Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 26 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Famke Louise en Ronnie Flex officieel een stelletje?

Heet nieuws: het lijkt erop dat het nu écht bevestigd is dat Ronnie Flex en Famke Louise officieel een stelletje zijn. En dat is reden voor duizenden likes in enkele minuten.

Famke Louise plaatste vrijdagavond namelijk een foto van haar en Ronnie Flex, hand in hand bij een zwembad in een zonnig oord. Tekst plaatste ze niet bij de foto, maar de beelden zeggen voor de mensen die reageren meer dan genoeg. ,,JAA!" en de hearteyes-emoji worden veelvuldig onder het kiekje gepost.

https://www.instagram.com/p/BpZ3uOwC_DO/

Geruchten

Er gaan al een tijdje geruchten over dat de twee bekende artiesten die samen ook een track produceerden iets met elkaar zouden hebben. 11 oktober kwam er een video van Juice Show online op YouTube waarin Igmar Felicia en Kaj van der Ree al probeerden het nieuws los te krijgen bij Famke. Ook toen was ze niet bepaald duidelijk over haar relatie met Ronnie.

Gezellig

Omdat er geruchten rondgingen dat Ronnie en Famke op de 3FM Awards zoenend gespot zouden zijn, vraagt Kaj aan Famke of zij iets met de rapper heeft. ,,Daar ga ik geen antwoord op geven", zegt ze, waarna ze met een grote grijns een slok van haar drinken neemt. Later impliceert ze dat er misschien wel degelijk iets zou spelen, als Kaj zegt: ,,Iedereen in dit wereldje denkt dat jullie het heel leuk met elkaar hebben. Is dat zo of niet?"

,,Ja", antwoordde Famke daarop. En dat ze daarmee bedoelde dat ze een relatie met Ronnie heeft, lijkt nu definitief de uitleg van dit vage antwoord.

https://www.youtube.com/watch?v=k6dPdvhXOUk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.