Daisy Heyer
Daisy Heyer Entertainment 22 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Serie ‘The Big Bang Theory’ houdt ermee op

Fan van de serie The Big Bang Theory? Dan hebben we slecht nieuws voor je: na het seizoen dat nu op de Amerikaanse televisie wordt uitgezonden, houden de makers het namelijk voor gezien. Dat meldt de producent in een statement.

Eeuwig dankbaar

,,We zijn onze fans eeuwig dankbaar voor hun steun aan The Big Bang Theory gedurende de afgelopen twaalf seizoenen", begint het statement. ,,Wij, de cast, schrijvers en crew samen, zijn zeer dankbaar voor het succes van de show en streven naar een laatste seizoen en seriefinale dat The Big Bang Theory naar een episch creatief einde brengt."

Speculaties

Nu het twaalfde seizoen van de serie geproduceerd wordt, waren de speculaties over een eventueel vervolg of einde van de serie al niet van de lucht. Sommigen dachten dat seizoen 13 het einde zou zijn, anderen geloofden dat de laatste aflevering van dit seizoen ook echt de allerlaatste ooit zou zijn. De aankondiging die CBS nu heeft gedaan maakt de boel officieel.

12 seizoenen

Uiteindelijk houdt de serie dus op na twaalf seizoenen, waarmee het aantal afleveringen op 279 in totaal staat. Dit maakt The Big Bang Theory de langslopende sitcom die met meerdere camera’s is opgenomen ooit, in de totale historie van de televisiegeschiedenis. De serie werd in totaal 52 keer genomineerd voor een Emmy Award en ging er tien keer ook daadwerkelijk met een prijs vandoor.

https://www.youtube.com/watch?v=HFG9Blt2yGM

24 september

De vaste acteurs uit de serie, Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik, en Melissa Rauch keren allemaal terug voor de laatste aflevering van de serie, die in Amerika op 24 september wordt uitgezonden op CBS. Wanneer de aflevering in Nederland te zien zal zijn is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.