Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 11 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Temptationtrouwerij op komst: Pommeline en Fabrizio

Zaten we een tijd geleden nog aan de buis gekluisterd om alle misere en juicy drama van Temptation Island te aanschouwen, vliegen nu de verlovingen ineens om de oren.

Er heeft zich namelijk opnieuw (na Niels en Rosanna) een ‘Temptation Island’-koppel verloofd. Pommeline en Fabrizio hebben op Instagram het heugelijke nieuws gedeeld.

Sinds april een stel

“Hij stal mijn hart, dus nu steel ik zijn achternaam. Ik zei ‘ja’!”, klinkt het enthousiast op Instagram. Ook Fabrizio stak zijn geluk niet onder stoelen of banken. Hij deelde een filmpje waarop te zien is hoe hij door de knieën gaat. Het koppel leerde elkaar kennen tijdens het vorige seizoen van ‘Temptation Island’ en vormen sinds april een koppel.

https://www.instagram.com/p/Boy1wo7jMhn/

En zo zag het huwelijksaanzoek eruit:

https://www.instagram.com/p/Boy1YArlAPc/

Daar ging wel wat aan vooraf. In het kort: Pommeline’s ex Merijn verliet zijn ex in een eerder seizoen voor Pommeline. Die ging in de tattooshop van Fabrizio werken en zag Fabrizio wel staan. Hij ging echter meedoen als verleider aan Temptation en kreeg toen iets met Danielle – om vervolgens voor Pommeline te gaan. Echte liefde overwint alles?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.