Showbizz

De herrijzenis van Beau van Erven Dorens

Met zijn eigen Beau Five Days Inside sleepte hij uiteindelijk de Televizier-ring in de wacht. Foto: ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

12 OKT 2018

Donderdagavond sleepte Beau van Erven Dorens na lange tijd niet één maar twee Televizier-ringen in de wacht. Beau's carrière raakte een beetje in het slop toen hij begon bij SBS. In 2015 vetrok hij bij de zender en steeg hij weer in populariteit. Drie jaar later is hij de grote winnaar van het Gouden Televizier-Ster Gala!

De 47-jarige Beau draait al heel wat jaartjes mee in de televisiewereld, maar het is de eerste keer dat hij de prestigieuze prijs mee naar huis mag nemen. Hij won de prijs voor het beste televisieprogramma met Beau Five Days Inside en de prijs voor beste presentator.

Beau en zijn vrouw Selly. Foto ANP

RTL Boulevard start van succes

Beau van Erven Dorens begon zijn carrière op de radio bij oa Yorin FM. Later was hij op tv te zien met het RTL-programma Alles voor de kijkcijfers, waarin hij met programmamakers keek naar shockerende filmpjes. In 2001 kwam hij achter de desk te staan als presentator bij RTL Boulevard en had hij zijn grote doorbraak. In 2005 stopte hij met het programma omdat hij meer tijd wilde voor de kinderen.

Beau bij RTL Boulevard. Foto: ANP

De presentator nam een sprong in het diepe en ging verder bij Talpa, waar hij het succesvolle Deal or No Deal presenteerde. Ook met The Phone scoorde hij een hit. Daarna ging Beau naar SBS en uiteindelijk bleek dat geen goede keuze. Hij maakte programma's als Hole in The Wall met Gerard Joling. Ook presenteerde hij De Nieuwe Uri Geller en Shownieuws.

Flops bij SBS

Enkele flops van de ster zijn NSE, Show Me The Money en Het Beste Idee van Nederland. „Dat die programma’s met mij als presentator zijn mislukt, is niet aan mij te wijten, al denken anderen daar anders over. Toch was ik er goed ziek van. Aan de andere kant heb ik er ook weer van geleerd," zei hij in 2012.​

In 2015 ging de presentator terug naar RTL, omdat hij bij SBS te slechte kijkcijfers scoorde.Hij was regelmatig te zien in RTL Boulevard waar het ooit begon. In de zomer van 2017 verving hij Humberto Tan als presentator van RTL Late Night. En Beau kreeg goede reacties van het publiek. Beau ging meer human interest-programma's maken en scoorde met The Amsterdam Project en 5 jaar later. 

Beau nam tijdelijk het stokje over van Humbert Tan. Foto: ANP

Lovende recensies

Voor The Amsterdam Project, waarbij hij daklozen een beter leven probeerde te geven, won hij de zilveren Nipkowschijf. In 5 jaar later ging hij meer de diepte in. „De kracht van deze programma’s zit in de human interest, de gevoelige factor. Maar die human interest, en dus ook de kracht daarachter, zit inmiddels ook in Beau”, zei recensent Arjen Fortuin. Ook AD-recensent Angela de Jong was te spreken over Beau: „De tv-presentator (…) heeft ineens zijn plek gevonden. En wel in maatschappelijk betrokken reality, waarin hij registreert, participeert, zich verwondert of opwindt, raakt en zich laat raken om ongegeneerd zijn tranen de vrije loop te laten voor de camera. Dat is Beau op zijn best.”

Met zijn eigen Beau Five Days Inside sleepte hij uiteindelijk de Televizier-ring in de wacht.


Views

2k+

Gemaskerde gek moordt er op los in Halloweenparkvideo icon
00:00

In samenwerking met Hell Fest

15 OKT 2018

Gemaskerde gek moordt er op los in Halloweenpark

Een seriemoordenaar heeft in Amerika zijn slachtoffers zorgvuldig gekozen tijdens een Halloweenfeest in een themapark. Mocht je al je twijfels hebben om zo’n eng feest te bezoeken, laat staan in een Halloween themapark…

Na het zien van de film Hell Fest ga je waarschijnlijk nooit meer. Vanaf donderdag 18 oktober draait deze gruwelijke Halloween-ride voor thrillerseekers en adrenaline-junkies op het witte doek vol rode spetters.

Zombies, monsters en moordenaars

Hell Fest draait om een groep vrienden die een bloedstollend horroravontuur beleven. Zombies, monsters, moordenaars en demonen jagen de bezoekers van het Halloweenfeest de stuipen op het lijf, maar één gemaskerd persoon draagt zijn outfit niet voor het verkleedfeestje. Die draagt zijn masker om onherkenbaar te kunnen moorden. En de vrienden en andere parkbezoekers maar denken dat het er allemaal bij hoort…

De makers van The Walking Dead en het bedrijf achter de SAW-films en The Cabin in the Woods, werkten samen aan deze nieuwe horrorsensatie, die vanaf deze week in de bioscoop te zien is.


Views

1k+

Wat te doen voor een mooie wereldbol in 2070?

Wat te doen voor een mooie wereldbol in 2070?

Deze jongeren vind je op dinsdag 16 oktober ook in de papieren Metro.

In samenwerking met Shell en One Young World

GISTEREN

Wat kunnen we allemaal doen om ervoor te zorgen dat we in, pak ‘m beet, het jaar 2070 nog op een prachtige wereldbol kunnen leven? Wat voor oplossingen kunnen we bedenken voor thema’s als duurzaamheid, klimaatverandering, schaarse grondstoffen en sociale ongelijkheid? Daarover brainstormen 1800 jongeren vanuit de hele wereld vanaf woensdag 17 oktober tot en met zaterdag 21 oktober tijdens de One Young World-top in Den Haag. Shell ondersteunt een delegatie van 20 jongeren voor One Young World met een Scholarship Programme. Deze jongeren, onze leiders van de toekomst, spreken in deze bijlage over de prachtige wereldbol die zij over een halve eeuw voor zich zien.

Jongeren die verschil willen maken

Een betere wereld willen we allemaal. Maar sommige jongeren zetten zich daar écht voor in. Dankzij hun bijzondere ambities zijn ze geselecteerd om via genoemd Shell Scholarship Programma de One Young World top in Den Haag bij te wonen. Daar kunnen ze hun krachten bundelen om hun plannen nog veelbelovender te maken. Deze week vind je op Metronieuws negen portretten van young leaders met passie. Hieronder drie, later in de week de andere zes jongeren.


Views

1k+

Verloving Ariana Grande en Pete Davidson afgeblazen

Ariana Grande en Pete Davidson waren nog geen zes maanden verloofd. / Foto: EPA

Foto van 'Merel Driessen'

15 OKT 2018

Het zal nog even duren voordat we Ariana Grande in een witte bruidsjurk zullen zien schitteren. Nog geen half jaar nadat de zangeres zich met Pete Davidson heeft verloofd, zijn de twee uit elkaar.

Nieuwswebsite TMZ meldt dat Ariana en Pete het nu niet de juiste tijd vinden voor een relatie. Volgens bronnen dichtbij TMZ hebben de twee hun relatie dit weekend verbroken. Ze zouden nog steeds van elkaar houden, maar zijn niet meer verliefd zijn op elkaar.

Kostbare ring


Views

2k+

video icon
00:00

In samenwerking met het Europees Parlement

VANDAAG, 15:56

Nils gaat voor dieren de wereld over

Nils Gärtner Greskewitz (31) uit Hamburg is een echte dierenliefhebber. Hij zet zich al jaren in voor de bescherming van onze fauna. Zo doet hij mee aan strand clean-ups, is hij veganist en werkt hij als vrijwilliger bij het Friese zeehondencentrum Pieterburen. Het helpen van zieke en gewonde zeehonden, om ze zo weer vrij te kunnen laten in de natuur, geeft hem voldoening. Tijdens zijn werk loopt hij echter tegen een muur van wetgeving aan. Nils vindt het belangrijk dat Europa het beleid omtrent dierenrechten verandert. Daarom gaat hij stemmen tijdens de Europese verkiezingen op 23 mei 2019.

Wie anders?

Jij gaat stemmen bij de verkiezingen voor het Europees Parlement. Waarom precies?

Er zijn op dit moment nog veel problemen in Europa op het gebied van dierenrechten. Als ik niet ga stemmen wie doet het dan? Iedereen heeft een stem en die moet je gebruiken.

Heb je deze passie om je in te zetten voor dierenrechten altijd al gehad?

Mijn passie voor dierenrechten heb ik niet altijd gehad. In 2012 heb ik mijn leven omgegooid. Ik keek een documentaire over de jacht op dolfijnen in Japan, dat heeft mijn wereldbeeld veranderd. Na het kijken van die documentaire heb ik me aangemeld voor de campagne om de jacht op dolfijnen te monitoren. Ook heb ik op vijf verschillende plekken op de wereld gewerkt met dieren. Daarnaast ben ik veganist geworden.

Zeehondjes

Wat doe je zelf om te strijden voor dierenrechten?

Ik werk als vrijwilliger bij het zeehondencentrum, waar ik help bij de rehabilitatie van zieke en gewonde zeehonden. Momenteel hebben zeehonden in Europa te maken met veel problemen. Elk land in de EU heeft andere wetten om zeehonden te beschermen. In Nederland is de zeehondenpopulatie stabiel, daarom moeten we nadenken over welke zeehonden we kunnen opvangen om te rehabiliteren en welke niet. Maar in Duitsland schiet een jager een zeehond dood omdat hij niet in rehabilitatie gelooft en in Denemarken is er helemaal geen opvang voor zieke zeehonden. Ik vind dat er een gezamenlijk plan voor alle landen in de Europese Unie moet komen waarin staat hoe deze landen in de toekomst om moeten gaan met zeehonden.

Merk je dat mensen in je omgeving meer gaan nadenken over dierenrechten door jou?

Ja, heel erg. Vrienden en andere mensen in mijn omgeving vragen me steeds vaker wat ze zelf kunnen doen om te helpen met bijvoorbeeld het milieu of de zeehonden. Iedereen kan iets doen, hoe klein ook. Al ga je een keer een middagje op het strand afval opruimen. Als we iets willen veranderen in de Europese Unie omtrent dierenrechten, dan moeten we dat samen doen.

Eerst Europa dan de wereld

Denk je dat de Europese Unie de organisatie is die echt een verschil kan maken op het gebied van dierenrechten?

De Europese Unie is de aangewezen instelling om verandering te bewerkstelligen. Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Eerst moet Europa veranderen, daarna kunnen we de rest van de wereld helpen.

Heb je die betrokkenheid altijd al belangrijk gevonden?

Ja, natuurlijk. In Duitsland stem ik ook altijd. Als je het ergens niet mee eens bent, moet je op zoek gaan naar iemand in de politiek die het met jou eens is. Je kunt dan op die persoon stemmen. Alleen als je dat doet, kan er iets veranderen. Door te stemmen kun je laten zien dat een specifiek onderwerp belangrijk voor je is. Daarnaast is activisme een manier om voor verandering te zorgen. De regering moet daar wel iets mee doen door nieuwe regels en wetten in te stellen. Als je wilt dat er echt iets verandert dan moet je daar zelf wat aan doen.

Meedoen? Schrijf je in

Ev Liu (zij verscheen eerder op Metronieuws) en Nils Gärtner Greskewitz willen het verschil maken in Europa, maar dit kunnen ze niet alleen. Iedereen die wil meedoen of mee wil praten met een eigen onderwerp, kan zich aanmelden op ikstemdezekeer.eu.

Via deze site kan iedereen anderen in hun omgeving – vrienden en familie – aanmoedigen om te gaan stemmen. Na aanmelding op de site word je op de hoogte gehouden van wat er rond de verkiezingen gebeurt en krijg je updates en info over evenementen bij jou in de buurt. Je kunt je inschrijving ook delen met vrienden via social media. Als anderen zich via jouw link inschrijven, dan wordt die inschrijving aan jou gekoppeld. Zo kun je zien hoeveel mensen jij hebt gemotiveerd om te gaan stemmen.

Het Europees Parlement vind je op Twitter, Instagram en Snapchat onder EPinNL.


Views

200+

Tips voor de herfstvakantie: roggen en haaien voeren

Zin in een beetje spanning? Dan kun je zelf haaien of roggen voeren in het aquarium van Fort Kijkduin. Foto ter illustratie: Colourbox

Partnercontent

15 OKT 2018

Toeristen weten de Kop van Noord-Holland de laatste jaren steeds beter te vinden. In deze serie: wat vinden zij daar eigenlijk? In deel vier geeft Metro je tips voor de leukste uitjes in de herfstvakantie in de Kop van Noord-Holland. Meer info? Dagjeuitindekop.nl.

Met de temperaturen van deze week lijkt het eerder op zomer, toch is de herfstvakantie echt begonnen. In regio zuid is de vakantie van 13 t/m 21 oktober en in noord en midden van 20 t/m 28 oktober. Wat ga jij doen tijdens deze zonnige herfstdagen?

Halloween in Hippolytushoef


Views

1k+

Zien we Blake Lively straks weer in een tv-serie?

Blake Lively. Foto: ANP

Foto van 'Elselotte Smink'

12 OKT 2018

In september was het elf (!) jaar geleden dat we voor het eerst kennis konden maken met Miss Serena van der Woodsen in de stationshal van Grand Central: de legendarische openingsscène van de bekende tv-serie Gossip Girl. Ah, the memories.

Na de serie richtte Serena, oftewel Blake Lively, zich vooral op films. Maar daar komt verandering in! De actrice heeft een contract getekend met Amazon voor een nieuwe serie.

Het draait om de fashionwereld


Views

2k+

Desperados verstopt 20 ADE-passen in Amsterdam

In samenwerking met Desperados x ADE

10 OKT 2018

Desperados helpt jou vandaag wellicht aan een van de vetste weken van je leven. Want wie goed zoekt, kan twee van de twintig felbegeerde ADE-passen vinden die het biermerk vandaag verstopt door heel Amsterdam. En daarmee heb je toegang tot alle dag-, en nachtevents tijdens het ADE!

Wanneer de gele vlaggen weer wapperen in onze hoofdstad weten we hoe laat het is: Amsterdam Dance Event staat voor de deur. Dat betekent dat Amsterdam vanaf volgende week woensdag volledig in het teken staat van dance, uitgaan en events. Maar Desperados kan niet wachten en geeft jou nu al de kans om op party-ontdekkingstocht te gaan.

Nieuwe dancefloors


Views

6k+

Temptationtrouwerij op komst: Pommeline en Fabrizio

Pommeline en Fabrizio. Foto: Instagram @pommelinetilliere

Foto van 'metronieuws'

11 OKT 2018

Zaten we een tijd geleden nog aan de buis gekluisterd om alle misere en juicy drama van Temptation Island te aanschouwen, vliegen nu de verlovingen ineens om de oren.

Er heeft zich namelijk opnieuw (na Niels en Rosanna) een ‘Temptation Island’-koppel verloofd. Pommeline en Fabrizio hebben op Instagram het heugelijke nieuws gedeeld.

Sinds april een stel


Views

3k+

Grenzen worden overschreden in nieuwe film Rafaël

Rafaël draait sinds deze week in de Nederlandse bioscopen

Foto van 'Lisa Vermeij'

11 OKT 2018

Wat zou jij doen voor de liefde? Zou je grenzen overschrijden om bij de liefde van je leven te zijn? Vanaf deze week draait de Nederlandse film Rafaël in de Nederlandse bioscopen. Het romantische drama is gebaseerd op ware gebeurtenissen en vertelt het aangrijpende en soms ongelooflijke verhaal van de Nederlandse Kimmy en Tunesische Nazir.

Het verhaal dat in 2011 zelfs het wereldnieuws haalde, verscheen eerder in boekvorm in de gelijknamige roman van schrijfster Christine Otten. Rafaël is gebaseerd op het verhaal van de Eindhovense kapper en haar Tunesische man dat in 2011 wereldnieuws werd. Het koppel was onlangs getrouwd en wil voor de bevalling naar Nederland.

Nazir wordt bij de grenzen tegengehouden omdat de huwelijkspapieren niet blijken te kloppen. In Rafael zien we hoe Kimmy alles op alles zet om Nazir naar Nederland te krijgen. Nazir kiest er op zijn beurt voor om illegaal de oversteek naar Europa te maken. Melody Klaver (28) speelt de rol van Kimmy en de rol van Nazir wordt gespeeld door Nabil Mallat (30).


Views

6k+

Ronnie Flex komt met eigen kledinglijn

Ronnie Flex treedt op tijdens de derde dag van het muziekfestival Pinkpop. / ANP

Foto van 'metronieuws'

11 OKT 2018

Waar het voor Amerikaanse muzieksterren heel gewoon is om een kledinglijn uit te brengen, is het dat in Nederland nog niet. Rapper Ronnie Flex brengt hier verandering in door zijn eigen kledinglijn op de markt te brengen.

Samen met modemerk CoolCat, van ondernemer Roland Kahn, brengt hij een eigen collectie uit. De rapper treedt daarmee in de voetsporen van Kanye West, Rihanna, en Pharrel Williams.

Wens


Views

1k+

Maan onder vuur na optreden in DWDD

Maan op de rode loper van de galapremiere MAMMA MIA! / ANP

Foto van 'metronieuws'

11 OKT 2018

Zangeres Maan de Steenwinkel zat woensdagavond aan tafel bij de Wereld Draait Door, waar zij het lied Het Dorp zong van Wim Sonneveld. Al snel werd duidelijk dat veel kijkers dit geen succes vonden.

De zangeres was te gast om te praten over nummers die bepalend voor haar zijn geweest in haar leven. De Steenwinkel vertelde dat het lied van Wim Sonneveld heel belangrijk voor haar is geweest. „Het is een van de lievelingsliedjes van mijn moeder en ik luisterde het veel in mijn kinderjaren. Als ik voor het ontbijt naar beneden kwam, stond die muziek vaak op.”

Twitter


Views

3k+

'Expeditie verdient de Ring meer dan Luizenmoeder'

In Kamp Zuid hebben al drie mensen de moed opgegeven. Ze zijn vroegtijdig naar huis vertrokken. Foto: Olivier Thijssen

Foto van 'Johan van Boven'

11 OKT 2018

Heimwee, verveling, ruzie en gedachten die al terug in Nederland zijn. Deze ingrediënten zorgden ervoor dat er al vier deelnemers van Expeditie Robinson hebben opgegeven en het onbewoonde eiland vroegtijdig hebben ingeruild voor hun normale leven. I Am Aisha, Josylvio, Tony Junior en Donny Roelvink gooiden de handdoek in de ring.

Dit tot grote verbazing en frustratie van Carlos Platier Luna, de winnaar van Expeditie Robinson 2017. Dat seizoen maakt donderdagavond kans op de Gouden Televizier-Ring, maar er bestaat lichte vrees dat de opgevers van dit seizoen een negatieve invloed hebben op het stemgedrag van de kijkers. „Ik hoop natuurlijk dat het niet het geval zal zijn”, aldus Carlos. „Ons seizoen was onvergetelijk, omdat er na zeven jaar eindelijk weer onbekenden meededen en dat er voor het eerst een unieke mix van BN’ers en onbekende mensen was. Voor mij kwam een droom uit toen ik het programma won. En zo hebben heel veel kijkers het thuis ook beleefd. Dan zou het doodzonde zijn als toevallig een paar opgevers dat beeld nu verstoren.”

Spelletje


Views

1k+

Nieuwe serie Mocro Maffia kent geen genade

Nasrdin Dchar in Mocro Maffia. / Foto: Baas Amsterdam

Foto van 'Sarah Sitanala'

10 OKT 2018

Vanaf 11 oktober is op Videoland de serie Mocro Maffia te zien. De serie is geïnspireerd op het gelijknamige boek, en geïnspireerd op de recente gebeurtenissen uit de Amsterdamse onderwereld. Toch benadrukken de makers dat het een fictief verhaal is, zo wordt aan het begin van elke aflevering vermeldt: ‘Deze dramaserie vertelt een fictief verhaal en heeft geen enkele relatie tot werkelijke gebeurtenissen. Elke overeenkomst met betrekking tot naam, karakter of achtergrond van bestaande personen berust volledig op toeval’.

Het mag dan wel toeval zijn, het maakt de serie er niet minder spannend om. Misschien juist omdat de serie zo actueel is, wordt je meteen gegrepen door de goed neergezette sfeer. Tijd om rustig in te komen is er niet. Direct in de eerste aflevering wordt de kijker wakker geschud met een brute moord.

Personages van vlees en bloed


Views

5k+

Likeability of 5

Vonk slaat over tussen Saskia Noort en Kluun

Kluun en Saskia Noort zouden al langer vrienden zijn. Foto: ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

10 OKT 2018

Er hangt liefde in de lucht bij bestsellerauteurs Saskia Noort en Kluun. De twee ontdekten deze zomer dat ze meer voor elkaar voelen dan alleen een vriendschap.

Het schrijverskoppel verscheen al langere tijd samen in het openbaar. Ze gingen samen naar boeken-events en filmpremières. De woordvoerder van Saskia Noort (51) heeft aan NU.nl bevestigd dat Kluun (54) en Saskia al lange tijd goede vrienden zijn, maar sinds de zomer zijn ze elkaar wat vaker gaan zien.


like
user_f411d3c6001d46544252a1a9c52d485b66cd0e84_avatar

Views

2k+

Chantal en Angela in Amerikaanse tv-show

Chantal Janzen. / ANP

Foto van 'Dagblad Metro en ANP'

9 OKT 2018

Niemand minder dan onze eigen Chantal Janzen en Angela Groothuizen zijn binnenkort te zien in een nieuw Amerikaans tv-programma. Het gaat waarschijnlijk om de CBS-show The World's Best, een talentenjacht waarbij de acts niet alleen door een Amerikaanse jury worden beoordeeld maar ook door vijftig entertainmentexperts uit de hele wereld.

Fantastisch

Chantal bevestigde dinsdag in RTL Boulevard dat zij en Angela aan „een Amerikaans programma" werken. Ze kon alleen nog niet zeggen om welke show het gaat. Afgelopen week was op haar Instagram-account al te zien dat de twee in Los Angeles zitten.


Views

2k+

Kinderen BN'ers zijn de influencers van de toekomst

Demi de Boer met haar vader Ronald de Boer op Instagram. / Instagram @demiideboer

Foto van 'Daisy Heyer'

7 OKT 2018

Natuurlijk hebben we de Monica Geuze's en Enzo Knolletjes, maar er staat een heel arsenaal aan influencers in de rij voor een sterrenleven en een aantal kinderen van BN'ers maakt een hele grote kans. Metro zet een paar potentiële influencers van de toekomst voor je op een rijtje.

Demi & Brooke de Boer


Views

3k+

Walking Dead-acteur Scott Wilson (76) overleden

Foto: ANP

Foto van 'metronieuws'

7 OKT 2018

Acteur Scott Wilson is op 76-jarige leeftijd overleden. Wilson was een bekende acteur die in meer dan vijftig films heeft gespeeld, maar het jongere publiek zal hem voornamelijk kennen van zijn rol als Hershel in de populaire serie The Walking Dead. Hij was van seizoen twee tot en met vier te zien als de vader van Maggie en Beth. Wilson is gestorven aan de gevolgen van leukemie.

Negende seizoen

De dood van Wilson volgt vlak na het nieuws dat Wilson zou terugkeren in The Walking Dead. Scriptschrijfster Angela Kang bevestigde onlangs dat Wilson te zien is in het negende seizoen.


Views

3k+

Gisele Bundchen gebruikt moedermelk als medicijn

Gisele Bündchen tijdens een gala in mei 2018. / Getty Images

Foto van 'Daisy Heyer'

6 OKT 2018

Moedermelk is een wondermiddeltje, tenminste volgens Gisele Bündchen (38). Het topmodel vertelt in een interview met PEOPLE dat ze haar moedermelk voor van alles gebruikt en het 'een magisch iets vindt'.

„Als ze iets in hun ogen hadden, deed ik moedermelk in hun ogen. Voordat ze moesten vliegen regelde ik een druppelaar en druppelde ik melk in hun neusjes om de bacteriën in het vliegtuig te weren", herinnerde ze zich.

Voorraadje


Views

2k+

Likeability of 5

Johnny de Mol en Anouk geven elkaar het ja-woord

Johnny de Mol en Anouk hebben elkaar het ja-woord gegeven. / ANP

Foto van 'Daisy Heyer'

6 OKT 2018

Het is zover: Johnny de Mol is getrouwd met zijn Anouk van Schie. De eeuwige rokkenjager is al lang geen rokkenjager meer en stapte zaterdag in het huwelijksbootje in de Portugese Algarve.

Johnny de Mol en Anouk van Schie trouwden vrijdag in het zuiden van Portugal voor het oog van familie en vrienden. Ook Anouks dochter Kiki (5) en hun zoontje Johnny jr. van bijna zes maanden waren erbij. De trouwlocatie in de Algarve was volgens Shownieuws helemaal in bohemian style aangekleed.

Gaaf


love
user_c4c0b92f6de1029139d349cc8b5aaba1cc2f600d_avatar

Views

4k+