Rockband Kensington doet Dom

Foto van 'Constance van Amstel'

Constance van Amstel

19 FEB 2015

De Utrechtse rockband Kensington geeft op 7 april een exclusief optreden in de eeuwenoude Domtoren in hun thuisstad. Er is deze nacht - want het is een nachtconcert - slechts plaats voor 40 mensen. Het concert is het eerste in een reeks concerten dat de naam Blackstage heeft meegekregen en waarbij verschillende artiesten op bijzondere plekken in hun thuisstad spelen.

Strijkers

Zanger Eloi Youssef: “Wij staan als Kensington natuurlijk bekend als band van de grote zalen en festivals. Op Blackstage gaan we terug naar de essentie van onze muziek. Zoals we deze ook voor ogen hebben bij het schrijven van onze nummers. Om deze essentie een extra lading te geven voegen we aan ons optreden een strijkensemble toe. Dit is een hele nieuwe en spannende uitdaging voor ons. Iets dat we niet eerder hebben gedaan. De locatie, de Domtoren in Utrecht, is uiteraard bewust gekozen – een iconische plek in de stad waar onze roots liggen.”

LEES OOK : Kensington en Jett Rebel naar Sziget

Met ‘Less is More’ als credo worden diverse grote Nederlandse artiesten de komende maanden uitgedaagd om een nieuwe sound te laten horen op een bijzondere plek in hun thuisstad. De volgende artiest die al klaarstaat voor Blackstage in mei wordt vlak na het optreden van Kensington bekend gemaakt. De concertreeks is onderdeel van de nieuwe campagne Less is More van AXE, die draait om de nieuwe productlijn AXE Black.

Ga voor meer informatie en kaarten naar axe.nl/blackstage. Kijk hieronder naar de video van War van Kensington.


Log in om een reactie te plaatsen

Views

0

Dit zijn de 8 verleidsters van Temptation Island

De verleidsters van Temptation Island 2018 / Foto's: Stefanie Lisabeth

Foto van 'D. van Aken'

D. van Aken

1 UUR

Nog ruim 2 weken moeten we wachten en dan start een kersvers seizoen van Temptation Island bij RTL5. Beetje bij beetje worden er details bekend gemaakt over het nieuwe seizoen van het verleidingsavontuur.

Maandag werden de mannelijke vrijgezellen bekend gemaakt. En nu zijn ook de namen en gezichten van de vrouwelijke verleidsters onthuld.

Likeability of 5

Verrassende vloggers: priester, aap en Bertie

Vloggende boerin Bertie./ANP

Foto van 'Mario Wisse'

Mario Wisse

VANDAAG, 10:00

Boerin Bertie gaat een jaar lang vloggen. ‘Niet zoals zoveel mensen over mijn fantastische leven’, aldus de nuchtere Zeeuwse, ‘maar over mijn bedrijf’. Naast alle hippe foodblogs miste de anti-heldin die tv-ster werd namelijk nog een ‘boerenblog’, en die gaat zij nu dus verzorgen. Bertie is niet de eerste onwaarschijnlijke vlogger.

Leadzangeres The Cranberries plots overleden
Likeability of 2

Leadzangeres The Cranberries plots overleden

O'Riordan overleed op 46-jarige leeftijd. / EPA

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

GISTEREN

Dolores O'Riordan, de leadzangeres van de Ierse band The Cranberries, is maandag plots overleden. Dat meldt de Ierse omroep RTE. De artieste werd 46 jaar.

Uitgever Lindsey Holmes vertelt dat O'Riordan in Londen was voor een opnamesessie. Maandagochtend werd de politie uit de Engelse hoofdstad gebeld om naar het hotel van O'Riordan te komen. Even later zou zij de zangeres ter plekke dood verklaren. De doodsoorzaak is nog niet bekend.

Harry Potter-Fans zetten film over Voldemort online

Harry Potter-Fans zetten film over Voldemort online

De film is sinds dit weekend op YouTube te bekijken. / Facebook

Foto van 'Imre Himmelbauer'

Imre Himmelbauer

GISTEREN

Het is al meer dan 20 jaar geleden dat J.K. Rowling het eerste boek van haar wereldberoemde Harry Potter-serie uitbracht. De boeken van de gebrilde tovenaar zijn inmiddels razendpopulair en inspireren daarom menig fan om met hun eigen verhalen te komen. Nu is er zelfs een Harry Potter-film gemaakt door fans. Hij heet Voldemort: Origins of the Heir.

Lees verder na deze advertentieAdd Arrow

Gaz uit Geordie Shore vader van een zoontje

Gaz is vader geworden.

Foto van 'D. van Aken'

D. van Aken

GISTEREN

De Engelse realityster Gary "Gaz" Beadle (29) is vader geworden van een zoontje. Dat heeft de populaire ster van het MTV-programma Geordie Shore en zijn vriendin Emma McVey bekend gemaakt via social media.

Paniek

Dit zijn de 8 verleiders van Temptation Island

De vrijgezellen mannen van Temptation Island / Stefanie Lisabeth

Foto van 'D. van Aken'

D. van Aken

GISTEREN

Nog ruim 2 weken moeten we wachten en dan start een kersvers seizoen van Temptation Island bij RTL5. Beetje bij beetje worden er details bekend gemaakt over het nieuwe seizoen van het verleidingsavontuur. Maandag werden de namen en foto's van alle mannelijke vrijgezellen de wereld ingeslingerd en die willen we jou natuurlijk niet onthouden.

Jean Marc heeft spijt van vertrek uit Wie is de Mol

Foto van 'Constance van Amstel'

Constance van Amstel

GISTEREN

Jean Marc van Tol, de cartoonist die zaterdag het spel Wie is de Mol uit vrije wil verliet, heeft spijt van deze beslissing. Dat was te horen in het radioprogramma van Annemieke Schollaardt op NPO Radio 2.