in een winkel herkent bijvoorbeeld. Dan denk ik: Oh ja, vroeger liep ik zonder aandacht door deze winkel.

Klaasje: Ik denk juist vaak terug aan de tijd dat ik dwarsfluit studeerde en realiseer me dan dat ik gelukkig nog dezelfde persoon ben. Ik heb me door K3 wel sneller ontwikkeld. Als ik nu nog studeerde, dan was ik nog steeds een ‘op-de-achtergrond-meisje’.

Hanne: Hoe langer K3 bestaat, hoe moeilijker het zal worden om te bedenken hoe mijn leven ooit was. Ik heb een leven afgesloten en ben een K3-leven begonnen. Wel ben ik blij dat ik een tijd met studeren en uitgaan heb meegemaakt.

Er is er één jarig: K3 is al weer (K)20!

De Nederlandse Josje Huisman wint een tv-show en neemt de plaats in van Kathleen.

Wanneer leerde je K3 zelf kennen?

Hanne: Ik ben er gewoon mee opgegroeid. Vanaf mijn vijfde of zesde denk ik.

Klaasje: Door mijn buurmeisje, die is een jaar ouder. Zij werd een beetje fan en ik heb dat toen he-le-maal overgenomen. Bij haar thuis keek ik alle videobanden en deden we de dansjes na. Die leerde ik dan weer aan mijn zussen.

Marthe: Ik ben van ’96, dus was een klein kindje bij het begin. Maar ik wilde gelijk alle cd’s en deed ze na. Het eerste wat ik ooit zong was K3.

Zelf fan geweest

Wat betekent 20 jaar K3 voor je?

Klaasje: Wat wij nu doen, voelt gelukkig al helemaal van ons. We gaan al drie jaar zo hard, dat we alles eigen hebben gemaakt. Ik kijk wel nostalgisch op de 20 jaar terug, omdat ik zelf fan geweest ben. Het heeft iets dubbels.

Hanne: Wij zijn twintigers, dus het jubileum is een trip down memory lane. Wij kennen alles en waren vroeger de kinderen die stonden te applaudisseren. Nu staan we er zelf en kinderen klappen voor ons. Hoe mooi, want wij inspireren weer nieuwe jongeren.

Klaasje: Wij kunnen ons heel goed identificeren met de kinderen van nu.

Er is er één jarig: K3 is al weer (K)20!

Afscheidsinterview ‘oude’ K3 met Metro’s Iris en Erik. Karen Damen kijkt liever op haar smartphone.

Ooit worden er drie van hen K3.

Marthe: En dat vertellen ze ons ook!

Hanne: Dan zegt zo’n kleintje: Ik word later jou.

Klaasje: Zoals ik vroeger Kathleen wilde zijn.

Marthe: Dan dacht je: Dat kan natuurlijk niet. Maar het kan wel.

Pop up-theater

Wat gaan ‘we’ beleven met de jubileumconcerten?

Marthe: In Puurs bij Antwerpen treden we op in een pop up-theater met zes rijdende tribunes. De musical 40-45 speelt daar nu, zeg maar de Vlaamse Soldaat van Oranje.

Klaasje: Dat wordt het grote spektakel met tachtig man dansers en ballet. Vanaf augustus bouwen we de show om tot een theatervoorstelling, ook in Nederland natuurlijk.

Er is er één jarig: K3 is al weer (K)20!

2016 K3-eigenaar Studio 100 zocht op SBS 6 in K3 Zoekt K3 nieuwe zangeressen / danseressen. Rechts de baas van Studio 100, Gert Verhulst.

Doet de oude K3 stiekem ook mee?

Hanne: Stiekem niet.

Klaasje: De jonge fans van nu kennen vooral ons en groeien met ons op. Maar we zingen uiteraard wel 20 jaar K3-hits.

Moeilijk kiezen

Wat vind je het allerbeste nummer van K3?

Hanne: Moeilijk moeilijk, ehh… I Love You Baby.

Marthe: Alleen Door Jou.

Klaasje: Ik kan moeilijk kiezen tussen Ali Baba en Alle Kleuren.

Er is er één jarig: K3 is al weer (K)20!

De nieuwe K3 is een feit. Klaasje Meijer uit ’s Gravenzande gaat het avontuur aan met twee Belgen, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn.

En is er een nummer waar je jeuk van krijgt?

Hanne zonder nadenken: Rettetet.

Marthe: Leuke kop: Hanne krijgt jeuk van Rettetet.

Klaasje: Het blijft zo hangen, terwijl je dat niet wilt.

Hanne: Het is op zich ook een heel aanstekelijk nummer, maar ik denk soms ‘daar gaan we weer’.

Marthe: Goed geschreven ook, want kinderen doen het nummer op schoolfeesten. Zelf heb ik trouwens niet een echt urgghhhh-nummer.

Klaasje: Ik ben heeeeel stiekum Ushuaia een beetje zat. Gewoon omdat hij zó vaak in onze tour heeft gezeten dat het niet zo spannend meer is om ‘m te zingen. Maar ik snap het nummer voor K3 ook hoor, hij is uitstekend geschreven.

Reacties van K3 op stripboek

De Avonturen van K3 - Roller Disco. Zo heet het onlangs verschenen stripboek over het beroemdste damestrio van België en Nederland. De strip is gebaseerd op de serie K3 Roller Disco, die dagelijks op de Vlaamse tv te zien is. Metro legde het stripboek aan Klaasje, Marthe en Hanne voor en vroeg hen te reageren op hun getekende personages. Je kunt dit hierboven terugzien.


Sunnery & Ryan: Muziek is onze drugs!

Foto: The Media Nanny

Foto van 'Lisa Vermeij'

17 OKT 2019

Sunnery James en Ryan Marciano draaien al heel wat jaartjes mee in de house-scene. Dertien jaar om precies te zijn. Na een zomer vol met festivals en clubavonden zijn ze terug in hun geliefde Amsterdam. 18 oktober staan ze in de AFAS Live met hun nieuwe shows: Exposed.

De heren beloven een nieuwe meer rauwe en edgy kant van zichzelf te laten zien. Is dit het begin van iets nieuws of misschien toch het einde? Metro sprak met de top-dj’s over hun carrière, social media, de veranderingen in muziek en seks, drugs and rock en roll.

Vertel, wat kunnen we verwachten van Exposed?
Ryan: Het is wat rauwer dan dat ons publiek van ons gewend is. We willen laten zien wat ons de afgelopen jaren heeft geïnspireerd. Wij begonnen in 2006 met draaien, toen waren we jonge honden, inmiddels zijn we gegroeid in ons werk. Het publiek gaat een nieuwe kant van ons zien.


Britse realityshow: 'Word vegetariër, of eet je huisdier op'

Schaap/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

17 OKT 2019

Het wel of niet eten van vlees, is een topic dat steeds meer voorbijkomt in de dagelijkse gesprekken. Maar een Britse realityshow wil de discussie een nieuwe invalshoek gegeven.

Het gaat om Meat The Family, dat volgend jaar op tv komt. In deze serie krijgen Britse gezinnen een keuze: ze worden of vegetariër of ze eten hun eigen - voor de show gekregen - huisdier op. En dat leidt uiteraard tot de nodige discussie en emoties op het scherm.

Varkentje


Marco Borsato had verhouding met pianiste Iris Hond

Marco Borsato had verhouding met pianiste Iris Hond

Tien jaar geleden heeft Marco Borsato (52) een relatie gehad met pianiste Iris Hond (32). /ANP

Foto van 'Metro'

17 OKT 2019

Tien jaar geleden heeft Marco Borsato (52) een relatie gehad met pianiste Iris Hond (32). Dit geven zij toe in een verklaring aan weekblad Privé. Privé zegt echter te weten dat de verhouding pas dit jaar is geëindigd, maar dat wordt ontkend door zowel de zanger als de pianiste. 

Borsato is sinds 1997 getrouwd met Leontine (51), zij hebben drie kinderen. Luca (20), Senna (18) en Jada (16). Hond is te zien in de tv-datingshow Iris en de 12 dates op Net5. In dat programma gaat ze op zoek naar ware liefde.

Huwelijk heeft verhouding weerstaan


wow
user_ea54b30544394f14d8c1bd9b380c7cf0ff182d02_avatar

Jennifer Aniston maakt Instagram-debuut met bijzondere foto

Foto: ANP

Foto van 'Metro en ANP'

15 OKT 2019

Jennifer Aniston heeft dinsdag haar debuut gemaakt op Instagram en dat deed ze gelijk met een iconische foto. De actrice deelde een foto met haar lieftallige Friends-collega's.

Op de foto staan Lisa Kudrow, Courteney Cox, David Schwimmer, Matthew Perry en Matt LeBlanc. De populaire serie Friends bestaat dit jaar precies 25 jaar. Het 25-jarige jubileum van Friends wordt gevierd met de productie ‘Friends 25: The One With The Anniversary, die vanaf 20 oktober in de bios is te zien.


HBO werkt aan spin-off serie van Grease!

Ken jij Sandy en Danny nog? Foto: ANP

Foto van 'Metro en ANP'

15 OKT 2019

Streamingdienst HBO werkt aan een nieuwe spin-off-serie gebaseerd op de hitfilm Grease uit 1978. Dat meldt The Hollywood Reporter. Eerder werd al aangekondigd dat er ook een bioscoop-prequel in de maak is, die plottechnisch het verhaal vertelt vóór de wereldberoemde film met John Travolta en Olivia Newton John.

Rydell High

Grease vertelt over Sandy en Danny, die elkaar op vakantie ontmoeten en verliefd worden. Als Sandy verhuist en op dezelfde school als Danny belandt, blijkt hij een heel andere jongen dan hij in de zomermaanden leek te zijn. Het tweetal gaat in het origineel naar Rydell High; dat zal ook de titel van de nieuwe serie worden.


Ewout Genemans over Verslaafd: 'Niet altijd iemand onder een brug'

Ewout Genemans over Verslaafd: 'Niet altijd iemand onder een brug'

Ewout Genemans (links) en interventionist Maarten Dammers helpen in Verslaafd mensen van hun afhankelijkheid af te komen. / ANP

Foto van 'Amarins de Boer'

15 OKT 2019

In Verslaafd worden zes kandidaten geholpen met hun verslaving. Dinsdagavond verschijnt op RTL 4 een nieuw seizoen.

Ons land telt zo’n 1,8 miljoen verslaafden, blijkt uit cijfers van verslavingsinstelling Jellinek. Het gaat dan om alcohol, tabak (meer dan twintig sigaretten per dag), drugs, gamen en gokken. In het programma Verslaafd wordt het topje van die ijsberg geholpen. In het nieuwe seizoen neemt naast het vaste gezicht Peter van der Vorst nu ook Ewout Genemans de helft van de afleveringen voor zijn rekening. Samen met interventionist Maarten Dammers helpen ze mensen van hun afhankelijkheid af te komen.

Aangezien Peter van der Vorst nu directeur content is bij RTL, had hij geen tijd meer om alle afleveringen te presenteren. Ewout Genemans werd daarom gevraagd drie episodes van zijn baas over te nemen. „Dat is een hele eer”, zegt Genemans. „Maar tegelijkertijd ook wel spannend.”


Familie wil kersthit Bing Crosby op nummer 1

Bing Crosby / ANP

Foto van 'Ingelise de Vries'

14 OKT 2019

Kerst zelf mag dan nog even duren, de marketingmachines zijn alweer op volle gang. Ook in de muziekindustrie. De familie van Bing Crosby wil namelijk zijn hit White Christmas op nummer 1 in de hitlijsten hebben.

White Christmas van Bing Crosby uit 1942 is een van de meest bekende kerstliedjes uit de geschiedenis, maar de plaat heeft in meer dan 75 jaar nog nooit op nummer 1 gestaan in de Britse hitlijsten. De familie van de vermaarde zanger hoopt dat daar verandering in komt als volgende maand een nieuw album met daarop de genoemde single uitkomt.


Jeugdserie van VPRO maakt kans op Emmy

Acteur Ferdi Stofmeel / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

14 OKT 2019

Jeugdserie De regels van Floor is genomineerd voor een International Emmy Kids Award. De VPRO-reeks maakt kans op het beeldje voor beste serie, zo onthulde de organisatie maandag. De uitreiking vindt op 31 maart plaats in Cannes.

De regels van Floor, naar de gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman, scoort goed in het buitenland. Zo werd de jeugdserie verkocht aan KIKA, de jeugdzender van de Duitse omroep NDR en ARD.

De serie, waarin Bobbie Mulder, Ole Kroes, Ferdi Stofmeel en Elisa Beuger de hoofdrollen vertolken, strijdt om de Emmy voor beste serie tegen Guru Paarvai 4 uit Singapore, Jamie Johnson uit het Verenigd Koninkrijk en Malhação: Vidas Brasileiras uit Brazilië.


Hoe vage Lazarus-shit van David Bowie ook geweldig kan zijn

Hoe vage Lazarus-shit van David Bowie ook geweldig kan zijn

Dragan Bakema en Noortje Herlaar. / Foto's: Jan Versweyveld

Foto van 'Erik Jonk'

14 OKT 2019

80.000 kaarten vlogen de afgelopen tijd voor de David Bowie-musical Lazarus over de digitale toonbank. Dat is een enorme berg voor een betrekkelijk nieuwe titel die niet eerder in Nederland te zien was. Maar waarvoor kochten al die duizenden een ticket eigenlijk?

Metro probeerde dat zondagavond tijdens de première in DeLaMar in Amsterdam - daar is de voorstelling maar liefst een half jaar te zien - uit te vinden. Het antwoord: geen idee wat we eigenlijk gezien hebben. Maar… gaat dat zien! Na november dan, want de eerste twee maanden hangt het bordje uitverkocht op de deur.

Hoe vage Lazarus-shit van David Bowie ook geweldig kan zijn

Dragan Bakema, het scherm en de band achter glas.


Natte voeten bij mini-optreden The Script in Amsterdams café

The Script-zanger Danny O'Donoghue/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

11 OKT 2019

„Ik heb natte voeten.” Nee, het is geen pretje om buiten in onzekerheid af te wachten of je je favoriete band te zien krijgt tijdens een mini-showcase.

Zelfs vanuit Apeldoorn en Nijmegen hebben er mensen zich op het Leidseplein gemeld waar in café Hoopman The Script een halfuurtje gaat optreden. Maar garantie om binnen te komen is er niet. Er wordt geduldig afgewacht totdat iets voor half twee de deuren opengaan en de lange rij in een klap implodeert. Wie geluk heeft, raakt binnen en wordt getrakteerd op een intiem optreden.

Gezellige rij


Zondag Met Lubach is terug: ‘Soms net guerrillacampagnes’

Arjen Lubach/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

11 OKT 2019

Nadat Zondag Met Lubach een seizoen pauze had, keert het gelauwerde programma zondag weer terug op de buis.

Arjen Lubach stond gedurende het voorjaar in tal van theaters op de planken, maar keert nu weer terug in zijn vertrouwde studio. Zijn items bepaalden in het verleden meer dan eens de onderwerpen bij de koffieautomaat en meer. Hij wist 65.000 mensen over te halen om een petitie te tekenen, waarin hij werd voorgedragen als Farao der Nederlanden, tal van radio-dj’s draaiden zijn Vroempoen-jingle en bijna een miljoen mensen downloadden de Kamergotchi-app.

TTIP


Platina voor Paul Elstaks Rainbow in the Sky

DJ Paul Elstak / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

10 OKT 2019

Met de muziek van Paul Elstak wordt het al snel een feestje. Nu is zijn muziek ook nog eens reden voor een feestje. Elstak heeft een platina plaat ontvangen voor zijn single Rainbow in the Sky.

De klassieker is, sinds de invoering van de digitale downloads, maar liefst 12 miljoen keer gestreamd. De teller staat nog lang niet stil, want het nummer is nog steeds één van de meest gestreamde tracks uit de jaren negentig, maakte zijn woordvoerder donderdag bekend.


Maan over filmdebuut: Suuuuuuperleuk, maar wel een ‘soort zij-ding’

Maan over filmdebuut: Suuuuuuperleuk, maar wel een ‘soort zij-ding’

Maan als leidster van de opstand van mooie kinderen.

Foto van 'Erik Jonk'

9 OKT 2019

Zangeres Maan maakt haar acteerdebuut in De Club van Lelijke Kinderen (deze week in de bioscoop). De 22-jarige zangeres is te zien als dochter van een nieuwslezer (Jeroen van Koningsbrugge).

Maan verafschuwt in familiefilm De Club van Lelijke Kinderen de flaporen van haar broertje Paul (hoofdrolspeler Sem Hulsmann). Maar als de president van het land lelijke kinderen laat oppakken en afvoeren naar een opfriskamp) begint zij dat in haar ogen afzichtelijke broertje te missen. Paul wordt de held als hij met twee andere kids ontsnapt (de geweldige Narek Awanesyan en Faye Kimmijser) en leider wordt van een landelijke opstand van mooie kinderen. Ook Maan neemt daarin het voortouw. Haar vader de nieuwslezer komt in een onmogelijke spagaat omdat hij van de president op tv de meest verschrikkelijke dingen over zijn zoon moet zeggen. Dat houdt hij lang vol. Metro sprak Maan over haar debuut in een hotel in Amsterdam.

Mevrouw De Steenwinkel, de actrice…


Jeroen van Koningsbrugge in spagaat in De Club van Lelijke Kinderen

Jeroen van Koningsbrugge in spagaat in De Club van Lelijke Kinderen

Foto: Robin van Lonkhuijsen / ANP

Foto van 'Erik Jonk'

8 OKT 2019

In de Familiefilm De Club van Lelijke Kinderen worden lelijke jongeren verwijderd uit de samenleving. Jeroen van Koningsbrugge speelt een vader in tweestrijd.

Bizar onderwerp natuurlijk: een president (Roeland Fernhout) die lelijke kinderen en vuil in het algemeen verafschuwt. ‘Houd het schoon’ is zijn slogan. Kids met flaporen, schele ogen, rood haar en wijnvlekken worden opgepakt en naar een opfriskamp gestuurd. Drie kinderen weten daaruit te ontsnappen en krijgen onder leiding van ‘flapoor-Paul’ (Sem Hulsmann) een landelijke opstand van mooie leeftijdsgenoten voor elkaar.

Flapoor-Paul


Richelle Plantinga is ‘de echte Britt Dekker’

Richelle Plantinga is ‘de echte Britt Dekker’

Richelle Plantinga als Megan.

Foto van 'Erik Jonk'

8 OKT 2019

‘De film van Britt Dekker’, klinkt het als Whitestar waar dan ook ter sprake komt. De werkelijke hoofdrolspeelster is echter Richelle Plantinga (20) die eerder te zien was in de serie Zomer in Zeeland (SBS6), de film De Libi en langer geleden in beide Flikkens, Maastricht en Rotterdam.

Richelles eerste hoofdrol als Megan (zij deelt de rol met Dekker, als haar personage ouder is, zie onder) speelt zich regelmatig zittend op een paard af. Als Zandvoortse draafde ze vast vaak op een edele viervoeter over het strand, zou je denken. Niets is minder waar: „Nee, nooit gedaan. Ik had nog helemaal geen paardrij-ervaring. Ik zat heel lang op turnen.”

Richelle Plantinga is ‘de echte Britt Dekker’

Richelle en Victoria Koblenko.


Britt Dekker: liever op een paard dan op tv

Britt Dekker: liever op een paard dan op tv

Britt Dekker met haar George.

Foto van 'Erik Jonk'

7 OKT 2019

Britt Dekker maakt woensdag haar acteerdebuut in de film Whitestar. Haar paard George heeft een hoofdrol en die kreeg zij op een opmerkelijke manier.

Britt Dekker (27) en paarden, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De blondine met het hart op de tv-tong bedient met haar YouTubekanaal PaardenpraatTV 166.000 abonnees. Nu is er een onvervalste paardenfilm, Whitestar (woensdag in de bioscoop). Bedacht door Britt, met actrice Britt.

Metro sprak de debuterende actrice tijdens een persdag in Hippisch Centrum Muiderberg.


Jan des Bouvrie ging bij eerste vrouw elke dag vreemd

Zijn huidige vrouw Monique heeft hem getemd. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

5 OKT 2019

Jan des Bouvrie (77) laat in een openhartig interview met Volkskrant Magazine weten dat hij bij zijn eerste vrouw iedere dag vreemdging. De designer reed naar eigen zeggen elke dag een scheve schaats. Zijn huidige vrouw Monique heeft hem getemd.

„Ik ben nu 34 jaar met haar, en sindsdien ben ik nooit meer vreemd geweest. En daarvoor iedere dag”, aldus de ontwerper, die geen spijt heeft van zijn avontuurtjes. Toch besloot hij op een gegeven moment dat het zo niet langer kon. „Toen ben ik weggelopen, bij haar, mijn eerste vrouw. Ze was heel mooi, Joke heet ze. Maar ik kon er niet meer tegen dat ik elke dag moest liegen.”

Band hersteld


Carice vond acteerplezier door Halina terug

Carice vond acteerplezier door Halina terug

Carice van Houten (links) en Halina Reijn. / Sabine Cattaneo

Foto van 'Erik Jonk'

1 OKT 2019

Halina Reijn de regisseur, Carice van Houten haar hoofdrolspeelster. Zo werkten de hartsvriendinnen nog niet eerder samen.

Daar zitten ze dan, in een Amsterdamse hotelkamer met een bedstee. Ieniemienie-biscuitjes op tafel. Halina Reijn en Carice van Houten: als hartsvriendinnen, beiden de 40 gepasseerd en de steractrices gaven wel vaker samen interviews. Maar nu is er het indringende filmdrama INSTINCT (donderdag in de bioscoop) met Halina als regisseur en Carice als hoofdrolspeelster.

Dit smaakt naar meer


'The Masked Singer is een beetje freaky'
Likeability of5

'The Masked Singer is een beetje freaky'

Ruben Nicolai / Foto's: RTL

Foto van 'Quincy Brouwer'

27 SEP 2019

Ruben Nicolai werd bekend als onderdeel van De Lama’s en is al geruime tijd aan de slag als presentator bij RTL. Vanaf vrijdagavond presenteert hij The Masked Singer. De show was is al een hit in Korea, Duitsland en Amerika en komt nu ook Nederland veroveren. Daarnaast maken De Lama’s een comeback met een show in de Ziggodome.

Je presenteert het nieuwe programma The Masked Singer, kun je daar iets meer over vertellen? 

„Het is een spectaculair raadspelletje dat komt uit Korea en in een Hollands jasje is gestoken. Bekende Nederlanders worden onherkenbaar gemaakt en treden op in prachtige kostuums. Je hebt geen idee wie erin zit. Elke aflevering worden er hints weggeven. Het is aan het panel en kijkers om te raden wie er achter het masker zit. Pas als de deelnemers afvallen, wordt er onthuld wie er in het pak zit.”


like
user_1b743d7e35558e1b4282f09e3dbac238cd33d076_avatar