Showbizz

De Instagram van deelnemers Temptation Island 2019

De verleidsters van Temptation Island 2019. / RTL Temptation Island

Foto van 'Daisy Heyer'

29 JAN 2019

Als cadeautje voor Valentijnsdag heeft RTL 5 dit jaar het gloednieuwe seizoen van Temptation Island op het programma staan. Het is daarom tijd om kennis te maken met de deelnemers en hun Instagram-accounts!

Verleidsters

Er is één ding wat we nu zeker weten en dat is welke verleidsters er meedoen aan Temptation Island. Die werden maandag bekendgemaakt door RTL. Maak je klaar voor een dosis bikinifoto's, lipfillers en tatoeages waar je bang van wordt, maar wat dat betreft is er eigenlijk niets anders dan andere jaren Temptation Island.

Armanda. / RTL Temptation Island

Instagram: Armanda 
Deze prachtmeid is 22 jaar en komt uit Zwolle. Op haar Instagram is te zien dat ze af en toe switcht van lange blonde lokken naar krullen en dat ze geregeld een festivalletje pakt, zelfs samen met haar vader.

Ayleen. / RTL Temptation Island

Instagram: Ayleen

Ayleen is pas 19 jaar oud, maar werkt al als danseres en model. Ze komt uit Oldenzaal en staat regelmatig in de meest sexy pakjes op de podia van clubs in het land.

Demi. / RTL Temptation Island

Instagram: Demi

Demi van den Hoof is 23 jaar en komt uit Tilburg. Ze werkt op dit moment als bartender bij Club Fix in Tilburg, dus wellicht kun je haar daar in de weekenden nog bewonderen.

Emma. / RTL Temptation Island

Instagram: Emma

De 21-jarige Emma de Busscher komt uit het Belgische Brugge en wie op haar Instagram kijkt komt één ding te weten: ze houdt van bikinifoto's.

Kimberly. / RTL Temptation Island

Instagram: Kimberly

Kimberly Herman is 21 jaar oud, komt uit het Belgische Duffel en ziet er misschien heel onschuldig uit, maar niets is minder waar. Ze heeft een paar pittige tatoeages en is ook niet vies van een bikinifoto op zijn tijd.

Lizzy. / RTL Temptation Island

Instagram: Lizzy

Lizzy Causyn is 21 jaar oud, geboren in België en op dit moment werkzaam in het Franse Saint Tropez. De roodharige krullenbol heeft haar Instagram-account vol sexy foto's staan en geeft in haar Instastories van maandag aan dat ze nu al haatcomments binnenkrijgt, die ze zonder een spier te verrekken en met een hamburger in haar mond rustig doorleest. Zo doe je dat!

Naomi. / RTL Temptation Island

Instagram: Naomi

De Nijmeegse Naomi (19) kan supergoed dansen en is daar dan ook volop mee bezig. We kunnen dan ook niet wachten tot we haar danskunsten in het programma kunnen bewonderen.

Tisha. / RTL Temptation Island

Instagram: Tisha

De bekendste verleidster van Temptation Island dit jaar is vooralsnog Tisha Cyrus, die in 2014 aan de Belgische voorronde van het Eurovisiesongfestival meedeed. Ze kan zingen, dansen en blijkbaar dus ook een behoorlijk potje verleiden.

Verleiders?

De verleiders en koppels die dit jaar meedoen aan Temptation Island zijn nog niet bekendgemaakt, maar een flink potje neuzen op de Instagram-accounts van de verleidsters zorgt voor de nodige vermoedens. Dit is allemaal onder voorbehoud, maar een beetje speculeren hoort toch eigenlijk gewoon bij Temptation Island...

KIJK UIT: SPOILER ALERT. 

We hebben een vermoeden dat de 26-jarige bodybuilder Timone uit Almere dit seizoen ook te zien gaat zijn in het programma. Hij wordt gevolgd door alle verleidsters van het programma die bekend zijn gemaakt en heeft absoluut het lichaam om als verleider in het programma aan de slag te kunnen.

Ook de Belgische Gaetan Likile is bevriend met alle verleidsters van het programma en zou dus heel goed een verleider kunnen zijn. Hij is helemaal into fashion en heeft een mysterieus tintje (of een serieus probleem aan zijn ogen), want op zo'n beetje alle 139 foto's op zijn Instagram-account draagt hij een zonnebril.

De Amsterdamse mooiboy Jaimy Dorenbosch is nog zo'n man waarvan we bijna zeker weten dat hij in het team van verleiders van Temptation Island van dit jaar zit. Anders zou het wel heel toevallig zijn dat hij zo'n beetje alle verleidsters van het eiland volgt op Insta.

Oef, wie houdt van een smooth modelletje kan tijdens Temptation Island 2019 waarschijnlijk wegkwijlen bij Denzel Tyrone. Ook hij is dik bevriend met de mensen uit Temptation Island die we eerder noemden en hoort dus waarschijnlijk thuis in het rijtje verleiders.

De Belgische Jietse Strubbe wordt al in diverse (Belgische) media genoemd als verleider van Temptation Island 2019 en ook hij is maatjes met zo'n beetje alle deelnemers die al bekend zijn gemaakt.

Ook Jonah uit Utrecht wordt door diverse media genoemd als deelnemer. Hij heeft het overigens wat rustiger aangedaan met het volgen van zijn vrouwelijke collega's op het eiland: hij volgt alleen Demi en Kimberly.

En ten slotte denken we ook te weten wie de achtste verleider is, namelijk Ricardo Visscher. 

Extra verleidsters

Het lijkt erop dat er ook dit jaar weer twee extra verleidsters gaan worden ingezet op het eiland, want de Belgische Kiani Plattenbos uit Blankenberge en de Nederlandse Hung duiken ook telkens op in de Instagrams van de Temptation-kandidaten. Grappig genoeg blijkt laatstgenoemde weer een kennis te zijn met Lisa uit Temptation Island 2017, die samen met haar toenmalige vriend Merijn meedeed aan het programma.

En de koppels?

Tsja, ook over de koppels wordt natuurlijk het nodige gespeculeerd. De vier koppels zouden al exposed zijn door het Instagram-account teamtempa.

Zo zou Demi Rutting meedoen samen met haar vriend (of inmiddels ex?) Sidney Bout. De twee zijn beiden bevriend op Insta met een aantal Temptation Island-kandidaten die wij vermoeden, dus dat zou heel goed kunnen.

Het tweede koppel: Roger Bonsu en 'zijn' Laura, waarvan we geen Instagram kunnen vinden.

Heikki Geens en Milou van Aegtmael zijn bijna zeker een van de Belgische koppeltjes die dit jaar hun relatie op de proef stellen in het programma.

En van het laatste koppeltje, Rodanya Kelsey uit Almere en Morgan Cyriel uit Arnhem zijn beiden ook met behoorlijk wat verleiders en verleidsters bevriend, dus dat is waarschijnlijk ook een zekerheidje.

Temptation Island 2019 is vanaf 14 februari te zien op RTL 5. 


Voor wie van dansen houdt: vibe Afrika komt eraan!

Camera videoVoor wie van dansen houdt: vibe Afrika komt eraan!

Gumbootdansers.

In samenwerking met South African Tourism

20 MRT 2019

Nog maar drie dagen te gaan en dan is de South African Dance Battle dáár. Voor wie het gemist heeft: zaterdag komen buitengewoon talentvolle dansers, onder meer uit Zuid-Afrika, naar Zaandam om een heuse battle uit te vechten eh… te dansen.

De South African Dance Battle is een initiatief van South African Tourism, dit onder de noemer Ontmoet Zuid-Afrika. De reisorganisatie wil iedereen laten genieten van het land, dat zo bekend staat om de levendige cultuur, ongerept wild, adembenemende landschappen, als outdoorparadijs, de zonovergoten kust, bruisend stadsleven en de aardige mensen.

Live op Facebook


Nieuwe trailer Stranger Things seizoen 3 online

De releasedatum van de serie is ook bekendgemaakt. Vanaf 4 juli is Stranger Things 3 te zien op Netflix. Foto: ANP

Foto van 'Metro en ANP'

20 MRT 2019

Na twee spannende en succesvolle seizoenen van de populaire serie Stranger Things werd het tijd voor een nieuw seizoen. Netflix heeft eindelijk de nieuwe trailer online gezet.

Een zomer kan alles veranderen

De trailer zit vol met jaren '80 nostalgie en de nodige monsters en heeft als bijschrift: één zomer kan alles veranderen. De scholen zijn uit, het zwembad is open. Welkom tot de zomer van '85 in Hawkins.


Gerard Joling gaat programma’s maken voor RTL

Gerard Joling treedt op tijdens 538Koningsdag. / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

19 MRT 2019

Gerard Joling tekende dinsdagmiddag een contract bij RTL. De zanger gaat exclusief voor de zender programma’s maken.

Joling is vanaf september te zien bij RTL als jurylid in de nieuwe muzikale tv-show The Masked Singer. Daarnaast gaat Joling meerdere RTL-programma’s presenteren, maakte de zender dinsdag bekend.

Al sinds 1996


Zuid-Afrikaanse Dance Battle live op Facebook

Zuid-Afrikaanse Dance Battle live op Facebook

De Afrodans: mix van stijlen.

In samenwerking met South African Tourism

18 MRT 2019

Een spectaculaire Dance Battle met de beste dansers van onder meer Zuid-Afrika. Die wordt zaterdag in Zaandam georganiseerd door South African Tourism en is live op Metro’s Facebook te volgen (zie kader). Metro sprak één van de deelnemers, Patrick Mngeni, over dans in Zuid-Afrika en de drie danssoorten die we tijdens de Dance Battle gaan zien. „Zuid-Afrika ís dans.”

The Lion King

Hij is 35 jaar, maar danst nog altijd de sterren van de hemel. Patrick Mngeni doet dat op dit moment in een Duitse versie van The Lion King. Aan de telefoon klinkt Mngeni nog wat slaperig, hoe anders zal dat zaterdag tijdens de South African Dance Battle zijn. Dan zal hij op en top en vol enthousiasme strijden.


Britney Spears.

Muziek van Britney Spears in sprookjesmusical

Britney Spears. / AFP

Foto van 'Metro'

12 MRT 2019

Niemand minder dan popdiva Britney Spears is later dit jaar te horen in een nieuwe musical. In Once Upon a One More Time zullen 23 liedjes van de zangers ten gehore worden gebracht.

Dit heeft de eigenaar van het James L. Nederlander Theater in Chicago laten weten aan de New York Times. De verwachting is dat het stuk op 13 november in première gaat.

Feministische kijk


Babynieuws: Danny Froger wordt vader!

Babynieuws: Danny Froger wordt vader!

Danny Froger en Ann Dominique. Foto: ANP

Foto van 'Metro'

11 MRT 2019

Babynieuws in de Froger-familie! Danny Froger en zijn lief Ann Dominique verwachten hun eerste kindje. „Een nieuwe stap in ons leven en ik weet nu al dat het de mooiste uit mijn leven zal zijn", schrijft Froger op Instagram.

Ook Dominique maakte op Instragram bekend dat ze in blijde verwachting is. „Het is tijd om ons geheim te vertellen... We zijn zwanger!", schrijft ze. „Zó enthousiast om dit kleine mensje te ontmoeten die voor de helft mij is en voor de helft de persoon van wie ik hou."


Mol Merel dacht meerdere keren 'dit gaat niet goed'

Mol Merel dacht meerdere keren 'dit gaat niet goed'

Het is bekend: Merel Westrik is de Mol van het negentiende seizoen van Wie is de Mol?. Foto: ANP / Levin den Boer.

Foto van 'Amarins de Boer'

10 MRT 2019

Merel Westrik hoeft niet langer te liegen en bedriegen. Na maanden moeten zwijgen, mocht ze haar Mol-identiteit zaterdagavond voor een uitzinnige menigte in het Amsterdamse Vondelpark bekendmaken. „Wat een bevrijding.”

„Het was geweldig”, blikt Westrik na de uitzending terug op haar Mol-avontuur in Colombia. „Ik had een unieke dubbelrol, waardoor ik het spel in al zijn facetten kon meemaken: zowel als saboteur als kandidaat.”

Kameleon


Documentaire Michael Jackson trekt 600.000 kijkers

ANP

Foto van 'Naomi Defoer'

9 MRT 2019

De documentaire Leaving Neverland, waarin twee mannen vertellen slachtoffer te zijn geweest van seksueel misbruik door Michael Jackson trok vrijdagavond 609.000 kijkers.

De documentaire was te zien op NPO3 en werd uitgezonden voor de VPRO. Om meer duiding te geven over de film en de impact ervan, werd er voor, tussen en na de documentaire een studiogesprek gehouden door tekstschrijver, presentator en journaliste Janine Abbring.

Onschuldig


Ontknoping Wie is de Mol nadert

De finale van 2015 met Rik van de Westelaken als winnaar/ANP

Foto van 'Naomi Defoer'

9 MRT 2019

Molloten in heel Nederland zitten in spanning. Nog even wachten en dan wordt zaterdagavond bekend of hun bevindingen kloppen. Is het journaliste Merel Westrik, singer-songwriter Nielson of toch actrice Sarah Chronis de saboteur?

In de bioscoop

De finale wordt live uitgezonden in het gezelschap van publiek in Amsterdam op NPO 1. Diehard fans kunnen afreizen naar een van de twaalf zalen van de Vue bioscoop om de laatste aflevering op het witte doek te bewonderen.


The Voice blijft voor drie jaar verbonden aan RTL

Dennis van Aarsen won dit jaar/ANP

Foto van 'Kasper Hermans'

8 MRT 2019

Er werd veel weggehaald door SBS bij RTL, maar The Voice blijft ondanks de speculaties de komende drie jaar als programma bij RTL te bewonderen, zo meldt de zender. Dit geldt zowel voor de Holland-, Kids- als Senior-editie.

Alle programma's zullen gepresenteerd worden door Martijn Krabbé, maar hij heeft door het vertrek van Wendy van Dijk iemand anders aan zijn zijde. Bij The Voice of Holland krijgt hij Chantal Janzen naast zich, Lieke van Lexmond bij The Voice Senior en Jamai bij The Voice Kids.

Fans van alle leeftijden


Musical over Tina Turner komt naar Nederland

De échte Tina Turner (l) en musicalactrice Kristina Love. /ANP

Foto van 'Elselotte Smink'

8 MRT 2019

You’re simply the best! Kan jij hits van Tina Turner, zoals The Best en Proud Mary moeiteloos meezingen?

Dan is er goed nieuws voor je. De musical over het wervelende leven van de zangeres komt in 2020 in een Nederlandse versie naar Nederland, kondigt Stage Entertainment aan.

Grote hit


Duncan de Moor na afloop van de tweede liveshow van het vijfde seizoen van The Voice of Holland.

Duncan Laurence met ballad Arcade in Tel Aviv

Duncan de Moor na afloop van de tweede liveshow van het vijfde seizoen van The Voice of Holland. / ANP

Foto van 'Metro en ANP'

7 MRT 2019

Met het liedje Arcade gaat singer-songwriter Duncan Laurence namens Nederland naar het Eurovisiesongfestival in Israël. De zanger presenteerde de ballad donderdagavond in het tv-programma De Wereld Draait Door. AVROTROS deelde de Nederlandse inzending aan het begin van de avond via YouTube.

The Voice of Holland

De keuze voor de 24-jarige Laurence was al sinds 21 januari bekend, maar nu dus ook het nummer waarmee hij naar Israël gaat. Hij komt uit in de tweede halve finale op 16 mei in Tel Aviv. De relatief onbekende zanger deed in 2014 mee aan de talentenjacht The Voice of Holland.


Koningin Elizabeth.

Queen Elisabeth nu ook op Instagram

Koningin Elizabeth. / EPA

Foto van 'Metro'

7 MRT 2019

Niemand minder dan de koningin van Engeland zit sinds kort op Instagram. Er bestond al een tijdje een account voor het Britse koningshuis. Met enige regelmaat waren daar berichten te lezen afkomstig van de prinsen William en Harry en Kate en Meghan.

Donderdag plaatse koningin Elizabeth echter voor het eerst zelf een berichtje. Aanleiding was het bezoek van de koningin aan het Science Museum in Londen. Daar kwam ze een brief tegen die geadresseerd was aan haar over-overgrootvader.


Lex Uiting: 'Twan wilde direct stoppen'

Lex Uiting: 'Twan wilde direct stoppen'

Foto: ANP.

Foto van 'Metro en ANP'

6 MRT 2019

Lex Uiting, presentator en sidekick van Twan Huys onthult waarom de talkshow RTL Late Night van RTL4 maandag abrupt is gestopt. Nadat Twan Huys zijn ontslaggesprek had, wilde hij er direct mee stoppen. In tegenstelling tot Humberto Tan, zag Huys het niet zitten om nog een aantal maanden door te pakken. Toen hij zondag te horen kreeg dat zijn carrière bij Late Night erop zat, was hij er direct klaar mee, zegt hij tegen De Telegraaf.

Uiting was het totaal niet eens met het ontslag van de journalist. „Een journalistiek talent als Twan had zoveel meer verdiend dan dit", zegt hij. Volgens Uiting was bij veel kijkers 'de beeldvorming niet juist'. „Veel mensen die ik kritiek hoorde uiten op het programma, haalden die kritiek uit de media. Ze gaven toe zelf niet eens naar Late Night te kijken."

„Dit was een programma in opbouw en we waren er nog niet. Al heeft het zich echt ontwikkeld'', vindt hij. „Ik hield er rekening mee dat een discussie over Late Night misschien ergens in de lente zou plaatsvinden. Maar nu al…?"


Keith Flint.

Prodigy last volledige tour af

Keith Flint. / ANP

Foto van 'Naomi Defoer'

6 MRT 2019

De Britse Band The Prodigy heeft alle optredens gecanceld na het overlijden van leider Keith Flint. De groep zou onder meer het podium van het Lowlands festival in Biddingshuizen betreden. De 49-jarige zanger werd maandag na zelfmoord dood aangetroffen in zijn huis in Essex.

Begrip voor de situatie

De bandleden maakte maandag via social media bekend dat de geplande tour volledig afgelast wordt. The Prodigy zou in mei door de Verenigde Staten gaan toeren en daarna in de zomer neerstrijken in Europa. De organisatie van Lowlands liet dinsdagavond via Instagram weten begrip te hebben voor de situatie en het besluit.


Kylie Jenner op de rode loper bij de Grammy Awards.

Kylie Jenner jongste 'selfmade' miljardair ooit

Kylie Jenner op de rode loper bij de Grammy Awards. / AFP

Foto van 'Metro'

5 MRT 2019

De 21-jarige Kylie Jenner is door Forbes uitgeroepen tot jongste ‘selfmade’ miljardair ooit. De halfzus van Kim heeft dit volgens het blad grotendeels te danken aan haar succesvolle cosmeticabedrijf, Kylie Cosmetics. Die onderneming zou minstens 900 miljoen dollar (bijna 796 miljoen euro) waard zijn.

Lage vaste lasten

Het in 2015 opgerichte Kylie Cosmetics heeft volgens het zakenblad lage vaste lasten. Er staan maar zeven voltijds- en vijf deeltijdsmedewerkers op de loonlijst. De productie wordt uitbesteed en de marketing grotendeels gedaan via sociale media, waar Jenner een enorme schare volgers heeft.


Peter Dinklage op de set tijdens het zevende seizoen.

HBO deelt trailer laatste seizoen Game of Thrones

Peter Dinklage op de set tijdens het zevende seizoen. / EPA

Foto van 'Metro'

5 MRT 2019

HBO deelde dinsdag de eerste beelden van het achtste en daarmee laatste seizoen van hitserie Game Of Thrones. De video laat beelden zien van de langste aaneengesloten vechtscene in televisiegeschiedenis.

Het duurde volgens de makers van Game Of Thrones 55 dagen om deze scene te schieten. Om het einde voor zowel de makers zelf als de acteurs verborgen te houden, zijn er meerdere scenario’s voor de finale gefilmd.

Zes afleveringen


Relatie Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau voorbij

Het koppel in gelukkigere tijden ©ANP

Foto van 'Jelmer Visser'

5 MRT 2019

Het huwelijk tussen voetballer Wesley Sneijder en presentatrice Yolanthe Sneijder-Cabau is voorbij. Dat bevestigt de agent van Yolanthe na berichten van RTL Boulevard.

Het koppel woont niet meer samen en zal op termijn scheiden. Over de verdere toedracht van de breuk is geen verdere informatie bekendgemaakt. De relatie zou al langere tijd in zwaar weer verkeren.

Sprookjeshuwelijk


Famke Louise mét okselhaar op cover LINDA.meiden
Likeability of3

Famke Louise mét okselhaar op cover LINDA.meiden

Famke Louise. Foto: ANP

Foto van 'Rosan de Vos'

4 MRT 2019

Een beetje okselhaar bij vrouwen vies? Famke Louise bewijst het tegendeel. De 20-jarige heeft een opvallende covershoot gedaan voor het blad LINDA.meiden. De zangeres laat op de foto haar okselhaar zien. „Een beetje ophef kan geen kwaad", vindt ze.

Een vrouw mag doen wat ze zelf wil

„Maar vooral omdat ik vind dat een vrouw mag doen wat ze zelf wil. Als ik me even niet wil scheren, doe ik dat niet. Waarom mag een man wel okselhaar hebben, en is het bij een vrouw vies? Het is gewoon háár - niet meer dan dat", zegt Famke in het begeleidende interview.


dislike
user_b813bdc1492e6438db65972a8444f71a0ece22af_avatar