Doutzen Kroes geeft borstvoeding op Instagram

Doutzen Kroes geeft borstvoeding aan dochter Myllena / Bron: Instagram

Foto van 'Elena van Doorn'

Elena van Doorn

14 SEP 2015

Wederom zorgt Doutzen Kroes voor ophef door een borstvoedingsfoto te plaatsen op Instagram. Dit deed ze eerder al in april. Het topmodel wil op deze manier borstvoeding promoten. Op de foto die Kroes vrijdagavond plaatste geeft ze borstvoeding aan haar dochtertje Myllena.

In eerste instantie plaatste Doutzen de borstvoedingfoto met het onderschrift "Slaap lekker" met de hashtag #gezegend. Op de foto kwamen veel reacties, waaronder ook veel met een negatieve ondertoon.

'Schandelijk'

Twee uur later reageerde Doutzen op de kritiek door de foto nogmaals te plaatsen, maar nu in combinatie met een sexy modellenfoto in BH. Daarbij schreef ze: "Borsten zijn schandelijk omdat ze de grens tussen het moederschap en sexualiteit aan diggelen slaan".

In april plaatste de trotse moeder al een foto terwijl ze aan het kolven was, met het onderschrift "Mijn dagelijkse routine. Ik promoot borstvoeding. Als het mogelijk is, is het het beste voor je baby".

Lees ook: Doutzen Kroes is bijna naakt op Instagram

Controverse

Kroes probeert door middel van de foto's de strijd aan te gaan met de controverse die er nog steeds heerst rondom borstvoeding. Het Friese model is getrouwd met de Nederlandse dj Sunnery James en samen hebben ze een dochter Myllena Mae en een 4-jarig zoontje Phyllon.


Log in om een reactie te plaatsen

Views

0

Dit zijn de 8 verleidsters van Temptation Island

De verleidsters van Temptation Island 2018 / Foto's: Stefanie Lisabeth

Foto van 'D. van Aken'

D. van Aken

1 UUR

Nog ruim 2 weken moeten we wachten en dan start een kersvers seizoen van Temptation Island bij RTL5. Beetje bij beetje worden er details bekend gemaakt over het nieuwe seizoen van het verleidingsavontuur.

Maandag werden de mannelijke vrijgezellen bekend gemaakt. En nu zijn ook de namen en gezichten van de vrouwelijke verleidsters onthuld.

Likeability of 5

Verrassende vloggers: priester, aap en Bertie

Vloggende boerin Bertie./ANP

Foto van 'Mario Wisse'

Mario Wisse

VANDAAG, 10:00

Boerin Bertie gaat een jaar lang vloggen. ‘Niet zoals zoveel mensen over mijn fantastische leven’, aldus de nuchtere Zeeuwse, ‘maar over mijn bedrijf’. Naast alle hippe foodblogs miste de anti-heldin die tv-ster werd namelijk nog een ‘boerenblog’, en die gaat zij nu dus verzorgen. Bertie is niet de eerste onwaarschijnlijke vlogger.

Leadzangeres The Cranberries plots overleden
Likeability of 2

Leadzangeres The Cranberries plots overleden

O'Riordan overleed op 46-jarige leeftijd. / EPA

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

GISTEREN

Dolores O'Riordan, de leadzangeres van de Ierse band The Cranberries, is maandag plots overleden. Dat meldt de Ierse omroep RTE. De artieste werd 46 jaar.

Uitgever Lindsey Holmes vertelt dat O'Riordan in Londen was voor een opnamesessie. Maandagochtend werd de politie uit de Engelse hoofdstad gebeld om naar het hotel van O'Riordan te komen. Even later zou zij de zangeres ter plekke dood verklaren. De doodsoorzaak is nog niet bekend.

Harry Potter-Fans zetten film over Voldemort online

Harry Potter-Fans zetten film over Voldemort online

De film is sinds dit weekend op YouTube te bekijken. / Facebook

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

GISTEREN

Het is al meer dan 20 jaar geleden dat J.K. Rowling het eerste boek van haar wereldberoemde Harry Potter-serie uitbracht. De boeken van de gebrilde tovenaar zijn inmiddels razendpopulair en inspireren daarom menig fan om met hun eigen verhalen te komen. Nu is er zelfs een Harry Potter-film gemaakt door fans. Hij heet Voldemort: Origins of the Heir.

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Gaz uit Geordie Shore vader van een zoontje

Gaz is vader geworden.

Foto van 'D. van Aken'

D. van Aken

GISTEREN

De Engelse realityster Gary "Gaz" Beadle (29) is vader geworden van een zoontje. Dat heeft de populaire ster van het MTV-programma Geordie Shore en zijn vriendin Emma McVey bekend gemaakt via social media.

Paniek

Dit zijn de 8 verleiders van Temptation Island

De vrijgezellen mannen van Temptation Island / Stefanie Lisabeth

Foto van 'D. van Aken'

D. van Aken

GISTEREN

Nog ruim 2 weken moeten we wachten en dan start een kersvers seizoen van Temptation Island bij RTL5. Beetje bij beetje worden er details bekend gemaakt over het nieuwe seizoen van het verleidingsavontuur. Maandag werden de namen en foto's van alle mannelijke vrijgezellen de wereld ingeslingerd en die willen we jou natuurlijk niet onthouden.

Jean Marc heeft spijt van vertrek uit Wie is de Mol

Foto van 'Constance van Amstel'

Constance van Amstel

GISTEREN

Jean Marc van Tol, de cartoonist die zaterdag het spel Wie is de Mol uit vrije wil verliet, heeft spijt van deze beslissing. Dat was te horen in het radioprogramma van Annemieke Schollaardt op NPO Radio 2.