Redactie Metro
Redactie Metro Entertainment 11 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Maan onder vuur na optreden in DWDD

Zangeres Maan de Steenwinkel zat woensdagavond aan tafel bij de Wereld Draait Door, waar zij het lied Het Dorp zong van Wim Sonneveld. Al snel werd duidelijk dat veel kijkers dit geen succes vonden.

De zangeres was te gast om te praten over nummers die bepalend voor haar zijn geweest in haar leven. De Steenwinkel vertelde dat het lied van Wim Sonneveld heel belangrijk voor haar is geweest. „Het is een van de lievelingsliedjes van mijn moeder en ik luisterde het veel in mijn kinderjaren. Als ik voor het ontbijt naar beneden kwam, stond die muziek vaak op.”

Twitter

Op Twitter stroomde na het optreden al snel reacties binnen van kijkers die de Steenwinkel te jong zouden vinden voor het zingen van een klassieker als Het Dorp.

Gelukkig zijn er ook kijkers die het voor haar opnemen. Zo ook dj Ferry Maat. „Ik lees al die kritiek, maar vind het niet terecht. Ben blij dat een jonge zangeres deze keuze maakt en laat ’t dan maar wat minder doorleefd klinken, voor mij is ’t vooral een dappere keuze. Waar maken we ons druk over…”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.