Kensington zorgt voor pure magie in Utrechtse Dom

foto: ANP

Foto van 'Astrid Ottens'

Astrid Ottens

8 APR 2015

De mannen van Kensington gaven in de nacht van dinsdag op woensdag een exclusief mini-concert in de Domtoren in Utrecht. Met dit nachtconcert trapten zij af voor de concertreeks Blackstage, waarbij verschillende artiesten op bijzondere plekken in hun thuisstad spelen.

Magie

'Bijzonder' is exact het goede woord voor het optreden. Kandelaars en lampen brachten subtiel licht in de kleine kapel, waar zo’n vijftig mensen genoten van de performance. Zanger Eloi Youssef moest het publiek bekennen dat hij, als rasechte Utrechter, nog nooit in de Dom was geweest. Een echte Utrechter of niet, hij zal zijn eerste bezoek aan de Domtoren niet snel vergeten.

Waar de mannen van de Utrechtse band normaal als ware rocksterren over het podium springen, namen zij dit keer rustig plaats op een stoel. Die rust zorgde in combinatie met strijkkwartet Red Limo String Quartet voor pure magie.

Aftrap

Zanger Eloi, gitarist Casper, drummer Niles en basgitarist Jan waren de eerste artiesten die een concert gaven in hun thuisstad. Zij trapten daarmee af voor de concertreeks Blackstage. Die reeks is onderdeel van de nieuwe campagne Less is More van AXE, waarbij het draait om de nieuwe productlijn AXE Black.

Lees ook: Rockband Kensington doet Dom

Het mini-concert van de mannen duurde slechts een uurtje. ‘’En we mochten maar een half uur’’, aldus gitarist Casper voordat het laatste nummer wordt ingezet. Kensington sluit af met Little Light en daarna volgt een welverdiende staande ovatie van het publiek. De mannen van Kensington wisten op magische wijze af te trappen voor Blackstage. Binnenkort zal bekend worden door welke artiest(en) zij worden opgevolgd.


Log in om een reactie te plaatsen

Views

0

Dit zijn de 8 verleidsters van Temptation Island

De verleidsters van Temptation Island 2018 / Foto's: Stefanie Lisabeth

Foto van 'D. van Aken'

D. van Aken

1 UUR

Nog ruim 2 weken moeten we wachten en dan start een kersvers seizoen van Temptation Island bij RTL5. Beetje bij beetje worden er details bekend gemaakt over het nieuwe seizoen van het verleidingsavontuur.

Maandag werden de mannelijke vrijgezellen bekend gemaakt. En nu zijn ook de namen en gezichten van de vrouwelijke verleidsters onthuld.

Likeability of 5

Verrassende vloggers: priester, aap en Bertie

Vloggende boerin Bertie./ANP

Foto van 'Mario Wisse'

Mario Wisse

VANDAAG, 10:00

Boerin Bertie gaat een jaar lang vloggen. ‘Niet zoals zoveel mensen over mijn fantastische leven’, aldus de nuchtere Zeeuwse, ‘maar over mijn bedrijf’. Naast alle hippe foodblogs miste de anti-heldin die tv-ster werd namelijk nog een ‘boerenblog’, en die gaat zij nu dus verzorgen. Bertie is niet de eerste onwaarschijnlijke vlogger.

Leadzangeres The Cranberries plots overleden
Likeability of 2

Leadzangeres The Cranberries plots overleden

O'Riordan overleed op 46-jarige leeftijd. / EPA

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

GISTEREN

Dolores O'Riordan, de leadzangeres van de Ierse band The Cranberries, is maandag plots overleden. Dat meldt de Ierse omroep RTE. De artieste werd 46 jaar.

Uitgever Lindsey Holmes vertelt dat O'Riordan in Londen was voor een opnamesessie. Maandagochtend werd de politie uit de Engelse hoofdstad gebeld om naar het hotel van O'Riordan te komen. Even later zou zij de zangeres ter plekke dood verklaren. De doodsoorzaak is nog niet bekend.

Harry Potter-Fans zetten film over Voldemort online

Harry Potter-Fans zetten film over Voldemort online

De film is sinds dit weekend op YouTube te bekijken. / Facebook

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

GISTEREN

Het is al meer dan 20 jaar geleden dat J.K. Rowling het eerste boek van haar wereldberoemde Harry Potter-serie uitbracht. De boeken van de gebrilde tovenaar zijn inmiddels razendpopulair en inspireren daarom menig fan om met hun eigen verhalen te komen. Nu is er zelfs een Harry Potter-film gemaakt door fans. Hij heet Voldemort: Origins of the Heir.

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Gaz uit Geordie Shore vader van een zoontje

Gaz is vader geworden.

Foto van 'D. van Aken'

D. van Aken

GISTEREN

De Engelse realityster Gary "Gaz" Beadle (29) is vader geworden van een zoontje. Dat heeft de populaire ster van het MTV-programma Geordie Shore en zijn vriendin Emma McVey bekend gemaakt via social media.

Paniek

Dit zijn de 8 verleiders van Temptation Island

De vrijgezellen mannen van Temptation Island / Stefanie Lisabeth

Foto van 'D. van Aken'

D. van Aken

GISTEREN

Nog ruim 2 weken moeten we wachten en dan start een kersvers seizoen van Temptation Island bij RTL5. Beetje bij beetje worden er details bekend gemaakt over het nieuwe seizoen van het verleidingsavontuur. Maandag werden de namen en foto's van alle mannelijke vrijgezellen de wereld ingeslingerd en die willen we jou natuurlijk niet onthouden.

Jean Marc heeft spijt van vertrek uit Wie is de Mol

Foto van 'Constance van Amstel'

Constance van Amstel

GISTEREN

Jean Marc van Tol, de cartoonist die zaterdag het spel Wie is de Mol uit vrije wil verliet, heeft spijt van deze beslissing. Dat was te horen in het radioprogramma van Annemieke Schollaardt op NPO Radio 2.