Erik Jonk
Erik Jonk Entertainment 14 sep 2015
Leestijd: 1 minuut

DJ Hardwell: Ik rijd altijd te hard

DJ Hardwell houdt er niet alleen van om het volume van zijn speakers eens flink open te zetten, maar ook om het gaspedaal van zijn auto lekker diep in te drukken. De nummer 1-DJ van de wereld 2013 en 2014 vertelde dat dinsdagavond op Ibiza.

Bijzondere track

Op het eiland maakte hij in de zon wereldkundig dat hij een track heeft gemaakt, gebaseerd op de data van de banden van een Formule 1-auto. De wagen werd bestuurd door de hoogblonde twintiger Carmen Jordá uit Spanje, die vorig jaar door Team Lotus werd aangetrokken als ontwikkelingscoureur.

Lees ook: Hardwell vindt zichzelf perfectionistisch.

Samen werken zij zo mee aan een campagne van Vredestein-banden uit Enschede (#RocktheRoad), dat via muziek een jonger publiek wil aanspreken. Daaruit ontstond dinsdagavond de vraag hoe Hardwell zijn eigen rijstijl zou omschrijven. Met een grijns (en snelle zonnebril op het hoofd): ,,Agressief. Ja, ik rijd eigenlijk altijd te hard. Sorry.”

Later meer

Metro sprak Hardwell over de bijzondere track en bezocht later op de dag ook zijn ‘Closing Party’ op Ibiza. Daarover later op Metronieuws.nl en in de krant veel meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.