Showbizz

Henk Schiffmacher wint bijna twee ton met loterij

De tatoeagekoning is bezig met het opzetten van een Tattoo Museum. Foto:ANP

Foto van 'Lisa Vermeij'

11 JUL 2018

Gaston Starreveld mocht woensdag een miljoen uitreiken, waarvan 500.000 euro werd verdeeld over vier winnaars. Eén van de gelukkige winnaars was de Amsterdamse tatoeagekoning Henk Schiffmacher.

De tatoeagekoning is bezig met het opzetten van een Tattoo Museum en de cheque ter waarde van 178.571 euro kan hij goed gebruiken bij de realisatie van het museum. Schiffmacher speelde mee met het maximale aantal kanjerpunten en vijf loten.

Grootste wens in vervulling

Schiffmacher is al jarenlang bezig met het ontwikkelen van zijn grootste wens, een eigen Tattoo Museum. Maar dat kost aardig wat geld. ,,Mijn ideaal is een eigen pand, met daarbij alle vrijheid. Een plek die ik volledig tot een Gesamtkunstwerk kan maken. Dus de boel beschilderen, het plafond, de deuren." Ook zijn vrouw Louise is erg blij: ,,Ik ben echt heel blij, want het is niet allemaal even gemakkelijk geweest."


Views

1k+

Jorden van Ex on the Beach krijgt eigen programma

Jorden van Ex on the Beach krijgt eigen programma

Jorden was de grote playboy van het derde seizoen Ex on the Beach: Double Dutch

Foto van 'D. van Aken'

19 JUL 2018

Jorden was waarschijnlijk de meest besproken deelnemer aan het derde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch. De playboy krijgt daarom samen met medekandidaat Channah deze zomer een eigen programma op MTV.

Albufeira en Spaanse costa

In 'Scoor De Zomer Door' gaan Jorden en Channah vakantiegangers helpen met versieren. Het duo struint populaire buitenlandse strandbestemmingen af naar vriendengroepen die nog geen "succes" hebben geboekt.


Views

3k+

Boer Olke uit BZV is weer aan de vrouw

Boer Olke uit BZV is weer aan de vrouw

Boer Olke. / Screenshot YouTube

Foto van 'Imre Himmelbauer'

20 JUL 2018

Boer Olke van Boer Zoekt Vrouw Internationaal heeft nieuw liefdesgeluk gevonden. Een halfjaar na de tragische dood van zijn vriendin Karen heeft de in Texas woonachtige landbouwer bekendgemaakt dat hij een nieuwe vlam gevonden heeft.

„Ik ben na het overlijden van Karen in contact gekomen met Hilda, een Nederlandse vrouw die hier in Texas woont. We zijn heel blij met elkaar en zien elkaar zoveel mogelijk”, zo vertelt boer Olke tegen de KRO-NCRV.

Steun


Views

1k+

Dit zijn de verleiders van Temptation Island VIPS

Dorien Rose is één van de verleidsters die mee doet aan Temptation Island VIPS. / RTL Beeldbank

Foto van 'Daisy Heyer'

22 MEI 2018

Temptation Island is afgelopen, maar je kunt maar heel even rustig ademhalen tot de volgende editie alweer voor de deur staat: Temptation Island VIPS. En nadat de koppels bekend werden gemaakt, is het nu ook tijd voor een aantal van de verleiders en verleidsters om naar buiten te treden. En daar zitten tevens een paar 'BN'ers' tussen...

Dorien Rose

Zo is model en Angelina Jolie-look a like Dorien Rose een van de bekendste verleidsters die gaat proberen om Niels, Donny, Ruud en de onbekende Stefano te verleiden.


Views

24k+

Bekend Nederland laat lekker aan zich sleutelen

Mari van de Ven, wat doe je allemaal?/ANP

Foto van 'Metro'

17 NOV 2016

Realityster Samantha de Jong heeft opnieuw haar borsten laten vergroten. Tijdens de vierde ingreep aan haar voorgevel is ze van 800 cc per borst naar een borstinhoud van 850 cc gegaan. Ook heeft ze haar vriendinnen wat dichter naar elkaar toe laten plaatsen.

Samantha instagramde het resultaat vanaf de operatietafel met deze foto.

Hoewel ‘Barbie’ zelf doet alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat ze zoveel aan haar lichaam laat sleutelen, vraag je je als buitenstaander toch af of het op een gegeven moment niet gewoon genoeg is. Al denken onderstaande BN'ers daar toch ook anders over.


Views

2k+