Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 1 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

The Rock verrast stuntman (en neef) met mega cadeau

The Rock, Dwayne Johnson (of zoals hij zichzelf tegenwoordig noemt: Dwanta Claus) was in een zeer goede bui en besloot om de stuntman die al jaren zijn stunts uitvoert eens even te verrassen.

Neefje

Na een blessure kwam Tonoai Reed, tevens het neefje van The Rock, weer op de set aan van de nieuwste film waar The Rock en hij in spelen. Terwijl Reed denkt dat ze een filmpje opnemen voor achter de schermen, ziet hij niet dat er op de achtergrond een gloednieuwe auto klaar staat, inclusief strik. Die auto, een truck, was een ‘cadeautje’ van The Rock voor Reed, die bij het zien van de auto duidelijk ontroerd is.

Video van cadeaumoment

Op Instagram plaatste The Rock de video van zijn cadeaumomentje, met daarbij de uitleg waarom hij Reed de auto zo gunt.

,,Ik houd er van om sleutels te overhandigen. Ik houd van jou broer en hoop dat je geniet van je nieuwe truck. Tijdens mijn carrière heeft mijn stunt double meerdere botten gebroken, kapotte pezen en gescheurde gewrichten gehad. Daarnaast was het ook gewoon een superstoere gast die meerdere keren de ‘Stuntman of the Year’-prijs heeft gewonnen. Dat alles deed hij met één gedachte: de beste films mogelijk ter wereld afleveren. (…) niet alleen staat Reed voor mijn familie en mijn carrière met onuitputtelijke toewijding en passie, ook staat hij voor de gehele Hollywood stuntgemeenschap wat absoluut de ruggengraat van onze business is."

‘Pas net begonnen’

The Rock legt verder bij de video uit dat hij van zijn neef houdt en hem wil bedanken voor alle bloed, zweet en tranen de afgelopen jaren. ,,We zijn pas net begonnen. Geniet van je nieuwe truck!" sluit hij het bericht af.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.