Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 7 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Metrolezers naar vijf jaar Soldaat van Oranje

De succesvolste Nederlandse musical aller tijden draait deze maand vijf jaar en dat wordt gevierd. Tien Metrolezers (5×2) mogen naar de voorstelling die exact vijf jaar na de eerste try-out op 10 oktober 2010 wordt gespeeld. Op dat moment is de zaal op de voormalige vliegbasis Valkenburg bij Katwijk vijf jaar lang elke speeldag uitverkocht.

Verhaal omarmd

,,Surrealistisch", vindt product Fred Boot. ,,Maar het zegt ons in ieder geval dat Nederland het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema nog altijd omarmt." Boot en zijn team ontvingen tot nu toe 1,8 miljoen mensen in de TheaterHangaar.

Lees ook: Veel schade aan TheaterHangaar door storm.

Om dat verhaal gaat het ook om twee kaarten te winnen. Wat te doen? Vertel Metro hoe jij het verhaal van Soldaat van Oranje één woord samenvat. Wat betekent het voor jou? Mail dat woord naar xxx (de Metrowedstrijd is gesloten).

Nog meer kans

Op vrijdag 30 oktober lees je veel ingezonden woorden op een Soldaat van Oranje-uiting in Metro. De musical houdt zelf ook de ‘woordwedstrijd’. Behoor je niet tot de vijf winnaars van Metro, dan maak je ook nog kans op de prijzen van Soldaat van Oranje zelf.

De jongste cast van Soldaat van Oranje tijdens de Musical Sing-a-Long eind augustus:

De vijf winnaars:

Laura Beau Cooiman

Malou Potters

Jim Thesta

Vincent Hekert

Ilse Hoogenboom.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.